2777
2789
خانما من واسه کار تو بیمارستان اسمم دراومد واسه کار خدماتی .دخترم ۵سالشه و کار هم شیفتیه به نظرتون و ...

وقتی همسرت همکاری نمی کنه چه کاریه بشین سر خونه زندگیت خودت بچه ات رو بزرگ کن 

هم پول بیاری تو خونه هم اعصابت رو خرد کنه 

از سکه فروشیا می‌خری ربع بانکی عادی اینا فرق داره ؟ یکم راجبش بیشتر بگو

اگر تهرانی از صرافی بیوک بخر خ آذربایجان هر جا بری خیلی راحت میخرن. سال ۸۶ نوشته بلشه من غیر صرافی بیوک از جایی نخریدم خیلی کم 

دخترم عاشقتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتم خیلی ممنون مادر که به فکر بردارم هستیخوبه که شمارو داریم ♥️خدا تورو واسمون ببخشهبهت عزت و سلامت ...

خدای من مادرتون فوق العاده هستن.خدا حفظشون کنه.🙏🙏🙏

مادره من که بعداز چهارسال ونیم که ده گرم طلام پیشش بود و چندبار ازش خواستمش ،بالاخره امروز پانزده میلیون بهم داد و گفت دیگه همینه و دیگه هیچ طلبی از من نداری.هیچ وقتم حق نداری به من زنگ بزنی یا بیای خونم.و بعدشم بلاکم کرد.

فقط خدا میدونه که چقدددددر دلم شکست.😔😔

قدر مادرهای مهربونتون رو بدونید.

بانک سپه نرین دنبال وام خیلی بدقولن خواهرنگین اتیه داشت برج پرونده اش تکمیل کردتاالان هنوزوامشونداده 

منم اشتباه کردم 15روزسپرده گزاشتم بانکشون امروزیه سرزدم بهم گفتن که اعتبارنداریم وهردوماه یبارداریم وامهاروپرداخت میکنیم هنوزوام برج 5و6ندادیم 

گفتم پس من سپرده اموجابجامیکنم برگشت گفت نه همه بانکهااعتبارندارن وبزاربمونه نهایت یه ماه دیرتروامتومیگریی ولی حتمن میگریی چیکارکنم بنظرتون 

خانمهاخواهشن نظرتون بگین لطفاتافردابایدتصمیم بگیرم بانک ملی مهربانی ومهرایران مثل اینکه باید6ماه پول بخوابه تامعادلش وام بدن که خیلی دیرمیشه ومیخوره به سال جدیدمنم براخریدماشین میخوام تااونموقع به هیچ ثبت نامی هم نمیرسم 😢😢

شهر ماهم خیلی گرون میدن من سفارش میدادم قبلا با 3،4و5 درصد میخریدم اما یبار بسته رو خالی فرستادن از ...

طلای جلیلیان هم هست تو واوان اسلامشهر هم پیج دارن هم سایت اونم اجرت خیلی پایین،، بزن نت میاد 

سلام عزیز دلم ...هفتگی سه تومن دارم که برای خورد و خوراک و لباس بچه ها و قبض ها..و کمک به مادرم ..خر ...

عزیز دلم 

هفتگی 1750/000بذار واسه باکس خورد و خوراک 

ماهانه میشه 7/000/000که اگه خوب مدیریت کنی به خوبی می‌رسی ☘️ 

برای مهمون نیاز نیست عزیزم باکس بذاری از همون خرجی خونه پوشش بده 

سعی کن پایبند باشی به باکس هات تحت هیچ شرایطی دست ندی به باکس های دیگری ...مثلا از قسمت خورد و خوراک موندی به هیچ عنوان دست نزن به باکس لباس ☘️

منتظر بمون تا آخر هفته که دوباره شارژ بشه باکس هات 

هفتگی دویست و پنجاه  بذار واسه پس انداز که ماهی میشه 1/000/000

که سر ماه از میلی یا طلاسی تبدیل کن ....یا حتما پارسیان بگیر 

این قسمت رو نذار تو باکس هات بمونه که پولت بی ارزش میشه ☘️

هفتگی 125000به حروف میشه صد و بیست و پنج تومن بذار باکس سلامتی ات ....ماهی میشه پونصد هزار تومن ☘️

هفتگی 150/000بذار واسه باکس ماشین ....ماهی میشه ششصد ☘️

هفتگی 250/000بذار واسه کمک مادر ...ماهانه میشه یک تومن☘️

50/000بذار واسه قبوض... ماهانه میشه دویست☘️

بذار تو باکس مخصوص خودش بمونه ...که از هر دوماه که قبوض میاد به راحتی پرداختشون کن 

375/000بذار واسه پوشاک ☘️ماهی میشه یک و نیم 

هفتگی 50/000تومن هم بذار واسه مدرسه ی بچه ها که اگه یه کاردستی چیزی خواستن از قسمت پوشش بدی ماهی میشه دویست تومن عزیزم 

فقط عزیزم اگه میخوای که موفق بشی ....باید طبق بودجه ای که دادیم پیش بری 👌

باز سوالی بود در خدمتم 

سلام شبتون بخیر خانم های گل❤

ممنون میشم بهم کمک کنید و تجربه تون در اختیارم بذارید💜

خیلی خوشحالم که یه اپلیکشن یه سایت باعث رفاقت با شما عزیزای دلم شده 😍

من شغلم آزاده ماه هست که ۱۰ تومن دارم یا شایدم بیشتر ولی ۴تومن و هرماه ثابت دارم

نمیدونم واقعا چطور پس انداز کنم یا سرمایه گذاری

اینم بگم که مجردم ولی هر ماه وظیفع خودم میدونم که بخشی از درآمدم و هدیه برای پدر و مادرم بگیرم😍

معصومه قشنگم و همه شما عزیزای دلم ممنون میشم بهم راهکار و پیشنهاد بدین❤

دوستون دارم♥️

سلام خانما   من امروز سکه پارسیان برای دخترم خریدم  یک ملیون هفصدو پنجاه    احساس می کنم گیرون داده   اگر بخوام بفروشم  چقدر کم می شه 

الان دخترم یک ۱۰۰ سوتی    یک ۲۰۰ سوتی  و یک ۴۰۰ سوتی داره    همین  طوری سکه پارسیان بخرم یا   تا به اندازه ی یگ گرم شد  طلا بخرم   

البته  دخترم پس انداز کرده  برای دانشگاه  یا کلاس      چون همسرم کارگره     البته الان کلاس پنجمه  خیلی خرج بوفه تو مدرسه نمی کنه

خدای من مادرتون فوق العاده هستن.خدا حفظشون کنه.🙏🙏🙏مادره من که بعداز چهارسال ونیم که ده گرم طلام پ ...

الهی عزیزم !🥺چقدر ناراحت شدم ...

خودت رو ناراحت نکن عزیزم ❤️ دیگه نه حرفی میتونی بزنی 

نه کار دیگه ای از دست بر میاد 

بالاخره مادرتون ❤️ کاملا درک میکنم 

ولی چاره چیه ؟نمیشه که خدای ناکرده بی احترامی کرد 

2810