2777
2789

کمک فورررری..‌خانما وام ۴ تومنی ویپاد چرا برام باز نمیشه ؟؟نوشته با بهبود رفتار مالی باز میشه حساب پاسارگاد ۳ تومن ریخته بودم خالی نباشه چیکار کنم باز شه نیاز دارم بهش؟😩

سلام به همگی امیدوارم جیب همه پر از رزق و روزی باشه و قبل از اون تنتون سلامت باشه😊❤️همسر من کارمنده ...

سلام خوش اومدی گل

ببین این‌ک شما به احتمالات بخوای فک بکنی همش هست حتی پول از کارت ادمم دست هکر بیوفته به فنا میره  طلا خونه باشه  زبانم لال دزد بزنه 

ولی عقل حکم میکنه ک اول جوانب احتیاط رعایت بشه بعد هم مثبت فکر کنی و مثبت هم جذب کنی بانک کارگشا من قبلا طلا بردم ولی امسال خیلی مبلغشو کم کرده حقیقتا 

خیلی خوبه همین از اول ازدواج به فکر پیشرفت هستی

اما یه ایرادی به کارتون هست اولا همسرتو  با تغییر روش چند ماه بعد بهتر میشناسی تومسایل مالی  (خساست و توش پرورش نده)

دوما اگر ده میلیون دستته یه تومنش  مخفی باشه بهتره 

سوما من ترجیحم اینه چیزی ک خودم قناعت کردم فاکتورش تحت هر شرایطی به نام خودم باشه 

ادمیزاده شیر خام خوردس زندگی خودمو میگم به کل  مشخص  نیس چند سال دیگه کی تو چه جایگاه و جوی چه رفتاری نشون بذه 

و به عنوان کسی ک یه بحران بزرگ و رد کرد از زندگیم ترجیحم اینه منم سهمی تو این زندگی داشته باشم  

اول قلق دوم سیاست سوم شجاعت و لحاظ کن تو مدیریت کردنات 

موفق باشی عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه بدونی رفتم طلافروشی‌ ولی بازم انگشتر پورتوفینونگرفتم😅گرمی یک وصد میشد برای یه انگشتر ۵ گرمی۵۵۰۰ ...

خدایی زیاده اجرتش  مخصوصا  اونی ک من دیدم از  هفت گرم به بالا هست 

مبارکه من عاشق دستبند کارتیه ام البته نه نازکا اون کلفتا وای🥰حداقل 15 گرمن

الهی که خیلی زود با دلِ خوش دستبند کارتیه تپل بخری عزیزم😍🙏

این هفت گرمه بدون اجرت بود ولی کاملا در حدنو، دستبند کارتیه هم دارم اونم واقعا قشنگه و من نوش روهفت درصد بالای تابلو گرفتم چه دستبند چه گردنبند هفت درصد بالای تابلو میدن کارتیه ، شهرستان پرسیدم ۲۳ درصد بالای تابلو میداد تهران ولی خیلی منصفانه تره سودی که میکشن روی طلا حداقل قدرت انتخاب بیشتری داری

سلام خانوما من 100 میلیون پول بی زبون رو تو بازار های مالی و ترید از دست دادم الان واقعا از لحاظ روحی داغونم شوهرمم درامد ثابت نداره چطوری در بیارم 100 تومن 

کار هم که حقوق پایینه سابقه کار ندارم🥺🥺

کمک فورررری..‌خانما وام ۴ تومنی ویپاد چرا برام باز نمیشه ؟؟نوشته با بهبود رفتار مالی باز میشه حساب پ ...

عزیزم احتمالا باید ۳روز الی ۱هفته صبرکنیدباحسابتون کارکنیدگردش حساب داشته باشید....واینکه میتونید ازطریق پروفایلتان قسمت پشتیبانی بعدقسمت ثبت مشکل پیام بدین سریع هم جواب میدن....

یا میتونیدباپشتیبانی تماس بگیرید.

فکرمیکنم زودترازموعد تسویه کردید ....بخاطر اون باشه...

انشاله که مشکلتون حل بشه 

برای دونفرفعلا فریزر نخرعزیزممطمئن باش پرمیشه سریییع ولی اضافه است الان.من بخاطرشرایط کاریم ومشغله ا ...

آره اتفاقا منم برای نگهداری همین جور مواد غذایی میخوام، نثلا پوره گوجه و سبزی آش و حبوبات و ... الان من فقط یه بسته سبزی آش میتونم هر دفعه بذارم فریزر یا مثلا امسال بامیه فقط دو کیلو تونستم بذارم در حالیکه خورشت بامیه خیلی دوست داریم یا لوبیاسبز... 

ولی به نکته خوبی اشاره کردی، واقعا درست بود، همین که گفتی باعث شد دست نگه دارم از خرید فریزر دوم. مرسی که نظرتو گفتی🌹

سلام خوش اومدی گلببین این‌ک شما به احتمالات بخوای فک بکنی همش هست حتی پول از کارت ادمم دست هکر بیوفت ...

خیلی خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزم 

آره اتفاقا از مادرم هم شنیدم که میگن شوهرتو خسیس نکن... 

همسرم خسیس نیست ... اتفاقا ولخرجی زیاد داره( بخصوص تو مسائل مربوط به شکم😅) 

من یکم خواستم متعادلش کنم در واقع . البته سعی میکنم حواسم که نکته ای ک شما گفتی باشه 

بازم ممنون

الهی که خیلی زود با دلِ خوش دستبند کارتیه تپل بخری عزیزم😍🙏این هفت گرمه بدون اجرت بود ولی کاملا در ...

شهر ماهم خیلی گرون میدن من سفارش میدادم قبلا با 3،4و5 درصد میخریدم اما یبار بسته رو خالی فرستادن از اهورا گلد خریدم که خیل معروفه اوناهم زیر بار نرفتن و نصف پولو پس دادن، دیگه ترسیدم، ولی خیلیخوب بود یعنی با اختلاف 7،8 تومن از شهر خودمون همونو میخریدم 

اگه یجایی باشه تضمین کنه جلو پست باز کنم اگه خالی باشه پس بده پولشو، بازم سفارش میدم🥲

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
خداروشکر فروختیازاهورا گلد اسلامشهرگرفته بودی یا جای دیگ؟؟

ن همون اسلامشهر 

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔
سلام به همگی امیدوارم جیب همه پر از رزق و روزی باشه و قبل از اون تنتون سلامت باشه😊❤️همسر من کارمنده ...

راجع به طلاهات باهیچکسی صحبت نکن به همسرتم بسپار ومعمولاخانه های سازمانی امن هستن بازهم صلاح دید خودتون هست کجاطلارونگه دارید 

بانک کارگشایی هم وام میده 

الهی ربی ومن لی غیرک💖
شهر ماهم خیلی گرون میدن من سفارش میدادم قبلا با 3،4و5 درصد میخریدم اما یبار بسته رو خالی فرستادن از ...

عزیزم اره یادمه این موضوع رو ان شالله خداوند برات جبران‌کنه و اونقدر بهت برکت بده که اون قضیه جعبه ی خالی روفراموش  کنی❤️🙏

2810