2777
2789

دوستان سلام ی سوال دارم ممنون میشم کمک کنید.

شوهرم امروز ی چک گرفته ک گفته شنبه پاس میشه.

من خیلی نگرانم تا حالا چک نگرفتیم دلم شور میزنه امکان داره پاس نشه.

و اینکه چک رو ی خواربار فروشی داده حالا خیلی ذهنم درگیره تا شنبه؟میشه کسی چک بده بعد چکشو پاس نکنه

روح‌همه رفتگان شادقطعاً جاشون خیلی خالیه خدا بیامرزه پدرشمارم واسه تربیت همچین دختری مث شما معصومه ...

قربونت برم عزیزم لطف داری فدات شم ♥️

خدا عزیزانتو برات نگه داره 

آره عزیزم فوت شدن در سن نوزده سالگی اشون 

در بدو تولد من 

بعد پدرم ازدواج کردن...از اون نامادری ام برادرم به دنیا اومدن

که بعد از چند سال از زندگی مشترک از پدرم جدا شدند ❤️ و مادر و پسر باهم زندگی کردند 

وقتی طلاق گرفتند پدرم سی و یک ساله بودن ....دوباره پدرم ازدواج کردند ...که از اون خانوم متاسفانه ،فرزندی نداشت پدرم 

پونوزده سال باهم زندگی کردند ....بعد پدرم فوت شدند 

در مورد سوال آخرت ...آره عزیزم...هر دو تاشون 

برامون همه مراسمات رو میارند...از چله و قربان و عید و همه چی

همه اشون رو میارند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پدر شوهرم که فوت کردن همسرمم از مادرش پرسید که قربونی باید بکشیم یا نه که مادر همسرم گفت دوست داشتی ...

عزیزم اگر قصد نداری از اون قربونی استفاده کنی خودت،بزار براش عقیقه کن(البته اگر اعتقاد و رسم دارید).چون خودتون میگیرید یه بارش کنی،یا اگر گوسفند در توانتون نیست میتونی خروس قربونی کنی و بدی نیازمند.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
سلام عزیز دلم ❤️ عصر پاییزی ات بخیر و نیکی باشه ❤️ در حالی برات می‌نویسم که برای شام دارم آش کلم بار ...

خیلی ممنونم معصومه جون واقعا سعی میکنم به این برنامه که برام چیدی پای بند باشم به لطف بچه ها پاساژ گردی اینا کلا ندارم همش خونم😬😬 لباس هم خدارو شکر هم خودم هم بچه ها و همسرم تازه خریدم برای زمستونشون هم پیش پیش خریدم 

برای پول قرعه نظرم اینه 30 بدم طلا چون حتی گوشواره امو هم فروختم و ندارم 20هم نمی‌دونم نقد بذارم برای کمکی یا بدم پارسیان نظر شما چیه؟ 

ببخشید میشه برنامه غذایی تون رو هم بگین من تا حالا برنامه غذایی هفتگی نداشتم می‌دونم دارم خیلی زحماتتون میدم🙈🙈 ولی اگه میشه از برنامه غذایی هفتگی تون بیشتر بگید.....دیگه از این به بعد قراره خودم خرید های خونه رو انجام بدم همسر عزیزم نمیتونه مدیرت کنه 🤦🏻‍♀️

دوستان سلام ی سوال دارم ممنون میشم کمک کنید.شوهرم امروز ی چک گرفته ک گفته شنبه پاس میشه.من خیلی نگرا ...

سلام عزیز دلم 

چرا پاس نشه ؟الان شکر خدا چک ها صیادی شدند 

به احتمال ۹۹درصد پاس می‌شند 

در ضمن کسی که چک چند روز بکشه صد درصد پول 

نگران نباشید 

دوستان من گفته بودم بهتون که یساله از تهران اومدم اطراف تهران ولی میخوایم اگه خدا هم بخواد باز برگردیم تهران 

خونه اینجا رو‌میشه با وام و‌چلوندن خودمون تبدیل کنیم به ده پونزده متر بزرگتر ولی دیگه پولی نمیمونه که بریم تهران خونه رهن کنیم حالا بنظر شما منطقیه که ۸۰۰ تومن پول پیش خونه یه خونه ۶۰ متری بدیم والبته هفت تومن اجاره؟درصورتیکه نتونستیم خونمون رو‌بعد دوسال خریدن ارتقا بدیم؟ بریم تهران درآمدمون بیشتره ولی خب ازاونور سر سال دوباره پول پیش اضافه میکنن خیلی دوراهی سختیه 

این حرف آخرمعصومه جون که ازیه کاری بدم میادامامجبوربه انجامش میکنم خودمو استراتژی افراد موفق هستمعصو ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ تو لطف داری 

مرسی که برام نوشتی ....حتما دنبال میکنم عزیزم 

اطلاعی ندارم عزیزم ان شاالله به سلامتی خونه خوب و بی در سری بخرین🌸

ممنونم دوست عزیز ان شالله

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   

سلام دوستان وقتتون بخیر 

ی  تجربه ی خوب رو خواستم باهاتون به اشتراک بذارم.

دوستان ما تو بانک رسالت حساب داریم و همسرم و خودم دریافتی مون رو به اون حساب میریختیم. اما از اونجایی که خیلی وام برداشته بودیم نمیتونستیم از امتیاز وام مون استفاده کنیم. واسه همین امتیاز وام رو فروختیم.  ی پیجی تو اینستا بود که همسرم اتفاقی اون رو دید. مثلا ۵۸ م امتیاز وام رو از ما ده میلیون برداشت و سریع هم واریز کرد واسمون. ما هم با اون پول تونستیم چند تا قسطی که داشتیم رو پرداخت کنیم. 

دوستان سلام ی سوال دارم ممنون میشم کمک کنید.شوهرم امروز ی چک گرفته ک گفته شنبه پاس میشه.من خیلی نگرا ...

سلام اگر چک صیادی هست ک خیالتون راحت همون روز شنبه ساعت ۶صبح سریع پاس میشه در صورت نبودن تو حساب تمام حساباش بسته میشه آنلاین هست 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
دوستان من گفته بودم بهتون که یساله از تهران اومدم اطراف تهران ولی میخوایم اگه خدا هم بخواد باز برگرد ...

سلام آیا اینقدری درآمدتون زیاد میشه ک جبران کنه براتون ؟ 

راستش شما شرایط زندگی خودت بهتر می‌دونی ولی بنظرم خیلی زیاده

2810