2777
2789
حوبم ممنون عزیزم،در جریان هستین ک جراحی من جزو ترمیمی های سخت بود ،و پوست ضخیم (پوستی که به سختی کش ...

آره گلم  قبلا که داستان عمل اولت رو تعریف کردی در جریان بودم 

خدا رو هزار مرتبه شکر 😍

انشاالله که روز به روز بهتر باشی عزیزم😘

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 

سلام دوستای گلم

۱.اگر از اسنپ آجیل خریدید و خوب بوده اسم مغازه رو بگید 

۲.شما از سویا تو غذاهاتون استفاده میکنید؟من خیلی کم استفاده میکردم بخاطر تراریخته بودن. اما امروز متخصص تغذیه گفتن استفاده اش فوق العاده مفیده  بخاطر چربی پایین و پروتئین بالا،اگر مارک بخصوصی میشناسین بگید اینم.

جیباتون پر پول🌷🌷

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچها وام ویپاد من رسوندمش به 40 میلیون امتیازشو، ولی فعلا نمیتونم بگیرم ولی خودمو میشناسم دوقسط آخرش ...

وام مهربه این صورت که شمااگه 100تومن 4ماه توحسابت باشه 50تومن 4درصدوبعد

اکه 6ماه بمونه بحسابت 100تومن باسود4درصدبازپرداخت 12ماهه 

نوشته بود کی میاد به حساب ؟ من شب ساعت یازده از طلایین درخواست برداشت زدم روز بعد نزدیکای دو اومد به ...

ننوشته بود کی میاد . ساعت ۱۲ ظهر درخواست زدم

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

سلام خانمها خوبین

کسی راجع به طرح رایان بیمه ی آسیا چیزی شنیده؟

امروز کسی بهم زنگ زد و از این طرح خیلی تعریف کرد 

گفت ماهی 5600000م باید بدی بعد از 5سال هم میتونی بازنشسته بشی با حقوق

می‌گفت در حال حاضر حقوق بازنشستگیش 12م هست

5سال دیگه هم یه پول کلی بهت میدن مثل بیمه ی مشاغل 

من توی گوگل سرچ کردم چیزی متوجه نشدم 

گفتم اینجا بپرسم ببینم کسی اطلاعاتی راجع بهش داره؟

ممنون میشم اگه کسی میدونه یه توضیحی بده🙏🙏🌹

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
سلام دوستای گلم۱.اگر از اسنپ آجیل خریدید و خوب بوده اسم مغازه رو بگید ۲.شما از سویا تو غذاهاتون استف ...

منم نفهمیدم که خوبه یا بد، منم کنار گذاشتم چند ساله بخاطر هیمن تراریختگی، چون روغن زیادی هم میبره تا بخوی سرخ کنی

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

سلام دوستان عزیز

خانما وام ده تومنی ویپاد قسمت پشتوانه رو بگیرم 

بخوام ۴ قسطه تسویه کنم 

مثلا اگه امروز که ۲۰ مهر برام فعال بشه 

اولین قسطش میشه ۲۰ آبان؟ بعدی۲۰ آذر ۲۰ دی ۲۰ بهمن ؟ 

اینجوریه؟ 

✳️تجربیات من از گرفتن وام مسکن زوجین۱- اول حتما برین بانک تو تایم مناسب و با متصدی تسهیلات کامل صحبت ...

سلام عزیزم میشه بگید ماهیانه چقدر باید قسط داد؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

اره اولین قسطش میشه ماه بعد تاریخ همون روز

من برآیند  بیست تومنی روصبح گرفتمش حیف جدول لیست کل بدهی و مبلغ اقساط رو نمیده عین بلو این بده

بچه ها وقتی وام برآیند گرفتیم وقتی پولی روکارت ویپاد باشه هنوزسکه وامتیاز برای وامای بعدی جمع میشه؟؟؟

سلام دوستان
من 14 سال سابقه کار دارم و 31 ساله هستم
قصد دارم سال بعد اقدام کنم برای بارداری و بعد از زایمان دیگه کار نکنم  ( چون به خونه مادرم دورم و دوست ندارم بهش زحمت بدهم )
که تا اون موقع سابقه م میشه 16سال
کارم دولتی ولی واقعا خسته شدم محیط کارم تنش دارم و حقوقم خیلی پایین خالصم حدود 10
از یه طرف حیفم میاد و اینجا میبینم خانما همه به فکر شغل هستن میترسم بعدا پشیمون بشم
من یه حقوق 10 تومنی مستمری هم دارم که همیشگیه
لطفا اگه کسی تجربه داره یا راهنمایی داره بهم بگید

در ضمن یه خونه و ماشین داریم .اگه من نرم سرکار دیگه نمیتونیم ارتقاشون بدیم ؟؟؟

سلام دوستانمن 14 سال سابقه کار دارم و 31 ساله هستمقصد دارم سال بعد اقدام کنم برای بارداری و بعد از ز ...

ببخشید چ جور همزمان هم کار دولتی دارید هم مستمری میگیرین؟

اگه بتونی ب ۲۰ سال برسونی بازنشست کنی خودته خوبه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
اره اولین قسطش میشه ماه بعد تاریخ همون روزمن برآیند بیست تومنی روصبح گرفتمش حیف جدول لیست کل بدهی و ...

مرسی عزیزم وام ده تومنی برآیند برام فعال شده ولی میخوام ده تومنی پشتوانه رو بگیرم و کارمو راه بندازم فعلا تا وام برآیندم امتیازش بیشتر بشه 😍

بچها وام ویپاد من رسوندمش به 40 میلیون امتیازشو، ولی فعلا نمیتونم بگیرم ولی خودمو میشناسم دوقسط آخرش ...

احتمالا اونا هنوز با ویپاد آشنا نشدن 😂

مهر فقط خوبیش اینه ک واماش ۴ درصده 

امتیاز دهی اش کند بعصی وقتا ضامن میخواد 

و همون لحظه هم واریز نمیکنه مثل ویپاد 

ببخشید چ جور همزمان هم کار دولتی دارید هم مستمری میگیرین؟اگه بتونی ب ۲۰ سال برسونی بازنشست کنی خودته ...

مستمری برای همسرم که فوت شده
اگه بخوام به 20 سال برسونم باید 42 سالم بشه که حدود 8 سال باید بیمه خودم واریز کنم اگه تا اون موقع قانون عوض نشه

مستمری برای همسرم که فوت شدهاگه بخوام به 20 سال برسونم باید 42 سالم بشه که حدود 8 سال باید بیمه خودم ...

خدا بیامرزه عزیزم 

مگه با ۲۰ سال سابقه و ۲۰ روز حقوق  بازنشست نمیکنن ؟

2810