سلام فداتشمم خوبی ؟؟
دورت بگردم میخواستم یه مشورتی ازتون بگیرم من خواننده خاموشم ی مدتی ولی همیشه میومدم میخوندمم میرفتم عملی نمیکردم تا اینکه یه مشکلاتی پیش اومد که فهمیدن تو زندگی فقد منم و همسرم هیشکی پشتمون نیست تازه بخودم اومدم هر چند سنی هم ندارم کسی هم نبوده راهنماییم کنه از خانواده خودمم دورم ۲۱ سالمه دوتا بچه دارم یکیش سه و نیم ساله یکیش ۹ ماهه شیرخشکی و پوشکی حقوق همسرم ۱۵ که از این ۸/۴۰۰ قسط میره مابقیش خرجی خونه میشه مستاجریم اجاره نمیدیم یه ماشین ۴۰۵ داریم همین اینم بگم از صفر شروع کردیم ب اینجا رسیدیم همسرم هیچی نداشت
ولی همیشه خدا لنگ پولیم 🤦🏻♀️با اینکه حتی حبوبات نمیخریم مادرم میدن رب نمیخریم برنج اینا هم دارم سالیانه گرفتیم
ولی همش لنگیم اصلا پولی سر ماه نمیرسه هیچ قرض هم گاهی میگیره همسرم 🤦🏻♀️
وام فرزند آوری نوشتیم هنوز تو نوبتیم ندادن ۶۰ تومن میشه حدودا شاید دو ماه دیگ بدن
یه قرعه کشی ۷۵ میلیونی هم داریم که هنوز در نیومده برامون
و اینکه وام مستاجری ثبت نام کردیم پنج سالس ۱۰۰ تومن ولی درصدش زیاد میوفته ماهانه حدود ۲/۵۴۰ قسطش
دی ماه هم ۵۵۰۰ از قسط های خودمون تموم میشه میتونم اینو جایگزین وام مستاجری کنم ولی چون درصدش بالاس موندم چیکار کنم بنظرت برداریم ؟ ارزش داره الان بردارم بدم طلا همرو بعد خورد خورد وام پر کنم حتی با این درصد بالا یعنی ۱۰۰ برمیداریم طی پنج سال ۱۷۰ اینا باید پس بدیم بانک 😐💔موندم چیکار کنیم هیچ هزار تومن هم پس انداز نداریممم هوفف خیلی کلافم خستم یعنی یطوری که الان یه خرجی پیش بیاد وسط هیچ پولی بابتش نداریم بدیم تا این حد 🤦🏻♀️نمیدونم چیکار کنیم دیگه ۵ ساله عروسی کردیم کل داراییمون یه ماشین ۳۴۰ تومنی با ۲۰۰ پول رهن خونس حس میکنم کم کاری کردم هعییی 💔🤦🏻♀️خیلی ناامیدم همیشه حسرت میخورمم 🤦🏻♀️تو این گرونی حتی گاهی میگم خاک تو سرم با این سن چرا دوتا بچه پشت سر هم آوردم لااقل اولی بود چرا دومی آوردم کاش نبود میرفتم سرکار 💔🤦🏻♀️بعدش بخودم میام میگم زهرا کفر نکن اشکال نداره خدا بزرگه جور میشه همه چی بچه های به این سالمی خوشگلی خدا بهت بده که خیلیا تو حسرت همینن 🚶🏼♀️💔
خیلییی خستم اصلا زندگی برام کسل کننده شده اصلا دوست ندارم پامو از خونه بیرون بزارم تا این حد
از طرفی تلویزیونمون سوخت خود به خود یک ماهه بدون تلویزیون سر میکنیم
خودمم هیچ طلا اینایی ندارم
همسرمم یجوری یعنی پول دستمم میومد میگفتم طلا همین که میگفتم میگفت نه پول خرج میشد میرفت اصلا یجوریه آدم درون گرایی کفرمو در میاره خانوادش همین یدونع پسر دارن یکبار نمیگن چیکار میکنی چیکار نمیکنی همش بفکر دخترشونن فرق میزارن بین بچها ولی همسرم اصلا هیچی به هیچی نمیفهمه وابسته خانوادشه یعنی باورت نمیشه حتی بهم توهین کنن هیچی نمیگه 🤦🏻♀️
ععیییی خدا موندمم کاش میشد خودم سرکار برم🤦🏻♀️💔
شرمنده سرتو درد آوردم گلم 🌹✨
اگر میشه برنامه غذاییت رو هم بهم بگو کمک کن با این پول کم حداقل به سر ماه برسونم 🤦🏻♀️ من حتی هیچی پس انداز هم برای خودم ندارمم