2777
2789
سلام عزیزم من تو فرزند پروری ادعایی ندارم 🥰 فقط سعی میکنم خودم الگوی خوبی باشم براشون تو نظافت شخصی ...

ممنونم که اینقدر با جزییات برامون مینویسین با اینکه بچه ندارم ولی خیلی خوبه که ماهم یاد بگیریم ازدانستهای هم به خصوص فرزند پروری که اینقدر مهممه نوع تربیت در خانواده دراجتماع نحوه برخورد ما بچه ها نسل اینده مون رومیسازه وتاثیر گذار بازم برامون بنویسید 🥰

بله عزیزم هر بار که تسویه میکنید که میتونه برای وام های کم ۴ ماهه و برای مبالغ بیشتر ۶ ماهه باشه میت ...

سلام عزیزم من الان وام یک تومنی ویپادو گرفتم و رو موجودی حسابم اومده یعنی الان می تونم به اون کارت دیگمم انتقال بدم؟میشه راهنماییم کنید خیلی ممنونم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ضامن فقط باید یک نفر باشه که بانک ملی حساب داشته باشه و رتبه اعتباری اش خوب باشه .۲۰۰ میلیون ۲ ماه ب ...

اقساطش چقد میوفته مامان سبحان جان ؟ 

بعد هردوتاش اینطورین ؟ هم مهربانی هم اعتبار ملی ؟ 

ببخشید یه سوال داشتم من هر ماه دوتومن میتونم پس انداز کنم فقط مرددم با این‌پول پارسیان بگیرم یا طلای ...

پارسیان به شرطی که فقط 100ت نهایت پول بسته بندی داشته باشه، طلای ریز هم اگه نمیفروشی و دست دوم برداری خیلی خوبه... پارسیان هم تعویض کنی و بخوای دوباره طلا برداری یکم ضرر میدی (همون پول وکیوم) ترجیحا طلای دست دوم

....💖!
بنظر منم طلا از خونه ای ک ارزشمند نباشه به مراتب بهتره

عزیزم خونه سرمایه گذاری مولد هستش من چند وقت پیش یه خونه داریم که میخاستم بفروشم تبدیل به طلا کنم چون موقعیت خونه خوب نبود ولی آقا محمد رضا توی کانال تلگرام گفت این کار رو نکن 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
ببخشید یه سوال داشتم من هر ماه دوتومن میتونم پس انداز کنم فقط مرددم با این‌پول پارسیان بگیرم یا طلای ...

پارسیان چون سود و اجرت نداره بعد که بیشتر شد برو با زینتی یا طلای دست دوم تمیز عوض کن استفادشم کن

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
مامان سبحان عزبزم خواستم ازتون تشکر کنم بابت همه وقت و انرژی که اینجا میذارید ایشالله خیرش صد برابر ...

خواهش میکنم عزیزم ، سلامت باشید ، من فقط کاری که از دستم برمیاد رو انجام میدم ، شما لطف دارید . 🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍

سلام عزیزم من الان وام یک تومنی ویپادو گرفتم و رو موجودی حسابم اومده یعنی الان می تونم به اون کارت د ...

سلام عزیزم اگر روی موجودی حسابتون اومده باشه بله میتونید به هر کارتی بخوان انتقال بدید . 

اقساطش چقد میوفته مامان سبحان جان ؟ بعد هردوتاش اینطورین ؟ هم مهربانی هم اعتبار ملی ؟

عزیزم هر دو یک ضامن میخواد ولی امتیازدهی شون با هم فرق داره .

مهربانی ۲۰۰ میلیون بمونه بعد از ۲ ماه ۱۰۴ میلیون با اقساط ۱۲ ماهه وام میده و سودش ۴ درصد هست که ماه اول سود رو برمیداره که حدود ۴ میلیون میشه و اقساط ۱۱ ماه بعدی هر ماه ۹ میلیون و پانصد میشه .

اعتبار ملی با سود ۱۴ درصد هست اگر ۲۰۰ میلیون ۲ ماه بمونه ۱۲۵ میلیون ۱۲ ماهه با اقساط ماهیانه ۱۱ میلیون و ۹۰۰ وام میده 

یا ۷۰ میلیون با اقساط ۲۴ ماهه که قسطش میشه ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان . 

عزیزم هر دو یک ضامن میخواد ولی امتیازدهی شون با هم فرق داره .مهربانی ۲۰۰ میلیون بمونه بعد از ۲ ماه ۱ ...

مرسی🫶🏻💚💚 اون دو ساله برام بهتره چون میخام کنارش سپه رو تم ایشالا بردارم‌

راستی عزیز دل من قرار بود بشما اطلاع بدم واقعا عذر میخام تازگیا رفتم پرسیدم گفتند سه ماه و نیم باید بمونه تا بتونی برا صد میلیون دویست تومن بهت بذیم اونم بااینکه اشنا بود اینو گفت اولش گفته بود دو‌ماه گفت شاید اشتباه گفتم منم گفتم شاید من اشتباه متوجه شدم خلاصه قرار شد اگر تا اخر مهر صد تومنو جور کنم مثلا اخر دی‌ماه وامم رو بده .

بعد گفتم صد تومن شاید نتونم همشو بذارم یکجا مثلا ده تومن بیشت تومنش رو‌ماه های اخر بتونم بذارم رو‌پول که گفت اشکال نداره ؛ بنظرتون درست گفت ؟ 

نه عزیزم بدیم رهن ۳۰۰ خودمونم پس انداز و بخشی ازطلاروبذاریم روش بشه ۸۰۰ بریم یه واحد کوچیک رهن واجار ...

ببین درسته آرامش ولذت بردن مهمه ولی باید شرایط مالیت رو درنظر بگیری اگه غیر این خونه اموال دیگه ای داری که ازین پسرفت(جابه جایی وافزایش اجاره ی سالهای دیگه)تا حدی جلوگیری کنه خب جابه جا بشین اگه نه که واقعا ضرر هست اونم تهران که اجاره اش سنگین تر از اطراف تهران هست....اصلا من خودم اطراف تهران هستم تا خود تهران واقعا مسیر دوری نیست وهمیشه میریم برای خرید وگردش...    این خونه ای که هستی چند متره؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بله عزیزم هر بار که تسویه میکنید که میتونه برای وام های کم ۴ ماهه و برای مبالغ بیشتر ۶ ماهه باشه میت ...

سلام عزیزم خوبی روزت بخیر

من یه وام ویپاد دارم که دی ماه تموم میشه میخوام 

بعدی رو بردارم اما سکه جمع نکردم 

برای وام پله ای که به ۲۰ میلیون برسه چقدر زمان طول میکشه 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
ببین درسته آرامش ولذت بردن مهمه ولی باید شرایط مالیت رو درنظر بگیری اگه غیر این خونه اموال دیگه ای د ...

خونه ی خودم۵۵ متره ولی خوش نقشه ودلبازه تهرانم برم نهایت یه ۶۰ متری اجاره میکنم

سلام خانومای خستگی ناپذیر و مهربون ☘️

من از تاپیک چند صفحه عقبم داشتم‌میخوندم  دیدم دارین درمورد لباس و نگهداریش صحبت میکنین خاستم یه سوال بپرسم ازتون .. 

من برا محل کارم یه ست اداری ترند و خوب خریدم که خیلی واکنشای خوب داشتم و همه کفتن بهت خیلی میاد ( شاگردام و همکارام ) منم خیلی حس و انرژی خوب گرفتم 😬🤗 

ستش رنگ مشکی طوسی سرمه ای داشت که من مشکیو خریده بودم ، حالا وسوسه شدم رنگ سورمه ای هم بخرم ازش ( کلا ۱۳۰۰ گرفته بودم ) الان بمناسبت روز دختر تخفیف داره مثلا میوفته ۱۱۰۰ اینا البته کت رو تنها بخری میوفته ۷۰۰ تومن با شلوار اونقده . 

من دقیقا یه ست سورمه ای هم دارم که چند سال پیش خریدم و قدیمیه ولی سرکارمم نپوشیدمش ؛ کت رنگ‌طوسی هم دارم‌که خب اون رنگ رو نمیخام بخرم کلا 

ولی رنگ سورمه ایش وسوسه ام‌میکنه بخرم بخدا نمیدونم چیکار کنم 😖😵‍💫 شما اینجور مواقع نظرتون چیه و‌چیکار میکنین برا خودتون ؟ 🙏🏻☘️☘️☘️☘️

سلام دوست جونا از بس اين چن وقت هله هوله خريدم براي بچه ها خسته شدم اين پكو درست كردم اميدوارم به كار شما عزيزان هم بياد 

شامل نخود كشمش بادام درختي

چوب شور و شكلات ژله اي كواشك و پاستيل حروف انگليسي 

اگه دوست داشتين پفيلا هم ميتونيد بزاريد

بچه هاي من بيسكويبت مادر و نان روغني دوست دارن قيمتشون هم بصرفه هست تقريبا 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
2810