2777
2789
سلام خانمها بنظرتون الان خوبه طلا بگیرم؟ممکن قیمت یه کم کاهش پیدا کنه برگرده کانال ۳۶۰۰

نه عزیزم برنمیگرده دیگه

طلای الان حباب نداره. یعنی طلای جهانی بالا رفته که طلای ایرانم بالا رفته

حباب وقتی هست که طلای ایران بیشتر از طلای جهانی بالا بره که الان این اتفاق نیفتاده

حالا اگر یک هزارم درصد بخواد انقلاب جهانی بشه و طلای جهانی پایین بیاد، در اون صورت همه چیز ارزون میشه و بازم شما ضرری نکردی

مطمئن باش حالا حالاها طلای جهانی پایین نمیاد

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانمها بنظرتون الان خوبه طلا بگیرم؟ممکن قیمت یه کم کاهش پیدا کنه برگرده کانال ۳۶۰۰

۳۶۰۰ نه

ولی تا ۳۹۰۰ میاد

نمودار رو نگاه کنی اصلا مشخصه رو ۳۹۰۰‌گپ داره و گره تشکیل داده

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

من گهگداری به این تاپیک سرمیزنم وازتجربیات دوستان استفاده میکنم .توی دوسه ماه یکم پول جمع کردم برم یه تکه طلابخرم ولی متاسفانه یکی ازدندون هام که قبلا عصب کشی کرده بودم شکست ومجبورشدم برم درستش کنم ووقتی رفتم دندون پزشکی تازه فهمیدم خیلی ازدندونهام خراب شده اند و چندتاییشون هم بایدسریع درست کنم وگرنه مجبورمیشم بکشم خلاصه پول پس اندازراکه خرج کردم هیچ همسرجان هم کلی پول ازجیب مبارکش فعلا بایدخرج کنه .ولی درکل خداروزی رسونه .ونتیجه اخلاقی من هروقت دودوتاچهارتاکردم برای دخل وخرجم ونقشه کشیدم چقدر خرج کنم تابتونم فلان مقداری اندازند خدابهم نشون داده این منم که روزیتامیدم پس زیاددوربرندار .

سلام خانما من امروز سکه پارسیان برای دخترم خریدم یک ملیون هفصدو پنجاه احساس می کنم گیرون داده ...

پارسیان منو که جایی نخرید

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
الهی عزیزم !🥺چقدر ناراحت شدم ...خودت رو ناراحت نکن عزیزم ❤️ دیگه نه حرفی میتونی بزنی نه کار دیگه ای ...

معصومه جون، همون پونزده میلیون رو هم براش پس فرستادم روی یه کارتش که شمارشو داشتم. اون که بیست میلیون از پولمو پس نداد، بذار این  ۱۵ تومنم ببره.

عزیز دلم هفتگی 1750/000بذار واسه باکس خورد و خوراک ماهانه میشه 7/000/000که اگه خوب مدیریت کنی به خوب ...

خدا رحمت کنه پدر و مادرت ...حتما طبق باکس بندی انجام میدم  انشاالله تا یک ماه دیگه بیام خبر پس انداز بدم ...به امید موفقیت همه که بیان خبر از پیشرفتشون بدن

وام 50 میلیونی ویپاد کسی میدونه چقد قسطشه؟ 

گفتم 40 تومنیو بگیرم الان میگم بذار سکه‌ها م زیاد شده 50 رو بگیرم قسط 40 تومنیو هم به سختی میتونم بدم

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

سلااااام صبح زیبای همگیتون بخیر و نیکی 🤩🤩

خب بگم ازاین هفته که اول هفته بامیلغ ۷۰۰هزار رفتم خرید...برنامه غذایی نوشتم وازروی اون رفتم خرید....

یدونه مرغ ۲۱۵.سیب زمینی و۱۰تاتخم مرغ .۵کیلوشیر هم ماست درست کردم هم برای خوردن دخترا نگهداشتم چون من خودم شیر دوستندارم متاسفانه....سرشیرشم گرفتم دخترم خورد...

تاید۱عدد...پنیر۴۰تومنی...نون۱۵تومنی.ماکارونی ۱عدد...نخودابگوشتی ۴۰تومنی .عدس ۴۰تومنی...پودرکیک۱عددموزی ۱عددکاکائویی..بچهامدرسه میبرن۱۱۰تومن.۲کیلونارنگی۳۰تومن..این از خوردوخوراک...

۱۹۰بابت جزوه های یکی ازدخترا...برای اون یکی دخترموهفته قبل داده بودم...۱۹۴هزارداروی سرماخوردگی...که دوتا شربت سرفه وسرماخوردگی بود ۲تاورق قرص سرماخوردگی ۱ورق قرص آموکسی سیلین...۱ورق قرص آبریزش.. ۱ورق قرص سه کاره سرماخوردگی ...

۱تومن ماشین همسرم هزینه برداشت...

۳۰تومن به ماشین خودم بنزین زدم...

ایناخرج هفتگیمون بود ...فکرمیکنم حدود۵۰۰هم همسرم اینور اونور خرج کرده باشه...جمعا۲۶۱۰هزارشده...

۳۹۰هزارقرعه پتونوشتم ازاین ماه شروع شد ۲تا۱نفره ۱دونه ۲نفره...

که خداروشکر ۱نفره ها نفر دوم شدم ۲نفره رو نفر۴ششدم...

۶کیلورب خریدم کیلویی ۱۰۰شد۶۰۰..که هنوز نرفتم بگیرم بیارمش پولشم ندادم..

تا۲۰ام باید۴۳۰۰قسط بدم که۳۷۰۰جوره ۶۰۰هم بایدجمع کنم...

راااستس وام ویپاد۴۰تومنی روگرفتم که قسطش ماهیانه۳۳۰۰هستش ...البته قسط اولش ..فکرمیکنم ماه بعدش کم بشه..

۴۰تومنو۲۰تومنشوبرای چک گذاشتم ۲۰تومن پس انداز...

وهمه نقدینگی ویپادخودمو انتقال دادم ویپادهمسرم تا ۲۳آبان میخوام وام بردارم سعیمومیکنم وام روتا۴۰تومن برسونم به امیدوکمک خدا..

واینم بگم وسرتونو دردنیای.. از خوردوخوراک هفتگی که خریدم فعلامرغ دارم هفته بعدم میبینه ...ماستم مونده وهفته بعدفقط شیربرای خوردن میخرم...پنیرداریم تاوسطای هفته میره...سیب زمینی هم تا اوایل هفته میره..تخم مرغ هم دارم..باید کره وخامه وحلواشکری بخرم..حالابایدلیست هفتگی بنویسم...

اینم ازگزارش چندروزه من..

امیدوارم تنتون سلامت دلتون خوش روزیتون فراوون باشه.. 🥰🥰

طلای جلیلیان هم هست تو واوان اسلامشهر هم پیج دارن هم سایت اونم اجرت خیلی پایین،، بزن نت میاد

اره ازاینم خریدم، ولی چون تو اسلامشهر میترسم، آخه اونجا نفهمیدم کار کی بود حسم میگه کار پست بود چون کارتون بازشده بود دوباره چسب زده بودن

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
وام 50 میلیونی ویپاد کسی میدونه چقد قسطشه؟ گفتم 40 تومنیو بگیرم الان میگم بذار سکه‌ها م زیاد شده 50 ...

دوازده ماهه اولین قسطش ۵۱۴۰۰۰۰ دومین قسط ۵۱۰۰ همینجوری کم میشه تا ۴و۸۰۰اینها میادفکرکنم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
شهر ماهم خیلی گرون میدن من سفارش میدادم قبلا با 3،4و5 درصد میخریدم اما یبار بسته رو خالی فرستادن از ...

واییییی

شهرماهم اصلاکم اجرت نداره یه مغازه هست دست دوم ۷درصدبه قدری هم شلوغه اعصابت خوردمیشه بری

منم انلاین خریدمیکنم استرس گرفتم🫥

الهی ربی ومن لی غیرک💖
2810