2777
2789
سلام عزیزای دل معصومهظهر قشنگ همگی بخیر و نیکی باشهیک پنجشنبه ی دیگر از راه رسید و جای خالی اشان ان ...

سلام به روی ماهت...

من تمیزی کمد رو پریروز حسابی انجامدادم...اتوهم منتظرم لباس فرم مدرسه دختراخشک بشه فقط اتوکردنی اوناست فعلا...

واما برای رفتن به مزار پدرمم داریم آماده میشیم که بریم چون با محله مامانم اینا تقریبا نیم ساعت فاصله دارم...ولی این فاصله رو نادیدمیگیرم وبیصبرانه دوستدارم برم به دیدن مادرم کع ایشالا۱۲۰سال عمرباعزت داشته باشه 

وپدر اسمونیم که دنیام بودوهستش ولی حیف که ...🥺🥺

خداهمه رفتگان رو بیامرزه..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی گلم منم ویپاد ندارم می‌خوام نصب کنم وام بگیریم خوبه میصرفع؟

سود داره اونم 

وای برای منی که همسر ولخرجی دارم و حواسش به جیبش نیست خوبه اینطوری تند تند وام میگیذم و ازش پول میگیرم تا صافش کنم و‌گرنه نمیتونم پس انداز کنم 

آها چقدر سود داره وامش مثلاً وام یه تومنی چقدر باید برگردونی

وام یک تومنی رو‌ راستش یادم نیست اصلا به سودش توجه نمیکنم 

میتونی تو‌چهار قسط پرداخت کنی ولی من یکجا دادم به نظرم ۳۹هزار تومن سودش بود 

سلام عزیزای دل معصومهظهر قشنگ همگی بخیر و نیکی باشهیک پنجشنبه ی دیگر از راه رسید و جای خالی اشان ان ...

معصومه ی پر انرژی  ❤️😍

میدونی که پدر و مادرم حدود دوسالی میشه که با ما زندگی میکنن (چون پدرم بیمار هست) 🌹

گفتنی هارو گفتی، یه چیزی یادم اومد

گاهی پدر و مادرا به خاطر کهولت ست، بیماری و... 

زودرنج و حساس میشن

کم صبر میشن

حتی تلخ میشن

اینجور مواقع سعی کنیم همونجور که ناز بچه هامونو میکشیم، ناز دارشون بشیم، محبت کنیم 😍

دو سه شب پیش من از بعد از ظهر دخترامو برده بودم دکتر، بعد هم رفتم داروخانه شلوغ که داروهای بابا و مامانم ذو بگیرم، دیگه نا نداشتم وقتی رسیدم خونه

پدرم لج کردن و چنتا کار عجیب انجام داد😔

(واقعیتش اینه که من گاهی خسته میشم، مخصوصا با سه تا بچه و مشغله های روز مره ی خودم) 

خلاصه که جدی بهش تذکر دادم، با لحن آروم ♥️

دیدم قهر کرد رفت تو اتاقش

رفتم مثل همیشه گفتم بخواب بابا تا پتو بکشم سرت، گفت نمیخوام برام کاری کنی، تو داد و بیداد کردی سر من 🫣😌

اولش یه لحظه جا خوردم، زود گفتم من غلط کنم به خودم احازه بدم سر شما داد بزنم، اصلا مگه من اجازه بی احترامی به تورو دارم ♥️ اگرم حرفی زدم به خاطر سلامتی خودت بوده ❤️ بالاخره با اخم آشتی کرد 😊

هواشونو داشته باشیم که برکت خدا روی زمین هستن عزیزان 😍

🌹🌹🌹🌹

به چالش ها نمیرسم، اما چادر نماز های مهمان رو همیشه تو یه ساک دستی خوشکل میچینم، یه عطر گل مریم هم میزارم توشون🌺 درمیارم عطر خوب دارن

سجاده های مهمان رو هم مرتب تو یه ساک دیگه، هر سجاده (جا نماز) یه مهر سنگی و یه تسبیح خوشکل توش هست 

(مهرسنگی گذاشتم که نشکنه و بخوام تندتند عوضشون کنم) 😍❤️

🌺🌺🌺🌺

راستی دیشب که از استخر برمیگشتم، پسر عموهای همسرم زنگ زدن که میان خونمون (12نفر) با خودمون 18 نفر می‌شدیم 😊

میوه نداشتم، 🤕

خواستم بخرم دیدم حداقل باید 300 400 تومنی میوه بگیرم 

(پول داشتم اما باید داروی دخترمو بگیرم که حدودا سه تومنی میشه)🌸

زود تو ذهنم یخچالو بررسی کردم☺️

فقط 6 تا انبه داشتیم و شیر، 😀

سریع سر راه 70 تومن بستنی کیلویی از بستنی فروشی خریدم، به جای میوه شیک انبه درست کردم براشون 🥭🍹🥰

100 تومن هم کیک فنجونی خریدم گذاشتم کنار چای، خرما خشک و تخمه هم تو خونه داشتیم 😍

خودشون هم آش درست کرده بودن آوردن که دور هم نوش جان کردیم ❤️🌺

اینم از گزارش دیشب من 🌼🌸

وام یک تومنی رو‌ راستش یادم نیست اصلا به سودش توجه نمیکنم میتونی تو‌چهار قسط پرداخت کنی ولی من یکجا ...

خوبه اونجوری ولی اینکه همونقدر وام باید تو حساب پول باشه نصف نصف برداشته میشه خوب نیس

عزیزم دقیق واقعا معلوم نیست .برای خود من تا ۲۰ میلیونی فعال شده بعدش دیگه چند بار خواستم ۲۵ میلیونی ...

سلام عزیزم بدی ویپادد اینه تا تسویه نکنی نمیشه وام دیگه بگیری 

مثلا من الان ۲۰ تومن برآیند گرفتم دیکه نمیتونم  وام های دیگه اش بگیرم 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
2810