2777
2789
سلام ب همگی دوستان از دست گیری و کار خیر غافل نشیم، به خصوص بچه های طرح ایتام که واقعا اکثریت بچه مد ...

سلام عزیزم خوبی؟

انشاالله که خیره..از عمل اخیرت راضی هستی؟

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی من هیچ وقت با فروش پارسیان هیچ مشکلی نداشتم و حتی اینجا هم خیلی دوستان به راحتی پارسیان هاشون رو ...

اینکه من دروغگوام که چیز جدیدی نیست تا حالا هزاربار مچمو تو تاپیک گرفتن

قصدم تخریب پارسیانه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام دوستان میشه نظر بدید میخام برم دوره ببینم و بعد ازون کسب درآمد کنم ازبین اینایی که میگم کدومش بی دردسر تر هست؟ اصلا ب نظرتون این کارا خوبه؟ 

کراتین مو

کوتاهی مو

شنیون 

شما جای من بودین کدومو میرفتین؟ راستی من شاید دو سه روز در هفته بخام اینکارو انجام بدم چون خودم شاغلم ولی حقوقم خیلی کمه و کفاف زندگی رو نمیده

سلام عزیزم خوبی؟انشاالله که خیره..از عمل اخیرت راضی هستی؟

حوبم ممنون عزیزم،در جریان هستین ک جراحی من جزو ترمیمی های سخت بود ،و پوست ضخیم (پوستی که به سختی کش میاد 😔)سخت ترش کرد،هنوز تا 6 ماه دکترم میگه نمیشه نظر داد از نظر بویایی که هیچ بویی رو نمیفهمیدم الان 60 درصد بویایی م برگشته تا حالا،تنفس م هم بهتر شده ولی هنوز انتی بیوتیک میخورم چون ترشح دارم . 

خانوماااا کمک 

منو همسرم هردو ۲۵سالمونه دو ساله که خونه خودمونیم(عروسی کردیم)خودم معلم غیرانتفاعی بودم ک یک سال بود ک سرکار نمیرفتم همسرمم کارگاه داشت که جمع کرد یه مدت رفت لوله کشی دیدیم خرج نمیرسونیم ۳۲ گرم طلا فروختیم یه مغازه زد خداروشکر روزی ۱۷۰۰الی ۲۳۰۰فروش داره پول درگردشمون خوبه اما خب سودشون کلا ۲۰ ۲۵درصده که مثلا روزی که ۱۷۰۰ فروش داره سودمون ۴۲۵ تومنه و الباقی روباید بدیم جنس بخریم وگرنه مغازه درجا خالی میشه ماهی ۹میلیون هم قسط داریم😐 خودمم باردارم و۲۵هفتمه و ان شاءالله دی ماه زایمانمه امسال تو ازمون اموزگاری قبول شدم و از مهر دارم میرم سرکلاس اما خب حقوقمون رو تا س ماه اینده نمیریزن خرج دکترام خیلی زیادن و واقعا هیچی برای خودمون نمیمونه 

با این اوضاع من چطوری پول جمع کنم😭سیسمونی رو پدرم زحمتش رو میکشن 

اما قربونی و هزینه بیمارستان و مهمونیاو...... رو چطوری جمع کنم؟کلا هم ۱۵گرم طلا برام مونده دوست ندارم مجبوربشم اونم بفروشم😫

از سمتی از همه کارای خونم موندم به هییییچ کاری نمیرسم و خونم پرخاک شده🤦‍♀️ یه برنامه برای خونه داری برای خانوم باردار شاغل هم بدید لطفا😪

ببخشید طولانی شد

اینکه من دروغگوام که چیز جدیدی نیست تا حالا هزاربار مچمو تو تاپیک گرفتن قصدم تخریب پارسیانه

دوست عزیز منم حسم ب نوشته های شما همین هست که محتوای دروغ مینویسی راجع مهاجرت،سن ،درامد،شغل،تحصیل... شاید شرایط سختی داشتی و داری ،اما ما دور هم جمع شدیم به صورت مجازی و ناشناخته  صادق باشیم با هم.

دوست عزیز منم حسم ب نوشته های شما همین هست که محتوای دروغ مینویسی راجع مهاجرت،سن ،درامد،شغل،تحصیل... ...

درسته عزیزم یبار اعتراف کردم که ساکن تهران نیستم و اصلا تا حالا نیومدم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام خانوما کسی میدونه قسطای وام‌پشتوانه ویپاد برای ۳۵ میلیون چقدر میوفته ماهی، خودم اصن نمیتونم حسا ...

سلام عزیزم ، حدودا ماهی ۶ میلیون و  ۵۰۰ میشه قسطش که حتما هم باید ۶ ماهه تسویه بشه . 

سلام خانوما کسی میدونه قسطای وام‌پشتوانه ویپاد برای ۳۵ میلیون چقدر میوفته ماهی، خودم اصن نمیتونم حسا ...

عزیزم الان بازپرداخت وام‌ها شده یکساله

دیگه ۶ ماهه نمیدن

قسط ۳۵ تومن هم احتمالا ماههای اول ۳۷۰۰ اینا باشه ماههای دیگه هی کمتر بشه

2810