2777
2789

خانما من واسه کار تو بیمارستان اسمم دراومد واسه کار خدماتی .دخترم ۵سالشه و کار هم شیفتیه به نظرتون واسه ۳یا ۴سال پرستار بگیرم پ برم سرکار چون شوهرم همکاری نمیکنه .یا این که غیدشو بزنم ‌کارش خوبه مزایا داره همه چیش عالیه ولی شیفتیه 

رب گوجه میفروشم قوطی ۳۶ به قیمت کارخونه فقط خانمای کرجی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معصومه جون من فردا ۳تومن هفتگی میاد تو دستم ...میشه برام برنامه ریزی کنی....من هنوز چشم انتظارم

عزیز دلم برام ریز هزینه هات رو بنویس 

بکو که این پول برای چی هستش ؟

و اینکه ب لو کارت رو داری ؟

بنویس عزیزم منم شام رو بدم به خانواده نوش جان کنن 😍تا آخر وقت میام انشالله 

خیلی خیلی عقب افتادم از تاپیک ...دوستان اکه دیدین ریپلای ها رو جواب ندادم ...دوباره ریپ بزنین رو پستتون 

اعلانتم پر ...از چشم رد میشه یه وقتی 

سلام عزیزان

بچه ها از برنامه تارا یک میلیون اعتبار برام فعال شده،حالا بخوام سکه پارسیان بخرم میرم داخل قسمت طلاش،فقط یه طلای نورا داره،که اونم لوکیشن گذاشته که حضوری باید بخرم

یعنی خرید سکه اینترنتی نداره فقط باید حضوری برم طلای نورا؟

معصومه جون من تازه با تاپیکتون اشنا شدم چقد خوبین شما، چقد مادرتون زن کدبانویی هستن😍😍😍خداروشکر ک ...

عزیز دلم شما لطف داری فدات شم ♥️ 

وقتی همسرتون خودش میگه میتونم برسونم 

پس اجازه بده بهش خودش رو محک بزنه ♥️

من خودم باشم با کله قبول میکنم ...وقتی از این راه همسرم می‌تونه پیشرفت داشته باشه چرا که نه عزیزم ؟

تا من بیام سیصد ملیون رو جمع کنم در کمترین حالت دو سال زمان خواهد برد 👌

بعدش هم عزیزم تا تو بخوای جمع کنی ماشین مورد نظرت در کمترین حالت میشه چهارصد تومن کم کم ش ...پس من در هر صورت عقب خواهم بود 👌

وقتی همسرت انگیزه داره برای پیشرفت ....انگیزه اش رو کور نکن 

بذار فدات شم تلاش کنه ♥️ یه چرایی داشته باشه برای زندگی اش و تلاشش ♥️

اینو مطمین باش که در ای ر ان وام پنجاه درصدی هم سود 

به شرطی که وام رو بگیری دنبال پیشرفت باشی 

خرید ملک و طلا و ماشین و ....

اول قشنگ پرس و جو کنید ببینید ... اگه موتور رو گرفتین 

به راحتی به فروش می‌ره که تبدیل کنید به ماشین 

اگه آره که بسم الله 

دل نگرون نباش عزیزم ❤️ به همسرت اعتماد کن 

بگو من بهت اعتماد دارم عزیزم ❤️ میدونم که هر کاری میکنی برای پیشرفت زندگی امون ❤️

تو در نظر بگیر که عزیزم پارسال طلا شهریور ...مهر ماه ۲۲۰۰.....۲۳۰۰....۲۴۰۰بود 

که ببین چقدر رشد داشته 

از یه طلا ربط بده به همه چی 

به ماشین ...به ملک ...به خورد و خوراک 

اینایی که میگن ملک ثابت ...من درک نمیکنم واقعا 

همه چی تو اوج خودش ...که بیشترینش برای طلا بوده 

اینطوری عزیزم ♥️ 

تحصلاتتون چیه اگه بتونید کلاس خصوصی بگیرید خیلی عالیه یا مثلاً خیاطی بلدید چیزهای ساده بدوزید برای ف ...

ساميه جون ميشه منم راهنمايي كني عزيزم

من معلم ابتدايي هستم همكارام همه كلاس خصوصي برداشتن

منم ميخوام براي پايه سوم بذارم خونمون البته شوهرم راضي نيست

بچه كوچيكم دارم ولي خب ميتونم بدم طبقه بالا مادرشوهرم نگه داره

بنظرتون چجوري براي بچه هاي كلاس خودم كلاس رياضي بذارم؟

همش فك ميكنم  فردا همكارا پشت سرم حرف بزنن

چون يكي از همكارام كلا تو كانون كلاس ميذاره بيشتر از حقوق ثابتش ميگيره تو اين كلاس ها

منم قسط زياد دارم

خونه هم نداريم از خودمون طبقه پايين مادرشوهرمم

واقعا نياز دارم به يه كاري

ساميه جون ميشه منم راهنمايي كني عزيزممن معلم ابتدايي هستم همكارام همه كلاس خصوصي برداشتنمنم ميخوام ب ...

اون همكارم كه ميره كانون كلاس برداشته همكارا ميگن ما يه شيفت ميايم خسته ميشيم اين چجوري ميره عصاب ميخواد دو شيفت و....

من كانون نميتونن برم ولي خونه ميتونم كلاس بذارم 

از يه طرفم دانش اموزاي سال گذشته ي همون همكارم هستن دوتاشون ميدونم ميرن كلاس خصوصي پيشش الان منم كلاس بردارم اون ناراحت ميشه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

عزیز دلم برام ریز هزینه هات رو بنویس بکو که این پول برای چی هستش ؟و اینکه ب لو کارت رو داری ؟بنویس ع ...

سلام عزیز دلم ...هفتگی سه تومن دارم که برای خورد و خوراک و لباس بچه ها و قبض ها..و کمک به مادرم ..خرج مهمون ...هزینه دکتر...هزینه کرایه ماشین. وهزینه چیزهایی بچه ها  که از طرف مدرسه میخوان ببرن مدرسه.....یارانه به جای .قسط میدم که تا برج ۱۲ تموم میشه...دوتا بچه مدرسه ای دارم کرایه خونه فعلا ندارم .

واقعا درسته💚آدم باید بتونه تعادل بین اولویت ها ایجاد کنه و به مرور پیش بره حالا شما ماشاالله درآمدت ...

منم تجربه‌ی خودم رو بگم 

لباس رو مارک‌دار و برند میخرم چون کیفیتش خیلی بالاست باعث میشه چند سال استفاده کنم

لباس ترند و مد اصولا نمی‌گیرم

استایلم اولدمانی هست و همیشه مده

شومیز سفید، کت مشکی، شلوار مشکی، جین مشکی، کیف مشکی همیشه دارم اگه خراب بشه جایگزین میکنم چون پرکاربردترین لباس‌هاست

لباس‌هایی که برای مهمونی میخرم اصولا ساده و بدون نگین هستند اما اندامی که توی تن خیلی قشنگ میمونه بعد یه مدت که توی مهمونی پوشیدم یا حس میکنم برام تکراری شدن توی خونه می‌پوشم پس همیشه تو خونه هم تیپم خوبه

لباس رو هر دو بار که بپوشم حتما میشورم مایع لباسشویی مهم نیست اما نرم‌کننده رو خارجی میگیرم موندگاری لباس رو بالا میبره

رنگ کرم، مشکی، سفید بیشتر دارم چون استایل کردنش برای روزمره راحته

دو دست هم مانتوی مجلسی دارم یکیش سنتی ایرانی هست که کاملا تیپم رو شاخص می‌کنه یکی هم ساده برش‌دار

یه نکته‌ی دیگه هم اینکه هیکل برای استایل خیلی مهمه آدم خوش‌ هیکل باشه گونی هم بپوشه بهش میاد بغیر از اون حراج‌های اخر سال همیشه سایز تک میمونه اینجا هم میشه استفاده کرد

تاریخ تخفیف‌‌های برندها رو هم می‌دونم اکثرا تو این زمان خرید میکنم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810