سلااااام صبح زیبای همگیتون بخیر و نیکی 🤩🤩
خب بگم ازاین هفته که اول هفته بامیلغ ۷۰۰هزار رفتم خرید...برنامه غذایی نوشتم وازروی اون رفتم خرید....
یدونه مرغ ۲۱۵.سیب زمینی و۱۰تاتخم مرغ .۵کیلوشیر هم ماست درست کردم هم برای خوردن دخترا نگهداشتم چون من خودم شیر دوستندارم متاسفانه....سرشیرشم گرفتم دخترم خورد...
تاید۱عدد...پنیر۴۰تومنی...نون۱۵تومنی.ماکارونی ۱عدد...نخودابگوشتی ۴۰تومنی .عدس ۴۰تومنی...پودرکیک۱عددموزی ۱عددکاکائویی..بچهامدرسه میبرن۱۱۰تومن.۲کیلونارنگی۳۰تومن..این از خوردوخوراک...
۱۹۰بابت جزوه های یکی ازدخترا...برای اون یکی دخترموهفته قبل داده بودم...۱۹۴هزارداروی سرماخوردگی...که دوتا شربت سرفه وسرماخوردگی بود ۲تاورق قرص سرماخوردگی ۱ورق قرص آموکسی سیلین...۱ورق قرص آبریزش.. ۱ورق قرص سه کاره سرماخوردگی ...
۱تومن ماشین همسرم هزینه برداشت...
۳۰تومن به ماشین خودم بنزین زدم...
ایناخرج هفتگیمون بود ...فکرمیکنم حدود۵۰۰هم همسرم اینور اونور خرج کرده باشه...جمعا۲۶۱۰هزارشده...
۳۹۰هزارقرعه پتونوشتم ازاین ماه شروع شد ۲تا۱نفره ۱دونه ۲نفره...
که خداروشکر ۱نفره ها نفر دوم شدم ۲نفره رو نفر۴ششدم...
۶کیلورب خریدم کیلویی ۱۰۰شد۶۰۰..که هنوز نرفتم بگیرم بیارمش پولشم ندادم..
تا۲۰ام باید۴۳۰۰قسط بدم که۳۷۰۰جوره ۶۰۰هم بایدجمع کنم...
راااستس وام ویپاد۴۰تومنی روگرفتم که قسطش ماهیانه۳۳۰۰هستش ...البته قسط اولش ..فکرمیکنم ماه بعدش کم بشه..
۴۰تومنو۲۰تومنشوبرای چک گذاشتم ۲۰تومن پس انداز...
وهمه نقدینگی ویپادخودمو انتقال دادم ویپادهمسرم تا ۲۳آبان میخوام وام بردارم سعیمومیکنم وام روتا۴۰تومن برسونم به امیدوکمک خدا..
واینم بگم وسرتونو دردنیای.. از خوردوخوراک هفتگی که خریدم فعلامرغ دارم هفته بعدم میبینه ...ماستم مونده وهفته بعدفقط شیربرای خوردن میخرم...پنیرداریم تاوسطای هفته میره...سیب زمینی هم تا اوایل هفته میره..تخم مرغ هم دارم..باید کره وخامه وحلواشکری بخرم..حالابایدلیست هفتگی بنویسم...
اینم ازگزارش چندروزه من..
امیدوارم تنتون سلامت دلتون خوش روزیتون فراوون باشه.. 🥰🥰