2777
2789
دوستان شما باشید زمین به ارزش دو تومن میفروشین سکع طلا بی اجرت آبشده اینا بخرید؟بعذ از یسال دوسال بف ...

من خودم شخصا باشم اینکارو انجام نمیدم عزیزم

تازه من چند ماه پیش طلاهام همه رو فروختم برای خرید نصف خرید زمین

بقول معصومه طلا سوت سوت میشه خرید ولی زمین متر متر نمیشه خرید ک♥

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
دوستای قشنگم‌ من‌ بااینکه طلاهاروبه‌نیت پس انداز میگیرم ولی زده به سرم یه انگشتر پوروتوفینو‌بگیرم که ...

خیلی خوشگله‌منم تو لیست اهدافم نوشتمش  یه پیجی  هم تو  اینستا دیده بودم انگشترای مینیمال تکی این مدلی داشت ولی گمش کردم متاسفانه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوشگله‌منم تو لیست اهدافم نوشتمش یه پیجی هم تو اینستا دیده بودم انگشترای مینیمال تکی این مدل ...

اگه بدونی رفتم طلافروشی‌ ولی بازم انگشتر پورتوفینونگرفتم😅گرمی یک وصد میشد برای یه انگشتر ۵ گرمی۵۵۰۰ باید اضافه از وزن طلا میدادم یه دستبند گرفتم ولی من انگشتر پورتوفینو‌میخوام😐

سلام خانم میشه خواهش کنم بیشتر از نحوه تربیت فرزندانتون برامون بگید واقعا مشتاق شدم

سلام عزیزم من تو فرزند پروری ادعایی ندارم 🥰 فقط سعی میکنم 

خودم الگوی خوبی باشم براشون 

تو نظافت شخصی ،حتما لباس هاشون از بیرون میان بذارن تو رگال ،دوش روزانه ،سشوار گرفتن وقتی میخاد بیرون بره خیلی خودش حواسش هست آراسته باشه فسقلی عطر مخصوص هم داره 😍

جوراب شو میاد از بیرون میندازه تو لباس چرک ها ،کفش هاشو چک میکنه کثیف نباشن 

خیلی خیلی حواسم به دوستایی که داره هست 

همیشه هم بهش میگم تو پسر من نبستی بهترین دوست منی 💔

بهم مامان نمیگه میگه گلشیفته جون 😄

ولی بازم پیش میاد که از ماتریکس خارج بشه ،به حرف گوش نده 

این جور مواقع حواسم هست وارد بازی نشم یه جور غیر مستقیم سعی میکنم باهاش مدارا کنم که رومون تو هم باز نشه ،که مجبوری به حرفم گوش نده با عشق باشه کاراش 

یک باگ هم تو رفتارش هست که خیلی زود با همسن هاش دوست میشه ولی براش مهم نبست دوستی اش مستحکم باشه 

یکم آدما براش بی اهمیت هستن که برای این مورد میخام حتما با مشاور مدرسه شون صحبت کنم که اونم تو مدرسه چک کنه ببینم نگرانی من بی مورده یا باید رو این رفتار بیشتر زمان بذارم

🌺 ببخشید از دوستان که موضوع خارج تاپیک شد  

دوستای قشنگم‌ من‌ بااینکه طلاهاروبه‌نیت پس انداز میگیرم ولی زده به سرم یه انگشتر پوروتوفینو‌بگیرم که ...

عزیزم منم کپ همین کارو دست دوم خریدم بدون اجرت

اگه تهرانی بگرد اول بگرد شاید دست دومش پیدا کردی احتمالش زیاده باشه ازش

گفتم خیلی ممنون مادر که به فکر بردارم هستیخوبه که شمارو داریم ♥️خدا تورو واسمون ببخشهبهت عزت و سلامت ...

معصومه جون من فردا ۳تومن هفتگی میاد تو دستم ...میشه برام برنامه ریزی کنی....من هنوز چشم انتظارم 

سلام به همگی 

امیدوارم جیب همه پر از رزق و روزی باشه و قبل از اون تنتون سلامت باشه😊❤️

همسر من کارمنده و عصر تا آخر شب میره اسنپ(یک ماهه)

دو ماه و نیم هست عروسی کردیم 

تو عقد ولخرجی زیاد داشتیم 

خونمون سازمانی هست و من از همسرم خواستم خونه رو یکم بهش برسه و کمی خرجش کرد کاغذ دیواری و برچسب کابینت و . ...(از این کارم پشیمون نیستم چون اعتقاد دارم ظاهر زندگی هم باید مورد قبول باشه) 

حالا بعد عروسی من تصمیم گرفتم حساب شده خرج کنیم و با مبالغ ناچیزی ک دستم میاد ماه پیش 10 تومن پس انداز کردم و دادم همسرم طلای بدون اجرت گرفت... 

من سعی میکنم بین ویپاد و بلو گردش داشته باشم 

از پهپاد وام میگیرم میذارم بلو ... دوباره از بلو به ویپاد و وام بزرگتر از ویپاد... همینجور ادامه میدم... اگر خدا بخواد با همین کار 15 تومن ماه بعد دستمو میگره دوباره میدم طلا انشالله به امید خدا... 

تو همین حین هم یک مقداری پول تو مهر ایران سپرده کردم که تا سه ماه دیگه ازش وام بگیرم...

الانم تو فکرمی طلاهای بذارم بانک کارگشایی... که مطمئن نیستم.. میترسم دزدی کنن و من کلا سخت اعتماد میکنم...

بنظرتون این کارو کنم؟

به نظر من حتما بخر 

مخصوصا شما که اهل پس اندازی به خودت یه جایزه حسابی بده باورکن ارزششو داره 

خودتو خوشحال کن

اینو کسی میگه که از پارسال 240گرم طلا و سه تا تمام سکه فروخته 

اما هر وقت طلایی خوشش اومد برای دلش خرید 🥰

من حتی طلاهای اجرت دارمو‌با سود فروختم اصلا نگران نباش طلا هیچ مدلیش ضررنداره

سلام خدمت دوستان گل گلاب ،صبحتون بخیر و نیکیحالتون خوبه دیگه انشالله ؟چند روز مشغول مهمون داری بودمو ...

معصومه جون این نامادریتون همون خانومیه که از پدرتون جدا شده؟ 

خدا خیرش بده چقد مهربونه ، قلبم اکلیلی شد

عزیزم منم کپ همین کارو دست دوم خریدم بدون اجرتاگه تهرانی بگرد اول بگرد شاید دست دومش پیدا کردی احتما ...

ای کاش دست دومشو پیدا کنم خیلیه اختلافش مغازه هایی که همیشه میرفتم رفتم نوش رو داشتن حالا ان شالله دفعه بعد بیشتر میگردم 

راستی یه دستبند بدون اجرت گرفتم گرمی ۴/۳۶۲/۰۰۰ برام تموم شد کاملا هم نوعه ولی انگشتر هیچی ندارم جز حلقه چیزایی که داشتن خیلی بی ریخت بودن 

همش میگفتم طلا میگیرم موقع جابجایی برای رهن خونه میفروشم( خونه خودمون بدیم‌اجاره ‌بریم رهن، قضیه تعویض خونه هم‌ فعلا کنسل کردیم) همسرم میگه چرا میگی فروش فرکانستو‌ببر بالا و جوری فکرکن که اصلا نیاز به فروش طلا نیست بگو برای استفاده خودم‌میخرم ونمیفروشم پول خونه هم‌خدامیرسونه ،این حرفا روخودم به مرور یادش دادم ولی خوبه که بهم‌یاداوری میکنه😀حالا توکل برخدا ان شالله برای هممون‌بهترین هارو‌خداوند‌ رقم ‌بزنه

به نظر من حتما بخر مخصوصا شما که اهل پس اندازی به خودت یه جایزه حسابی بده باورکن ارزششو داره خودتو خ ...

چقدر نیاز داشتم به این حرفت ، میخرمش ان شالله 

دقیقا منم همیشه اجرت دارامو‌هم با سود فروختم ،اینه قدرت طلا🤌

چقدر نیاز داشتم به این حرفت ، میخرمش ان شالله دقیقا منم همیشه اجرت دارامو‌هم با سود فروختم ،اینه قدر ...

خدا بخواد میخریش عزیزم ❤️من یه دستبند تیفانی از پیج مهر گلد خریدم با 30درصد سود واجرت 😁اونم با سود فروختم 

الان دارم دست دوم کوچولو میخرم که ببرم با یه نیم ست آوا نو تعویض کنم 

من طلایی برای استفاده خودم باشه حتما نو میخرم 

اینه عزیزم با وام‌ویپاد گرفتمش البته یه مقدارم روش گذاشتم

مبارکه من عاشق دستبند کارتیه ام البته نه نازکا اون کلفتا وای🥰حداقل 15 گرمن 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
2810