2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما اسفند ۴۰۱ از کویر ،موتور قسطی خریدیم ، اون موقع ۲۳ پیش دادیم و ماهی ۵ تومن چکش بود ،موتور برای ما ...

اره فروش موتور سخته داداش منم پارسال یه موتور نو گرفت ۷۵ تومن امسال به همون قیمت هم نتونست بفروشه ۵۵ تومن میخاستن ،بنظرم برای سرمایه گذاری  موتور خوب نیس 

سلام خدمت دوستان عزیزم دوستان منم میخام به داستان آموزنده که خودم با چشمان دیدم و عبرت گرفتم رو بگم امیدوارم یه روزی به دردتون بخوره آشنای یا فامیل ما وعضشون قبل کرونا خیلی خوب بود مغازه کرایه میکرد تو بهترین جای شهر و در آمدشم نسبتا خوب حالا خانوم خونه ریخت و پاش میکرد و همه ی فامیل هاشو هر روز خونه انش بودن اونم خونه ای که اجاره بود همه دور سرش میگشتن هر چی در میاوردن یا وسایل خونه رو عوض میکرد یا خرج مهمونی و قر و فر و لباس میکرد با چشمام دیدم گونی گونی لباس میداد میرفت کرونا اومد و کسادی و مغازش رو جمع کرد و بدهی آورد شدن صفر و الانم همسرش شغلی نداره متاسفانه من برای ایشون خیلی ناراحت میشم میتونست جمع میکرد لااقل همون مغازه رو میخرید الان دم میانسالی اینطوری نبود

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔

حالا خودم عبرت گرفتم سعی میکنم چون در آمدمون کم لباس های مجلسی رو پارچه ارزون میگیرم میدم خیاط بدوزه لباس چند ده میلیونی ارزون تر میفته برام با لباس هام و تا جایی که خراب نشدن میپوشم سعی میکنم میگردم جنس خوب با قیمت مناسب پیدا میکنم چند ماه قبل عید خرید هامون رو یکی یکی با مدیریت میخرم که دم عید نو نوار باشیم و خجالت زده نشیم تو جمع دوستانه یا خانوادگی لباس های نو نگه میدارم اونا رو میپوشم سعی میکنم آراسته باشم با لباس هایی که قیمت زیادی ندارن امید وارم به دردتون بخوره البته منم اشتباهتی داشتم و دارم اوایل ازدواج زیاد وسایل آرایشی میخریدم و الکی میمالیدم به صورتم در حالی که زیاد احتیاجی نبود سر این من خیلی پول هدر دادم شاید یک سوم در آمدم همسرم میرفت پای این یا هر مجلس عروسی من 4 سال پیش اینا دو سه میلیون میدادم میرفتم آرایشگاه که الان میبینم واقعا پول ریختم دور ابراز پشیمانی دارم از خودم

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔
سلام عزیز دلم ❤️ چند سال ازدواج کردین ؟من به جای شما باشم تاااااا میتونم همسرم رو می اندازم به قسط و ...

سلام معصومه جون من اینجا اومدم کاملا از خودم ناامید شدم 

اصلا مدیریت ندارم و نمی‌دونم پولامونو چطور خرج میکنیم 9ساله ازدواج کردم دوتا دختر دارم یکیشون امسال رفته پیش دبستانی اون یکیم 6ماهشه تا الان هیچ پس اندازی نداشتیم فقط ی تیکه زمین تو شهرستان داریم امسالم خداروشکر تونستیم 50 گرم طلا بخریم و یه پراید مدل پایین داریم  مستاجریم و دیگه خسته شدم ازاین بلاتکلیفی حقوق شوهرم حتی شده ماهی 100میلیونم بشه ولی متاسفانه من اصلا مدیریت ندارم دوس دارم مثل شما و بقیه خانومای تاپیک مدیریت کنم خرجامونو و بتونم پس اندازو شروع کنم شوهرم کارش آزاده و درآمدش متغییره ولی پایه حقوقش 40 تومنه و15تومن قسط  دارم ک اگ خدابخاد برج 12تموم میشن بجز 5500کرایه خونه ک سال آینده بیشتر میشه ممنون میشم یه باکس بندی برام بذارین♥️ 

سلام به بانوهای عزیز😍امروز سه شنبه و هفته ۳۳ از هفته ۵۲مبلغ پس انداز ۳۳۰ هزار تومنبا مبلغ پنج میلیو ...

سلام به کدبانوهای گل🤩

سه شنبه این هفته، هفته ۳۴ از ۵۲ هستش

مبلغ پس انداز ۳۴۰ هزار تومن 

با مبلغ ۵ میلیون و ۶۳۰ هزار تومن جمع شده

میشه: پنج میلیون و ۹۷۰ هزار تومن 

روزگارتون پر روزی🥰

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
سلام دوستان من میخاستم وام یک تومنی ویپاد رو بگیرم سودش چند تومن هست؟؟

سلام عزیزم 35 اولش کم میشه و روی قسط هم 18 هزار تومان میاد جمعا 53 هزار تومان

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
2810