2777
2789

سلام خانما اینجا همش بحث درمورد نحوه پس انداز مدیریت پول هست ولی خب وقتی پولی نباشه یا خیلی کم باشه بنظرم بلد بودن یا نبودن مدیریتش خیلی بدرد نمیخوره حداقل برای من ...خواهرم تازه تخت اجاره کرده تو آرایشگاه خودشم تازه کاره مژه کار میکنه منم واقعا هزینه اولیه ندارم بدم آموزش ببینم بنظرتون برم بغل دست خواهرم وایسم مژه یادبگیرم هم کلاس کاری اون بره بالا بگن هنرجو داره هم خودم از فرصت استفاده کردم یه هنری یاد گرفتم الان مژه کم کمش ۵۰۰ تومنه روزی ی مشتری داشته باشم چون بچه مدرسه ای ام دارم وقتم کمه ماهی ۱۵ تومن میشه واقعا واسه من عالیه نظرتون چیه راهنمایی کنید خواهرانه واقعا نیاز دارم به درآمدش همسرم کسالت داره سرکار نمیره تا چندماه 

خونه ی شهرستان رو‌نمیشه بفروشیم عزیزم اونجا میریم مزاحم‌کسی‌نمیشیم‌من کلا ادم‌موذبی هستم خونه بابام ...

همون شهری که الان هستی برو جای خوبش خونه بخر الان شهری که من هستم جای خوبش متری۷۰فک کنم باشه خیلی آروم ونوساخت وشیک هست ولی خب پولمون نمیرسه و جای قدیمی رو بیشتر دوس دارم دلم نمیگیره.باز ی بچه ها رو میبینم تو کوچه کیف میکنم...جای خوب شهر زمین داریم وراه نیفتاده همسرم مثل شماست ومنتظره تغییرکاربریه که اونجا بسازه ولی من دارم جمع میکنم که همین کوچه ای که هستیم خونه ی بزرگتر بخریم شلوغی واینکه همسایه ها قدیمی هستن بهم آرامش میده.

چون از اول تو محله ی بالازندگی کردی سخته برات که محیط جدید رو بپذیری حق داری.ولی الهی تو خود تهران ومحله ی خوب خونه بخری ومستاجری نری♥️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون شهری که الان هستی برو جای خوبش خونه بخر الان شهری که من هستم جای خوبش متری۷۰فک کنم باشه خیلی آر ...

فدات شم دوست خوش قلبم الهی برای هممون بهترین ها پیش بیاد ❤️🙏🙏🙏کار درست رو شما میکنی که توهمون محله وکوچه خونه تون رو ارتقا میدی من شوهرمم چون دلش بااینجانیست همکاری نمیکنه برای تعویض خونه چون خونه روعوض کنیم خالی میشیم ومجبور میشیم همینجا موندگار شیم

توکل‌برخدا

عزیزم خونه سرمایه گذاری مولد هستش من چند وقت پیش یه خونه داریم که میخاستم بفروشم تبدیل به طلا کنم چو ...

یعنی چه عزیزم اتفاقا  مایم زمین داریم جای خوب هم هست مثلاً از برج یازده پارسال تا الان 300اومده روش در صورتی که اگر طلا بدون اجرت گرفته بودم دوبرابر شده بود 

فدات شم دوست خوش قلبم الهی برای هممون بهترین ها پیش بیاد ❤️🙏🙏🙏کار درست رو شما میکنی که توهمون محل ...

انشالله جفتمون خبر خونه ی بزرگتر رو اینجا بدیم الهی همه خونه دارشن.🤲

فعلا همینطور طلا بخرخدابزرگه,راستی طلاهاتم مبارکه.♥️ منم باید حسابی با برنامه پیش برم‌.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام خانما اینجا همش بحث درمورد نحوه پس انداز مدیریت پول هست ولی خب وقتی پولی نباشه یا خیلی کم باشه ...

سلام عزیزم اینکه عالیه هرکاری بری یاد بگیری عالیه

اما ماهی ١۵ تومن برات نمیمونه جون هزینه مواد باید بدی

نظر من اینه یکاری حتی اگه ماهی ۵ تومن هم به درآمد اضافه کنه ارزش داره

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
فدات شم دوست خوش قلبم الهی برای هممون بهترین ها پیش بیاد ❤️🙏🙏🙏کار درست رو شما میکنی که توهمون محل ...

راستش عزیزم 

من خودمم این ماه جابه جا شدم بخاطر شرایط حاملگیم و کار شوهرم اومدم پیش خانواده خودم 

خونه ماهم ۵۰ متری حومه شهر هست که دادیم کرایه ۳۰۰ رهن کامل 

اومدیم اینجا ۳۰۰ دادیم پول پیش با۲ملیونم کرایه میدیم 

۱۰۰ وخورده ای متری حیاط دار کرایه کردیم 

نمیتونم بگم چقدر روی روحیه ام تاثیر داره انگار مرده بودم زنده شدم

ولی خوب یه فرق دیگه که داره من مشکل سرسال ندارم هرچی به مستاجرم اضافه کنم میدم به صاحبخونه ام وتا هروقت بخوام میتونم بشینم چون مال مادرمه خونه وکاملا باهاش طی کردم چون ما هردو تا گردن تو قسط هستیم این اجاره هم برامون زیاده چون چیزی از درامدمون نمیمونه

یکم که منصف تر راجبت فکرکردم دیدم شاید همه چیز پول نیست باتوجه به اینکه قسط هم ندارید برو جایی که اعصاب و دلت آرومه خدا کمک میکنه لنگ نمیمونید ولی مثل من از شدت تنهایی افسردگی نمیگیری ...بشین همه جوانب رو بسنج توکل کن به خدا ان شاالله بهترین اتفاق برات بیافته با حال خوب بیای خبر بدی بهمون 

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
سلام خانما اینجا همش بحث درمورد نحوه پس انداز مدیریت پول هست ولی خب وقتی پولی نباشه یا خیلی کم باشه ...

سلام عزیزم 

خواهرتون چرا اول درصدی کار نکردن ؟ 

بعد اینکه چطور قرار بری پیشش وایسی مگه تازه کار نیستن خواهرتون 

من ۳/۵ساله مژه کار هستم من وقتی کارو شروع کردم درصدی کار کزدم که سالندار بهم مشتری بده وگرنه من مشتری نداشتم 

اول خواهرتون باید دستش روان بشه 

بعد بتونه آموزش بده به شما 

و اینکه ۵۰۰تومن خالص براتون نمیمونه یک درصدی برای اجاره و درصد سالن میره 

یه درصدی برای متریال هست 

بعد این ۵۰۰تومن هزینت کاشت اولیه هست ترمیم ارزونتر هم هست 

هرکاری نیاز به تلاش و زحمت زیاد داره 

فکر نکنید همینکه وارد کار میشید سریع روزانه حداقل یک مشتری رو داری 

نه عزیزم باید براش تجربه و هزینه بزاری تا من اعتماد کنم بیام زیر دستت بخوابم 

تو این شرایط پس اندازو ترجیح میدادین یا لباسه رو‌میگرفتین ؟؟🙏🏻🥲🥲🥲

الان شما هم لباس نو داری هم چند دست دیگه داری  اگه کافیه برات کم نمیاری توی طول هفته دیگه نخر اگه کمه بخر قیمتش خوبه سال بعد گرونتر میشه ولی تجربه ای که من از خرید چندچندتا از هر چیز دارم اینکه میمونه نپوشیده گوشه کمد یا دیگه اندازم نیست یا دیگه خوشم نمیاد نمیپوشم میدم بیرون که حیف پول میشه 

الانم همه لباس هامو از ساک کشو دروردم اویزون کردم جلو چشمم گذاشتم باید اول اینارو بپوشم تا بعد از عید هیچی نمیخرم چون جز انباشگی برام چیزی نداره الان حاملم هی میرم سایز بزرگ میخرم میمونه رو دستم بعدش باتوجه به اینکه هر سال مد جدید میاد ادم دلش خریدمیخواد همون کم کم بخریم بهتره 

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
2810