2777
2789

سلام کسی هست ک تو کار مشاور املاکی سر در بیاره 

لطفا واجبه اگر کسی می‌دونه 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
سلام خانما روز و روزگار تون خوش ❤️یه گزارش بدم از شهریورم اگه یادتون باشه که احتمالا یادتون نیست😂 م ...

سلام خوبین 

یه سوال داشتم 

راجب خونه خریدنتون 

میشه درخواست بدم 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمها كسي از گلدان طلاي حقاني خبري داره الان تو سايتش نه خبري از گلدان طلا هست نه موجودي رو نشون مي ...

وارد این قسمت میشی .گزینه گلدان طلا .وارد پروفایلت میشی و طلایی که خریدی رو نشون میده

بله دقیقا من هم حساب کردم اصلا وام چهار درصد حساب نمیشه وام بیست و شش درصد حساب میشه چون سود پولی که ...

سلام عزیزم خوبی ؟؟ 

بی زحمت میشه برام اینو حساب کنی یه انگشتر ۰٫۶۴ سوت به قیمت ۳/۴۸۵ تومن چند درصد حساب کرده گرون حساب میکنه یا نه ؟ میشه بی زحمت اینو حساب کنید ✨🌹

سلام خانوما شبتون بخیر یکسوال بر پس انداز کوچیک 

این گه دی ماه وام ۲۰ تومن ویپاد بردارم با اقساط ۲ تومن خوبه 

یا از این ماه قرعه ۲۰ تومن بزارم با اقساط یکتومن خوبه 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام عزیزم خوبی ؟؟ بی زحمت میشه برام اینو حساب کنی یه انگشتر ۰٫۶۴ سوت به قیمت ۳/۴۸۵ تومن چند درصد حس ...

اگه قیمت تابلو یک میلیون و صد بوده باشه 

حدود سی و دو درصد حساب کرده 

برات گزمی حدودا ۵۴۵۰ دراومده 

سلام عزیز دلم ❤️ سلام دوستای عزیزمگه چالش هفتگی تمیزی خونه رو انجام نمیدی ؟هر هفته پنج شنبه ها چالش ...

این حرف آخرمعصومه جون که ازیه کاری بدم میادامامجبوربه انجامش میکنم خودمو استراتژی افراد موفق هست

معصومه ازکنار پیامهات راحت رد نمیشم ها😍😍😍

دیروز مطالب استوری دکتربهزادچاووشی رومیخوندم وقت کردید یه سربه پیجش بزنید همین چیزاروگفته بود

به قول دکترخودازاری ندارم که خودمومجبووور به کارخاصی که خوشم نمیادبکنم ،اماازنظرعلمی وقتی یه کاری برامون مفیده امادوست نداریم انجامش بدیم،وقتی انجام میشه نیروی درونیمون دوچندان میشه

مثال رژیم گرفتن،عادت خوب غذایی،ترک قند ها،ورزش،کتاب خوندن و.....

ربطش بدم به تاپیک ،مثال پس اندازمعقول

بهینه مصرف کردن و...

ما خانوما میتونیم الگوی خوبی برای بقیه خانواده باشیم😍

الهی ربی ومن لی غیرک💖

سلام به همگی

یک تجربه از خودم رو بگم 

من چند بار قبلا برام پیش اومد که مهمونی یا دور از جمع ختم باید می رفتم اما لباس مناسب نداشتم 

به خاطر همین دقیقه نودی باید می رفتم خرید و چند برابر پول لباس میدادم که گاهی اصلا باب میلم نبود 

اما اومدم برای ختم لباس ها رو آماده کردم همه رو گذاشتم تو یک چوب لباسی تو کاور لباس که اگر خدایی نکرده لازم شد دیگه فکر لباس نباشم( جوراب/ لباس زیر/ شال/ قاب گوشی/ شومیز/ شلوار/ دامن/ مانتو/ کفش هم که دارم) 

برای مجلس شادی هم باید یک کفش و کیف داشت که به همه ی لباس ها بیاد 

و یک دست لباس مناسب 

من تازگی یک دامن جین جنس خوب خریدم ( چون سایزم کوچیک هست تو تک سایز ها چیزهای خوبی پیدا می کنم/ چون همیشه تاکید کردم ورزش و تغذیه خیلی مهمه# بدون اندام متناسب گرون ترین لباس ها اصلا قشنگ دیده نمیشه) 

حالا این دامن به انواع لباس ها میاد که میشه مدل های مختلف پوشیدش 

فقط باید براش یک کتونی سفید بخرم 

همین استایل با گوش واره رنگی ( رنگ لباس) خیلی جلوه می کنه 

نکته آخر 

تو مراسم ها جوراب نو بپوشیم 

جوراب روزانه رو نپوشیم واقعا تو چشم هست 

و تا جای ممکن هم رنگ کفش باشه و بدون طرح

سلام خانمای ثروتمند   

ایام به کامتون پرازمحبت و عشق باشه   

این ماه از خرجی خونه یک و سیصد مونده بود ،چون ماه قبل یه انگشتر خریده بودم دیگه تصمیم گرفتم با مابقی یه مقدار از وسایلی که نیاز دارم بگیرم ...

زردچوبه 

سماق 

زعفرون 

دارچین

اردنحودچی 

بادوم 

الوچه های خورشتی 

برگه زردآلو 

و ازاینجور چیزا خریدم ...

همشون توظرفشون ریختم و مرتب کردم ..  

برای پس انداز کارتی هم که اس نداره ،این ماه یه فایلی رو دلم میخاست بخرم ،اونو خریدم و خودمو خوشحال کردم (پس انداز که همیشه مادی نیست  )

برای شیرخواران هم یه مبلغی واریز کردم .  

از همه دوستان مخصوصا معصومه بانو   بابت نکته ها ونظرات و پیشنهاداتشون ممنونم،امیدوارم خیر وبرکت اینهمه خوبی خیلی زود به زندگیشون برگرده 

بچها عاشق یه انگشتر شدم دیوونه شدم واسش، انرژی مثبت بدین بخرمش، 20 میلیون کم دارم😃😃

کاش شوهرم راضی شه بخرمش، از ادارش 20 تومن وام دادن بهش، گفتیم روز دختر واسه دخترم النگو بخریم حالا من عاشق اون انگشتر شدم یعنی چجور شوهرم راضی شه من انگشترو بخرم

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
2810