2777
2789
مستمری برای همسرم که فوت شدهاگه بخوام به 20 سال برسونم باید 42 سالم بشه که حدود 8 سال باید بیمه خودم ...

اگه همسر فوت بشه و زن ازدواج کنه بازم حقوق به زن میدن؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فکر میکنم شما تهران یا کرج نیستید وگرنه جایی بود که بهتون آدرس بدم .ولی در شهر خودتون از کافی ...

ممنون گلم ، نه من آذربایجانم ، خیلی لطف کردی ، حتمأ یه سر میزنم به کافی نت .

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام عزیزم من هم در مورد وام بانک رسالت سوال داشتم میخوام افتتاح حساب کنم،اما گویا شرایط تغییر کرده ...

سلام عزیزم ، فکر نمیکنم شرایط تغییر کرده باشه میانگین حساب مثل قبل هست تا اونجا که من اطلاع دارم . 

معصومه جون من تازه با تاپیکتون اشنا شدم چقد خوبین شما، چقد مادرتون زن کدبانویی هستن😍😍😍خداروشکر ک ...

کویر موتوراشو خییلی گرون میده 

هم گرون میده هم سود بالا

هم کیفیت پایین

بخره بخواد بفروشه کلی باید قیمتو بشکنه

مثلا موتور ۳۰۰تومنی رو بخره نهایت ۲۶۰ بتونه بفروشه جدا از سودی که میده

در ضمن تا اقساطش تموم نشه سند در رهن شرکته و نمیتونه بفروشه

الان شما هم لباس نو داری هم چند دست دیگه داری اگه کافیه برات کم نمیاری توی طول هفته دیگه نخر اگه کم ...

یعنی عاشق راهکارای شمام😘

یه مامان عاقل و با کمالات میشی چشم بد دور🩷🧡

برای خورشید پس از شبهای طولانی
خوب بستگی به خودت داره اگه به اون لباس نیاز داری که لباس رو بخر اگه برای نیاز نیست و صرفا برای برطرف ...

داخل پرانتزاست حقیقتش 

نه نیاز اصلا سرمه ای یه ست اداری دیگه دارم دقیقا 

کت های دیگه و لباسای دیگه هم ؛ هم تابستونی زمستونی هم رنگی دارم 

خلاصه صرفا بابت اسن یود که خییییلی حسای خوب و انرژیای خوب بهم دادم بااون ست اداری گفتم برم رنگ دیگشم نا تخفیفه بخرم ۱۱۰۰ هست ، خیلی دو دل یودم ولی خب بهتره پس انداز کنم برای خونه ای که خیلی برام مهم تره و اولویت منه 

سلام دوستان عزیز، روزتون به خیر و خوشی.

شاید بنده رو تو خاطرتون نباشه، اما حدود یک ساله که با شما همراه هستم و از راهنمایی های دوستانی همچون معصومه عزیز، مامان سبحان۷و... بسیار بهره بردم.

همینجا از همشون ممنون و سپاسگزارم.

خوب به خبر بدم بهتون:

قرار بود یه واحد به عنوان پس انداز( با فروش طلا+ پول پیش خونه ای که دست مستاجر داریم)خودم بخرم که به لطف خدا انجام شد و انشاا... فردا سند میزنیم.

چون وام خرید مسکن گرفتیم روش و مبلغ وام بالا هست مجبور شدیم که وام زوجین برداریم، بنابراین سند سه دنگ سه دنگ به نام من و همسرم خواهد بود. 

البته ایشون تمام تلاششون رو کردن که شش دنگ به نامم بشه اما خب هزینه خرید اوراق سنگین بود و یه مبلغی هم در پرداخت نقدی کمک کردن و خلاصه پولمون کامل نشد...  اما خودشون خیلی اصرار دارن که سریع تسویه کنن وامشونو و سه دنگ رو انتقال بدن.

همینطور قرار هست اقساط رو خودشون پرداخت کنن و بنده هم  تا جایی که تونستم کمک کنم.

بنابراین خیلی استرسی بابت اقساط ندارم چون خوشبختانه تا اینجا حمایت کاملشونو نشون دادن( خداروشکز).

اما تمام سعیم براینه که انشاا... بتونم بیشتر از نصف یا تمام اقساطم رو خودم پردازم، چون:

۱_ ایشون خودشون هم اقساط زیادی دارن و نمیخوام تحت فشار روحی و روانی باشن و این تجربه بدی از همراهی با اهداف  من باشه براشون.

۲_ میخوام مسئولیت رسیدن به اهدافم با خودم باشه و اینطوری بنظرم لذت بخش تر خواهد بود برام.

۳_ اعتمادشون جلب میشه و در پله های بعدی و اهداف بعدی راحتتر و بهتر و سربعتر همراهی خواهند کرد.(چون چند ماه پیش  که از طلاهام خبر نداشتن یکم برای خرید خونه مقاومت میکردن، اما بعد از آگاهی از طلاها و مقدارشون ، مقاومتشون شکست و مشتاق تر شدن)

اره اولین قسطش میشه ماه بعد تاریخ همون روزمن برآیند بیست تومنی روصبح گرفتمش حیف جدول لیست کل بدهی و ...

بله عزیزم بازم جمع میشه من برآیند ۵۰ تومنی و گرفتم 

و الان دارم برای ۲۰۰ تومنی سکه جمع میکنم 

تا الان ۳۹۰۰۰ تا شده 

2810