2777
2789
ببخشید میدونم سوالم تکراریه اما نمیدونم کدوم صفحه رو بخونم وام یک میلیونی ویپاد فعال شده واسم چجوری ...

نیاز نیست انتقال بدی 

اون طرح خرید اعتباری برداشته شده الان میتونی استفاده کنی تو کارتت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه خانم‌های با فکر و درایت و تلاشگر‌این تاپیک خیلی خیلی به من کمک کرده برای همین خواستم اول ...

مبارکت باشه عزیزم 

خدارو شکر نتیجه تلاشات دیدی 

و ان شالله بهترینا

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
[QUOTE=356255771]دوستای گلم نظرتون راجب خرید عیار تو‌مفید ب جای طلای فیزیکی چیه؟میخوام یکسال حدودا ج ...

اره دقیقا از طلاسی و میلی ک دوستان میگن حداقل مطمئن تره 

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔
سلام عزبزم میشه در مورد وامش توضیح بدی یعنی ۵۰۰ وام میگیری ۳۰۰ باید از کوبر موتور بخری ؟؟ ۲۰۰ تومن د ...

سلام عزیزم نه سقفش تا پونصد تومنه

باید اندازه وامه موتور بخری، بعد میفروشیش 

البته این نظر منه هنوز تحقیق نکردم ببینم میشه فروخت یا نه

عزیزم کارای مهاجرتت اوکی شد؟؟فکر کنم پارسیانهارو برای اخر هفته یا ماه میخواستی که زود فروش بره

نه عزیزم کلا جایی ازم برنداشت عجله ای نداشتم یماه تو تهران دنبال فروشش بودم

پروازم قطر بود کنسل شد

امارات گرفتم جاش اونم کنسل شد

شنبه ترکیش گرفتم ببینم اون چی میشه

تا الان ۵۰ میلیون هزینه کنسلی دادم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
خب بگو بازش کنن آزمایشش میکنن ببینن طلاس یا نه، بعد میخرن

خب اگه نبود چیکار کنم😅

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام عزیزم نه سقفش تا پونصد تومنهباید اندازه وامه موتور بخری، بعد میفروشیش البته این نظر منه هنوز تح ...

ما اسفند ۴۰۱ از کویر ،موتور قسطی خریدیم ، اون موقع ۲۳ پیش دادیم و ماهی ۵ تومن چکش بود ،موتور برای ما ۱۱۲ تومن دراومد 

الان همون موتور ۱۴۰ هست 

ما تو مرداد میخاستیم بفروشیم موتور و پول لازم داشتیم 

به خیلی جاها سپردیم ،تو دیوارم گذاشتیم حتی یک نفر هم پیام نداد 

قیمتشم منصفانه گذاشتیم 

لپ کلام اینکه خرید موتور قسطی فقطططط برای مصرف کننده خوبه 

آنقدر شرایط خوب فروش همه موتور فروشی ها گذاشتن که دیگه کسی نمیاد پول نقد بده میره شرایط میخره 

تازه این که میگم موتور خیلیی هم نو هست 

ما از خریدش پشیمون نبستیم چون تابستون ها میریم باهاش دور زدن 

ولی به عنوان سرمایه ،یا این برنامه ای که شما دارین ابدااااا توصیه نمیکنم 

بچها من برای خودمون هدف گذاشتم ایشالا خدابخواد تاسال۱۴۰۵خونه بخریم...یعنی دلم روشنه..وواقعاداریم تلاشمون رومیکنیم ...

درهرچیزی سعی میکنم تعادل داشته باشیم ولی خب تادوسال بخودمون سختی بدیم به هدفمون برسیم خیلی خوب میشه..

البته رو رهن رفتن خونه حساب میکنم...

وبایدهمسرموبرای وام مسکن راضی کنم...که یهصحبتایی کردم فعلا راضیه باید رفته تیکه تیکه براشون توضیح بدم ...

چون اون پول اوراق وسودبالاش برای آدم سخته...

ایشالا که بشه..

قدر هزارتومنمون روهم میدونم ولی همسرم نسبت به من دست ودلبازه 😉حالاکه اینکه من خسیس باشم نه...اصولی وروی برنامه میرم جلو...ولی همسرم این شکلی نیست..

یهویی چک های مبلغ درشت میده برای مغازه جنس میاره  یا..

ولی من قوی ترازاین حرفام..

جوری برنامه میریزم که به اونام برسم...

قصدم تعریف ازخودم نیست قصدم اینه بگم بابرنامه همه چی ممکنه...

الان فعلاتمرکزم رواینه که سکه های ویپادهمسرم افزایش بدم وام اون روبگیرم خیالم راحت بشه..تابرای سال بعدبه امیدخدا برنامه بریزم ..

دوستان ازهمتون ممنونم از رویاجون ..از مامان سبحان گلم ...معصومه جون ...دوستان عزیزدیگه که ویپادوبلو و..رو پیشنهاد دادن ...

خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه.. امین..

سلام خانم ها سکه غیر بانکی منظورم بهار ازادی که الان قیمتش ۴۳میلیونه شما میدونید کسی بخواد بفروشه .ط ...

اگر تاریخ روش زده ۸۶ ، امامی هس نه بهار ازادی،

شهر ما ۲۰۰ الی ۳۰۰ ت زیر قیمت تابلو حدودا

به قیمت الان ۴۸۲۰۰ ت تقریبا

دوستان عزیز به نظرتون خرید امتیاز وام بانک رسالت به صرفه هست؟ کسی میتونه راهنمایی کنه هزینه اش برای ...

سلام برای ۲۰۰

۴۰تومن میشه میلیونی ۲۰۰

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
2810