2777
2789
سلام گلم ممنونم دوست مهربونم ، عزیزم امتیاز وام رسالت رو از کجا میشه گرفت؟

عزیزم فکر میکنم شما تهران یا کرج نیستید وگرنه جایی بود که بهتون آدرس بدم .

ولی در شهر خودتون از کافی نت ها بپرسید احتمالا داشته باشن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه ی شهرستان رو‌نمیشه بفروشیم عزیزم اونجا میریم مزاحم‌کسی‌نمیشیم‌من کلا ادم‌موذبی هستم خونه بابام ...

عزیزم اگه فکر می کنی با فروش خونه ی شهرستان می تونی تهران خونه بخری، بفروش اینجا خونه بخر. بعد خواستی شهرستان یه خونه ی کوچیک رهن یا اجاره کن. فک کنم رهن اونجا کمتر بشه. ما هم اول خواستیم شهرستان خونه بخریم بعد گفتیم بهتره که اطراف تهران بخریم. هروقتم خواستیم شهرستان رهن می کنیم. تازه اونجوری هر منطقه ای هم که خواستی می تونی خونه بگیری

تیکر تولد 
سلام خانومای خستگی ناپذیر و مهربون ☘️ من از تاپیک چند صفحه عقبم داشتم‌میخوندم دیدم دارین درمورد لبا ...

کت و شلوار رو با هم بخر 

هر لباسی می خرید از قدیمی هایی که دیگه نمی پوشید فقط صرف اینکه شاید یک روز بپوشید رد کنید بره 

از سری های بعد برای  لباس و غیره بودجه بندی کن 

اینجوری به همه ی نیاز ها می‌رسید. 

اما این بار رو خرید کنید 

سلام خانومای خستگی ناپذیر و مهربون ☘️ من از تاپیک چند صفحه عقبم داشتم‌میخوندم دیدم دارین درمورد لبا ...

سلام حقیقت من دوباره پول برای یه چیز تکراری نمیدم حالا هرچند رنگش فرق کنه. میرم با اون پول یه مدل دیگه میگیرم یا اصلا یه چیز دیگه. 

عزیزان ما دو واحد کوچک اطراف تهران پیش خرید کردیم ، که ماهیانه باید قسط بدیم هنوز مراحل اولیه هست اح ...

میتونید یکیو بفروشید یکیو نگه دارید. اون دوستتون هم وقتی هرسال استرس اسباب کشی و اجاره داشته باشه هر چند که رشد سکه بیشتر هم باشه از کارش پشیمون میشه. گاهی ما برای داشتن ارامش بیشتر یه هزینه هایی میدیم 

عزیزم اسم پیجش رو صفحات قبل نوشتم.titish british ادیمنش خانمی به نام مهسا محمودی هستند. همه خریدها ق ...

سلام دوست عزیز،میشه آدرسشو برای خرید حضوری بدی

من مشهدم

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
میترسم قیمت خونه تکون بخوره و دستم به هیچ جایی نرسهالبته الان با املاکی صحبت کردم گفتم بپرس که به ما ...

انشاالله بهترینها برات رقم بخوره ولی هر صحبتی دارین مستقیم با مالک صحبت بشه و کاملا مکتوب ،تا بعدها به مشکل نخورین

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
سلام به همه خانمای گل تاپیکمن یه مشورت میخواستم باهاتون بکنم هر کی پیاممو دید لطفا نظرشو بگهما یه وا ...

به نظر من زمین به این راحتیا فروش نمیره 

ملک با قیت بالا هم درسته سرمایه ی خوبیه ولی نقد کردنش سخته

اگر کلا خونه ندارید طلا و وام رو تبدیل به یه خونه قیمت متوسط در حد سه تومن کنید

اگر خونه دارید بزارید داراییاتون با همین پراکندگی باقی بمونه چون هر کدوم رشد خودشونو دارن

عزیزم فکر میکنم شما تهران یا کرج نیستید وگرنه جایی بود که بهتون آدرس بدم .ولی در شهر خودتون از کافی ...

سلام عزیزم 

من هم در مورد وام بانک رسالت سوال داشتم 

میخوام افتتاح حساب کنم،اما گویا شرایط تغییر کرده درسته؟

یعنی شرایط سخت تر شده با ۲۰٪ میانگین وام میدن؟ اینجوری که خیلی بده شما اطلاعی دارید لطفا راهنمایی کنید

دوستان کسی از شرایط جدید اطلاع داره؟

دوستان من گفته بودم بهتون که یساله از تهران اومدم اطراف تهران ولی میخوایم اگه خدا هم بخواد باز برگرد ...

سلام نیایش جان عزیزم من هم تهران مستاجر بودم ولی چند سالی خونه خریدم اطراف تهران به خاطر اینکه دیگه مستاجر نباشم ولی خیلی سخت گذشت چون دچار افسردگی شدم هر کسی بهتر روحیه خودشو می‌شناسه من وقتی از همه سوال می‌کردم که ی‌خوام برم مستاجری تهران بهم می‌گفتن این کارو نکن خونه خودت بهتره ولی من دیدم زندگیم داره فلج میشه به خاطر همین تصمیمم گرفتم که دوباره برگردم تهران الان افسوس می‌خورم که چرا زودتر این کارو نکردم خونه خودمم اجاره دادم و مبلغی هم کرایه میدم ولی دوباره زندگی رو از نو آغاز کردم حتی می‌خواستم خونه رو بفروشم و تهران یه خونه رهن کامل کنم حال شما هم قربونت برم ودت بهتر می‌دونی چی حالتو خوب می‌کنه چون هیچی ارزش استرس نداره موفق باشی

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
سلام نیایش جان عزیزم من هم تهران مستاجر بودم ولی چند سالی خونه خریدم اطراف تهران به خاطر اینکه دیگه ...

قربونت برم😘 خداروشکر برای آرامشت، گزینه فروش خونه وبا پولش رهن‌کردن‌ترسناک‌بنظر میاد حالا ادم‌یه مبلغی میذاره اجاره میده ولی ریسک فروش خونه و‌ازبین‌رفتن‌ارزش پول رو‌نداری

سلام خانوم های عزیز وقتتون بخیر 

یه سوالی داشتم

پول کارکرد امسالم رو تقریبا تو یک ماه تونستم بگیرم و تا آخر این ماه حدود شصت تومن دارم

حالا بنظرتون چطور مدیریت کنم که هم بتونم به خودم برسم یعنی پاکسازی پوست لازم دارم چون جوش زیر پوستی جدیدا زیاد زدم، برای بحث آموزش دوره ها هم حدود ده تومنی لازم دارم و دوست دارم از لحاظ طاهری هم شیک باشم، مانتو پاییزه ندارم، برای دندون پزشکی هم حدود هشت تومن هزینه دارم، 

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید، 

احساس میکنم اگه پول رو صرف هزینهذهام کنم چیزی ازش نمیمونه ولی از طرفی هم هزینه اضافی نیست، اگه ممکنه راهنماییم کنید که چطور مدیریت کنم که یه چیزی هم از پولم بمونه که بتونم طلا باهاش بخرم.

بچه هاوام ۲۰ تومنی ویپاد گرفتم چقدر حس خوبیه با یه کلیک واریز میشه🥲الان نقدینگی رو ریختیم به ویپاد همسرم که تا چندماه دیگه ۲۰۰ تومنی ان شالله بگیریم ،حیف از همه ی ماه وسالهایی که پول بی زبون روکارت ملت بود و مارو یبار هم گردن نگرفت

سلام نیایش جان عزیزم من هم تهران مستاجر بودم ولی چند سالی خونه خریدم اطراف تهران به خاطر اینکه دیگه ...

واقعا این تهران چی داره 😁

من خیلی تهرانی  رو دیدم نمیتونن شهر دیگه زندگی کنن 

حتی ی بار یکی تو مترو بود میگفت بعد ازدواج اومدیم کرج

میگفت من حتی کرج حموم هم نمیرم 

میرم خونه پدر مادرم 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
2810