2777
2789
کاش میشد توصیف کنم چقدر اینجا اذیت میشم وحس غربت دارم🥲 یکساله من یه پاساژ گردی یه پارک خوشگل رفتن ن ...

عزیزم بنظرمن اگربریدتهران باهزینه ای بالایی روبه رویید تهران واقعاگرونه...وشما خدایی نکرده همش در جا میزنی ..حیفه واقعاماهی ۷تومن کرایه بدی....

بنظرم یه مسافرت برید وخوش بگذرانید...بالاخره شمایکبار پروسه خونه خریدن رو طی کردین وقطعا روحتون خسته هستش..

یخورده استراحت کنید ....دوباره پرانرژی ادامه بدید..

کاش میشد توصیف کنم چقدر اینجا اذیت میشم وحس غربت دارم🥲 یکساله من یه پاساژ گردی یه پارک خوشگل رفتن ن ...

عزیزم به نظر منم حیفه برای این چیزا بری تهران بذار فعلا اطراف باشی پول جمع کنی خونه بزرگتر بگیری ان شاالله سر وقت مناسبت یه خونه تو تهران می‌خری الآنم میتونی مسافرت بری و در ماه یک یا دو  بار بری پاساژ گردی و پارک و رستوران های تهران 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون همكارم كه ميره كانون كلاس برداشته همكارا ميگن ما يه شيفت ميايم خسته ميشيم اين چجوري ميره عصاب مي ...

تو دیوار و شیپور آگهی کن یه سایتی هم گفتن دوستان اینجا که کلاس آنلاین میزاریم اسمش استاد سلام بود فک کنم💚

نمیدونم واقعا ولی ازاونور هم‌ بعد یکسال هم پول پیش هم‌اجاره میره بالا چون خیلی عجیب غریب میره بالا ا ...

ان شالله هر چی صلاحته بشه

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   

سلام دوستان من قبلا اینجا بودم یه ماهی شد که هر چقدر تلاش کردم اکانتم برنگشت و مجبور شدم با اکانت جدید وارد شم 

امیدوارم که بتونم باز هم از مطالب همه شما عزیزان استفاده کنم 

سلام دوستان صبحتون بخیر و شادی من از طلا فروشی حقانی قبلا یه 150 سوت پارسیان خریدم و یه 180 داشتم ک ...

دندانپزشکی دانشکده شاهد میدون انقلاب دوستان از کیفیت و قیمت خیلی راضی بودن باید تلفنی ببرید نوبت بگیرید نصف نصف این مبلغ میشه.

سلام عزیزم ، حدودا ماهی ۶ میلیون و ۵۰۰ میشه قسطش که حتما هم باید ۶ ماهه تسویه بشه .

سلام سلطان وام 

😂😂

خوبی عزیز دلم ؟؟ 

میخواستم یه مشورتی ازتون بگیرم عزیزم فک کن منم خواهر کوچیکتر خودتم قلبممم 🤧🌹✨

دورت بگردم ما وام مستاجری ثبت نام کردیم از طریق کافی نت

مونده فقد مراحل بانکیش حدود ۷۰۰ هم هزینش شده

این وام به مبلغ ۱۰۰ ملیون هستش که میوفته ماهی ۲/۵۴۰ 

که ۵ ساله هستش ولی درصدش زیاده نمی‌دونم ۱۸ ایناس فک کنم هر چند گوگل زدم بعضی سایتا ۲۳ درصد هم زده بودن حالا من نمی‌دونم چند درصد بنظرت ارزش داره این وام برداریم ؟؟ 

به شدت پول لازمیم 😐💔

راستی گلم راجب وام مهربانی هم میشه یه توضیحی بدی بهم همسرم حساب بانک ملی داره چجوری باید وام مهربانی بگیریم ضامن چی میخواد اینا میشه کلی بهم بگی چقدر باید پول بخوابونیم مثلا ۱۰۰ بزاریم دو ماهه چقدر میده بهمون چند ماهه میده قسطش چجوری 

قربونت برم ببخشید زحمت دادم بت 🤧🌹

سلام سلطان وام 😂😂خوبی عزیز دلم ؟؟ میخواستم یه مشورتی ازتون بگیرم عزیزم فک کن منم خواهر کوچیکتر خود ...

سلام عزیزم خوبی 

میشه بگی کدوم بانک ثبت نام کردیی؟ماهم وام ودیعه داریم ولی هیچ بانکی توشهرمون نمیده 

اکثرن میگن بودجه واعتبارنداریم برااین وام

سلام سلطان وام 😂😂خوبی عزیز دلم ؟؟ میخواستم یه مشورتی ازتون بگیرم عزیزم فک کن منم خواهر کوچیکتر خود ...

سلام عزیزم ، وام مستاجری رو که حتما با هر درصدی هست بگیرید واقعا تا ۵ سال دیگه اصلا سودش به چشم نمیاد .

برای وام مهربانی بانک ملی هم باید داخل سامانه بام حساب جداگانه ای باز بشه و اگر ۱۰۰ میلیون بگذارید بعد از ۲ ماه ۵۲ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه میتونید وام بگیرید . 🥰🥰🥰🥰

راستش حس میکنم شما هم اکانت دوم یاسی هستی !

واااا😂😂😂😂

مگه بیکارم عزیزم محل کارم مشخصه یکی از دوستان هم داره بپرسین

شما هم اگر دوست دارین تشریف بیارین محل کار من یه قهوه‌ باهم بخوریم🥰

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
اگه خونه اینجا روعوض نکنیم وبریم تهران خونه رهن کنیم قسطی هم نداریم کلا قسطی جز یه وام بلو ویپاد که ...

عزیزم من جای شما بودم میومدم تهران

جایی که دل آدم خوش نباشه آدم کسل میشه به هدف هم نمی‌رسه

خونه‌ی اونجا رو بدین اجاره تهران اجاره کنین

تا ایشالا بتونین تهران بخرین

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
نمیدونم واقعا ولی ازاونور هم‌ بعد یکسال هم پول پیش هم‌اجاره میره بالا چون خیلی عجیب غریب میره بالا ا ...

نیایش جان یعنی خونت رو بفروشی بری تهران رهن کنی؟ درست متوجه نشدم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
قربونت برم من عزیزم ❤️ تو لطف داری مرسی که برام نوشتی ....حتما دنبال میکنم عزیزم

سلام فداتشمم خوبی ؟؟ 

دورت بگردم میخواستم یه مشورتی ازتون بگیرم من خواننده خاموشم ی مدتی ولی همیشه میومدم میخوندمم میرفتم عملی نمیکردم تا اینکه یه مشکلاتی پیش اومد که فهمیدن تو زندگی فقد منم و همسرم هیشکی پشتمون نیست تازه بخودم اومدم هر چند سنی هم ندارم کسی هم نبوده راهنماییم کنه از خانواده خودمم دورم ۲۱ سالمه دوتا بچه دارم یکیش سه و نیم ساله یکیش ۹ ماهه شیرخشکی و پوشکی حقوق همسرم ۱۵ که از این ۸/۴۰۰ قسط میره مابقیش خرجی خونه میشه مستاجریم اجاره نمیدیم یه ماشین ۴۰۵ داریم همین  اینم بگم از صفر شروع کردیم ب اینجا رسیدیم همسرم هیچی نداشت 

ولی همیشه خدا لنگ پولیم 🤦🏻‍♀️با اینکه حتی حبوبات نمیخریم مادرم میدن رب نمیخریم برنج اینا هم دارم سالیانه گرفتیم 

ولی همش لنگیم اصلا پولی سر ماه نمیرسه هیچ قرض هم گاهی میگیره همسرم 🤦🏻‍♀️

وام فرزند آوری نوشتیم هنوز تو نوبتیم ندادن ۶۰ تومن میشه حدودا شاید دو ماه دیگ بدن

یه قرعه کشی ۷۵ میلیونی هم داریم که هنوز در نیومده برامون

و اینکه وام مستاجری ثبت نام کردیم پنج سالس ۱۰۰ تومن ولی درصدش زیاد میوفته ماهانه حدود ۲/۵۴۰ قسطش 

دی ماه هم ۵۵۰۰ از قسط های خودمون تموم میشه میتونم اینو جایگزین وام مستاجری کنم ولی چون درصدش بالاس موندم چیکار کنم بنظرت برداریم ؟ ارزش داره الان بردارم بدم طلا همرو بعد خورد خورد وام پر کنم حتی با این درصد بالا یعنی ۱۰۰ برمی‌داریم طی پنج سال ۱۷۰ اینا باید پس بدیم بانک 😐💔موندم چیکار کنیم هیچ هزار تومن هم پس انداز نداریممم هوفف خیلی کلافم خستم یعنی یطوری که الان یه خرجی پیش بیاد وسط هیچ پولی بابتش نداریم بدیم تا این حد 🤦🏻‍♀️نمی‌دونم چیکار کنیم دیگه ۵ ساله عروسی کردیم کل داراییمون یه ماشین ۳۴۰ تومنی با ۲۰۰ پول رهن خونس حس میکنم کم کاری کردم هعییی 💔🤦🏻‍♀️خیلی ناامیدم همیشه حسرت میخورمم 🤦🏻‍♀️تو این گرونی حتی گاهی میگم خاک تو سرم با این سن چرا دوتا بچه پشت سر هم آوردم لااقل اولی بود چرا دومی آوردم کاش نبود میرفتم سرکار 💔🤦🏻‍♀️بعدش بخودم میام میگم زهرا کفر نکن اشکال نداره خدا بزرگه جور میشه همه چی بچه های به این سالمی خوشگلی خدا بهت بده که خیلیا تو حسرت همینن 🚶🏼‍♀️💔

خیلییی خستم اصلا زندگی برام کسل کننده شده اصلا دوست ندارم پامو از خونه بیرون بزارم تا این حد 

از طرفی تلویزیونمون سوخت خود به خود یک ماهه بدون تلویزیون سر میکنیم 

خودمم هیچ طلا اینایی ندارم 

همسرمم یجوری یعنی پول دستمم میومد میگفتم طلا همین که میگفتم می‌گفت نه پول خرج میشد می‌رفت اصلا یجوریه آدم درون گرایی کفرمو در میاره خانوادش همین یدونع پسر دارن یکبار نمیگن چیکار می‌کنی چیکار نمیکنی همش بفکر دخترشونن فرق میزارن بین بچها ولی همسرم اصلا هیچی به هیچی نمیفهمه وابسته خانوادشه یعنی باورت نمیشه حتی بهم توهین کنن هیچی نمیگه 🤦🏻‍♀️

ععیییی خدا موندمم کاش میشد خودم سرکار برم🤦🏻‍♀️💔

شرمنده سرتو درد آوردم گلم 🌹✨

اگر میشه برنامه غذاییت رو هم بهم بگو کمک کن با این پول کم حداقل به سر ماه برسونم 🤦🏻‍♀️ من حتی هیچی پس انداز هم برای خودم ندارمم 

سلام عزیزم خوبی میشه بگی کدوم بانک ثبت نام کردیی؟ماهم وام ودیعه داریم ولی هیچ بانکی توشهرمون نمیده ا ...

سلام قلبم فداتشم بخوبیت گلم 🌹

چرا که ن عزیزدلم بانک خاورمیانه تعیین شعبه شدیم ولی هنوز بانک نرفتیم برای تکمیل مراحل 🌹اگر همسرم رفت مشکلی نبود بهت میگم بانکتون عوض کنید اگر امکانش باشه

سلام عزیزم ، وام مستاجری رو که حتما با هر درصدی هست بگیرید واقعا تا ۵ سال دیگه اصلا سودش به چشم نمیا ...

قربونت برم مرسی که خواهرانه راهنمایی می‌کنی دورت بگردم من ✨🌹

عزیزدلم افتتاح حساب داخل بام میاد اوکی اینو افتتاح کنیم شماره حساب جدا میدن که پولو اونجا بریزم بمونه ؟ یا باید حتما سپردش کنیم چجوری ؟ اگه سپرده بشه سود هم میده طی این دو ماه یا نه ؟ پول خودمو که بلوکه نمیکنه ؟

2810