2777
2789

سلام دوستان 

صبحتون بخیر و شادی 

من از طلا فروشی حقانی قبلا یه 150 سوت پارسیان خریدم 

و یه 180 داشتم  که وقتی یاسی جون گفت پارسیان نمیخرن  مابه التفاوت رو حسا ب کردم و دیروز سکه 50 سوتی رو دریافت کردم تا پرونده پارسیان رو ببندم  

40 ت هم وام از اداره 4 درصد درخواست دادم امروز رفتیم با ضامن امضا کردیم فکر کنم فردا بریزن البته می خوام دندونای دخترم رو ارتودنسی کنم البته بیشتر میشه حالا دوستان اگر جایی رو می شناسن تهران که قیمت مناسب و مطمئن باشه بگن  

وام 10 تومنی ویپادم رو تسویه کردم و 3 تومنی پشتوانه رو گرفتم و دارم سکه جمع می کنم تا الان 10 ت فعال شده بیشتر بشه بگیرم

حساب مهرم رو هم فعال کردم با اونم کار می کنم تا ببینم خدا چی میخواد

دوستون دارم  

دخترم عاشقتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایییییشهرماهم اصلاکم اجرت نداره یه مغازه هست دست دوم ۷درصدبه قدری هم شلوغه اعصابت خوردمیشه بریمنم ا ...

پیش مامور پست بازش میکنی؟ 

بمنم گفتن پیش مامور باید بازش کنی، آخه اگه مامور بفهمه طلاس و پیش دونفر دیگه بگه چی اونوقت امنیت داریم

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

اومدم ازباسلام خرید کنم فک کردم مثل دیج ی کالا هزینه پست همشون یکیه

اما دیدم قیمت 700 سفارش دادم اما پولش شده بود1500

فهمیدم تک تک هزینه پست هر مغازه جداس 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

سلام وقت بخیر من ویپاد رو نصب کردم الان اومدم اعتبار سنجی زدم یه قسمت زده اعتبار سرویس کارت اعتباری مکنا تا 300 میلیون و پایینش زده بود بدهی مکنا صفر

استرس گرفتم این یعنی کسی به اسمم کارت اعتباری 300 میلیونی گرفته؟یا اعتباری هست که میتونم بگیرم

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
خدای من مادرتون فوق العاده هستن.خدا حفظشون کنه.🙏🙏🙏مادره من که بعداز چهارسال ونیم که ده گرم طلام پ ...

سلام عزیز هر کس شرایط خودش رو بهتر می‌دونه 

قصدم قضاوت نیست چون شما چند خط بیشتر اینجا ننوشتی. 

ولی اگه من جای شما بودم اون طلا رو به مادرم میبخشیدم 

واقعا این کار رو کردم ‌

خیییلی زیاد  

نمی‌دونم بچه داری یا نه؟ .من از وقتی بچه دار شدم فهمیدم پدر و مادرم چقدر برامون زحمت کشیدن. 

خودت میگی والدینت دلسوز بودن برات همینطور خواهرات 

خانواده ات تنها کسانی هستن که تو سختی‌ها باهاتن گاهی دلخوری پیش مییاد ،آدم باید بگذره  

مادرت حرف بدی زده ،ولی دلش خیلی شکسته و ناراحت شده و مستأصل ،تحت فشار گذاشتی این حرف رو زده 

سعی کن همسرت و داماد ا و ...نفهمن ،آبرو مادرت رو حفظ کن 

دختر بزرگم گاهی که درشتی کنه خییییلی عمیق دلم میشکنه انگار تیر زدن تو قلبم ولی خیلی زود میبخشمش  

۹تومن قرض خیلی وقت پیش دادم به کسی میخواستم دستبند بگیرم ،بخشیدم چون عزیزم بود اگه میدادم طلا کم کم ۹۰ ملیون بود،پشیمون نیستم  

ببخشید صرفاً نظر شخصی بود انشاالله چندبرابر اون طلا تو زندگیت سرازیر بشه و جاش پر بشه 

خدا مادرت هم حفظ کنه 

یه مدت سکوت کن نزار رابطه تون خراب بشه 

ببخشید میدونم سوالم تکراریه اما نمیدونم کدوم صفحه رو بخونم وام یک میلیونی ویپاد فعال شده واسم چجوری باید انتقالش بدم به کارت نقدی که استفاده کنم؟

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید

دوستای گلم نظرتون راجب خرید عیار تو‌مفید ب جای طلای فیزیکی چیه؟میخوام یکسال حدودا جمع کنم بفروشم ماشین بخرم

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔

سلام به همه خانم‌های با فکر و درایت و تلاشگر

‌این تاپیک خیلی خیلی به من کمک کرده برای همین خواستم اول از همه تشکر کنم از رویا و معصومه جون

بعد تجربیات خودمو از زندگی ۴ سالم در اختیارتون بزارم شاید کمک کسی شد

ما هم مثل بقیه از خیلی پایین شروع کردیم با هیچی ،وام ازدواج گرفتیم ،پول همسرم ۵۰ تومن رفت برای رهن خونه،۵۰ تومن من، یکمش شد جهاز (خانوادم و خودم جهازم رو آماده کرده بودیم،خورده ریزه  مونده بود که با وام گرفتم)حدود ۳۰ تومان هم گذاشتم توی بورس که اون موقع بازارش داغ بود ،بدون جشن عروسی اومدم خونه خودم

شوهرم پراید داشت و بیکار بود،شروع کرد اسنپ کار کردن و هر شب پولاشو دسته بندی میکردم و سر هفته میرفتم بانک میزاشتم توی حسابم

خیلی توی خرید مواد غذایی دقت میکردم

گوشت رو با سنگدون چرخ میکردم که پر برکت بشه،با سویا ترکیب می‌کردم 

همه چی رو با هم سر سفره نمیوردم مثلاً سالاد و سبزی و ماست ،دونه دونه برای هر وعده میوردم

از جمعه بازار ها خرید میکردم خیلی قیمت هاش ارزونتر بود ،سوپرهای محله ای خیلی گرون میدن

اصلا اهل خرید هله هوله نبودم

فقط مواد غذایی سالم و مفید ،با دقت و حوصله غذا میپختم که دور ریز نداشته باشم 

خونمو همیشه مرتب نگه می داشتم ،وسیله اضافی نداشتم

اصلا نمی‌رفتم بازار ظرف و ظروف و دکوری ای که لازم نداشتم بخرم

خیلی با دقت پولمو خرج میکردم 

چون شوهرم با زحمت پول در میورد تمام تلاشم این بود یه تک تومنی بیهوده خرج نشه چون هدفمون خرید خونه بود 

خدارو شکر همسرم تونست کار بهتری پیدا کنه و شرایط برای قسط دادن فراهم شد

منم سریع تصمیم گرفتم خودمو قسط دار کنم اما خونه رو بخرم هر جور شده

۸۰ گرم طلا داشتم 

۱۶۰ وام گرفتیم

پراید رو فروختیم 

یکمم پس انداز داشتیم 

تونستم یه خونه ۶۰ متری اطراف تهران بخرم 

[QUOTE=356255771]دوستای گلم نظرتون راجب خرید عیار تو‌مفید ب جای طلای فیزیکی چیه؟میخوام یکسال حدودا جمع کنم بفروشم به گفته مرد بازار سبدی از عیار و سکه تمام و طلای مستعمل داشته باشید ، البته چندوقت  پیش یه کاربر اینجا میگفت حدودا میلیار صندوق طلا داره که تونسته بود خونه بخره ، منم دارم کم کم عیار میخرم ، از لحاظ اعتبار هم که معتبره 

بازم ادامه دادم همون رویه رو 

شاید فکر کنید که صرفه جویی توی مواد غذایی و آشپزخونه تأثیری نداره

اما از من به شما 

برای ماهایی که خیلی کسی کمکمون نمیکنه و فقط خودمون رو داریم و از پایه شروع کردیم ،بهتون میگم

تلاش کنید صرفه جویی کنید توی همه چیز 

معجزشو خدا نشونتون میده

خورد خورد پول بزارید کنار،هر چقدر میتونید 

خرید لباس و ظرف و هله و هوله و ... تا اونجایی که میتونید کم کنید تا به یک استاندارد برسه زندگی 

درسته من هنوز خیلی راه دارم ،اما ناامید نیستم 

پارسال خداروشکر تونستیم ماشین بخریم و اصلا برامون راحت نبود جمع کردن ۳۰۰ تومن اما ارزش داشت

امسال هم یک سکه امامی و یک ربع سکه تونستم پس انداز کنم بزارم کنار چون اوج کار شوهر من همین تابستونه

میتونستم یکم به خونم برسم اما نکردم میتونستم همشو بدم لباس و وسیله اما ...

ترجیح دادم یکم تحمل کنم چون به قول معصومه جون هدف دارم

هدفم بالا بردن ماشینمون هست به امید خدا

من اصلاً به شوهرم سخت نمی‌گیرم همیشه ازش تشکر میکنم بابت اینکه اینقدر برامون زحمت میکشه ،خودمم سعی میکنم از زحمت هاش به نحو احسنت مراقبت کنم

دوستای قشنگم‌ من‌ بااینکه طلاهاروبه‌نیت پس انداز میگیرم ولی زده به سرم یه انگشتر پوروتوفینو‌بگیرم که ...

من از رضوان گلد خریدم با ۹ درصد نو ولی نگین نداره،اخرین بار تو سایتشون دیدم ۱۲-۱۳ درصد میدادن

من امروزبانک رفتم وحسابموازبانک سپه انتقال دادم به بانک صادرات خیلی بهتربودپرداختی وامهاش 

یعنی امروزتکمیل میکنی پرونده روفرداپول بحساب واریزمیکنن نه مثل سپه که کارمندش میگه بعدتکمیل مدارک خودتی وشانست که کی پرداخت بشه وامت😒😒من گفتم انتقال میدم پولموپس شماهم پولهای مردم میگرین براسپرده چندماه بعدم نوبت وام دادن که میشه میگن خودتی وشانست 

حیف پولم که 14روزموندتوبانک بی نتیجه من وام ویپادموکه گرفتم بابقیه پولهامنتقل کردم حساب سپه دوماه قبلش شوهرم حساب بازکرده بودهی اومدم بهش گفتم عزیزمن برویه سربه اون سپه بزن ببین چخبره 

نه دیگه ما سپرده گزاشتیم 4ماه بعدمیریم واممون میگریم کارنداشته باش دوستهام کارمندهای اون شعبه ان😒😒هیچ خیریی ازدوستاش ندیدم تااینکه یکی بهم گفت باباسپه دیگه وام نمیده هنوزوامهای تابستون پرداخت نکرده خداخیرش بده رفتم بانک بهم گفت اره قضیه اینجوره ازبرج 3به بعدپرداختی هامون خیلی خراب شدن 

یعنی اصلن به شوهرم ودووستاش که سنگشون سینه میزنه اعتباری نیست دوستش نکردبگه وضعیت اینه نزاراینجا پولهاتو

یبارم پرده سفارش دادم ازدیجی کلن 400تومن شدبلندبود

گفت من میبرم پیش دوستم پرده فروش کوتاهش کنه 

دوستش براکوتاهی پرده 250تومان گرفت پرده ای که کلن 400تومن خریدمش 😒ولی دیگه درس عبرت شدبرام ماجراهاش بادوستاش زیاده بخوام براتون بنویسم ده صفحه میشه دستم برنمیداره

2810