2777
2789
سلام سامیه جان خوبین عزیزم؟خوشحالم که بالاخره آقای همسر باهاتون همراه و هم مسیر شد و تصمیم گرفت که پ ...

سلام عزیزم طلاها که نباید به صورت مصرفی باشه 

یعنی شما نمیتونی سرویس طلا بدید بعد همون سرویس رو ازش بگیرید 

اون‌ طلا رو به صورت خام از شما میگیره و به صورت خام هم بهتون تحویل میده 

با اون طلا کار می کنه طلافروش هر چی طلا بیشتر داشته باشه ویترینش پرتر میشه و خوب تنوعش هم میره بالا 

اجاره طلا بین یک تا یک و نیم درصد مبلغ کل طلاست 

مثلا شما صد گرم طلا میدید به طلافروش که قیمتش حدود چهارصد میلیون میشه بین چهار تا شش میلیون بستگی به انصافش و بازار بهتون سود میده 

ولی واقعا باید مطمین باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خدمت دوستان گل گلاب ،صبحتون بخیر و نیکی

حالتون خوبه دیگه انشالله ؟

چند روز مشغول مهمون داری بودم

وقت نکردم درست حسابی بیام سایت

از یه طرف هم مدرسه ها باز شده ...با دخترم بیشتر کار میکنم ❤️ پایه اش قوی باشه ،برای ریاضی

از یه طرف هم شروع کردم به کارو بارم ( قالی جدید )آوردم

و خیلی خیلی با انگیزه شروع کردم به کار کردن 😍

ودر سر فکرهایی دارم برای پیشرفت و ترقی 😉

خلاصه که کارو بارم زیادتر از قبل شده

و من به سختی میتونم بشینم پای گوشی 👌

قشنگ برنامه ریزی کردم که به لطف خدا بتونم هر روز یه قدم بهتر از دیروزم باشم 👌

خلاصه که در تلاش و کوشش هستم در وهله ی اول که در آمد ماهانه ام منظم بیاد 👌

بعدش تا میتونم سعی ام رو میکنم که کنترل کنم هزینه‌هامو 👌

بچه ها واقعا گر ونی شده 🙁افتضاح همه چی رفته بالا

یعنی به جرات میگم که اگر کسی یه چند روزی کار نکنه واقعا میمونه ...یا بخواد  بیخیال زندگی اش باشه ،خیلی راحت

قافله رو باخته 👌

و اینکه حتما دوستان به یه حقوق و درآمد همسرانتون بسنده نکنید ....دنبال یه کار یه حرفه ،یه شغل ،هم شما باشید ،حتی کار خونه 🌺حتی ماهی یه تومن

الان با یه حقوق ساده واقعا سخت زندگی کردن ...تو به زور بتونی خرج خورد و خوراک رو برسونی ...

پری روز داشتم صبحونه حاضر میکردم

دیدم نامادری ام زنک زد ♥️ساعت ده صبح بود

گوشی رو که برداشتم ...نامادری گفت مادر جان اومدم باغ

چی میخوای ...چی لازم داری برات بگیرم ؟

گفتم مادر من ماه قبل پر کردم فریزر رو

چیزی نیاز ندارم ...اگه میتونی فقط یه کیلو سبزی خوردن بگیر برام

گفت مادر امروز کم نمیدن ....کمترینش پنج کیلو 

...گفت سبزی آش چی  داری ؟

گفتم دارم ولی اندازه ی سه چهار تا بسته گفت پس کافی دیگه تازه به تازه باشه بهتر 👌برگشت گفت

اکه خونه باشی شب با شقایق ( عروسمون )بیاییم شام

گفتم قدمتون رو چشم بیایین 😍

خلاصه خداحافظی کردم و به تمیزی خونه رسیدم با عشق 😍

از همون صبح زود برنج رو خیس کردم 👌

و گوشت رو گذاشتم بپزه .تا قرمه سبزی بار بذارم

. گفتم از خونه بذارم

که زیاد هزینه نکنم ....مرغ نداشتیم

می‌تونستم بگیرم 👌 ولی همون صلاح دیدم قرمه سبزی باشه ....که دویست سیصد هم برای یه مرغ ندم 👌

الویت از وسایل خونه ☘️

در کنارش هم آش دوغ گذاشتم ... فقط دوتا دوغ گرفتم ..مابقی وسیله ها از خونه بود ☘️

بچه ها هنوز اینجا پاییز ماه اولش تموم نشده سبزی کیلویی پنجاه هزار تومن شده 🙁

موقعی که من فریزر کردم ....سی تومن گرفته بودم👌

برای کنار قرمه سبزی هم پیاز گذاشتم ....می‌تونستم سبزی خوردن بگیرم 👌 ولی سبزی خوردن ۵۰تومن بود نگرفتم

...همون پیاز و ترشی ،و خیارشور ،داشتیم گذاشتم

به جای سبزی با پولش تخمه گرفتم که روی میز پر دیده بشه 👌

رفتم سراغ میوه

خونه انگور داشتیم و گوجه سبز پاییز داشتیم

رفتم دو مدل دیگه هم میوه بگیرم

دیدم خرمالو اومده 😍من عاشق خرمالو هستم 😋

گفتم کیلویی چند ؟گفت صد هزار تومن 🤦

با خودم گفتم چه خبر ...واسه یک کیلو هم چهار پنج تا بیشتر نمی‌کشه 🙁 بیا صد تومن بذار رو کفه ی ترازو

ادامه دارد....

سلام خدمت دوستان گل گلاب ،صبحتون بخیر و نیکیحالتون خوبه دیگه انشالله ؟چند روز مشغول مهمون داری بودمو ...

آقا هه گفت بکشم ؟
گفتم نه ممنون ....در اومدم بدون اینکه معذب بشم و خجالت بکشم ..یا .بمونم تو رو در بایستی
راهمو کج کردم رفتم سراغ تبق فروشی ها ...بچه ها فکر نکنین
که یه چیزی رو گرون خریدین حتما خوب بوده 👌
یا بالعکس هر چی ارزون بود یعنی دور ریختنی بود و ارزش نداشت👌 اصلا هم اینطوری نیست عزیزان

به پولتون ارزش قایل بشین ....به جای اینکه یک کیلو بگیرین ...سه کیلو بگیرین 👌 به جای اینکه صد تومن بدین با نصف مبلغ بگیرین 👌 و اون مابقی پول رو بندازین به کارت پس انداز 👌بچه ها ما تو کلاس ابتدایی خوندیم

قطره قطره جمع شود وانگهی دریا شود ☘️
با همون پول های ریز و به چشم بیا ...میشه سر سال ده گرم طلا 😉ببین تو چقدر تو ده سال جلو خواهی افتاد ؟
خلاصه....
اومدم از تبق فروشی خرمالو رو پرسیدم در کمال تعجب
گفتن ۳۵🙁بچه ها ببین چقدر اختلاف قیمت بود ؟
مگه کم پولی ؟

همون خرمالو ...با همون کیفیت ۳۵تومن ...اونقدر هم شیرین و خوشمزه بود که تصمیم گرفتم دوباره برم از اونجا بگیرم 👌
خلاصه یک کیلو خرمالو
و یه کیلو انار که کیلویی ۵۵تومن بود گرفتم
اومدم جا میوه ای رو قشنگ چیدم 😍به مقدار مشخصی پر کردم جا میوه ای رو ...من بشقاب هارو موقع چیدن
دوتا از انار ها رو نصف میکنم ...هم خوشگل دیده میشه 😉
و هم اینکه خورده میشه .👌 خیلیا بر نمی‌دارند یه جوری معذب می‌شند ،با اینکار اونا هم راحت بر میدارند
خلاصه میکنم به شامم رسیدم 👌
همه چی آماده و محیا

مادرم و شقایق اومدن ♥️
با پنج شش کیلو سبزی
آوردن نشستیم پاک کردیم ...گفت نصف کنیم
نصفش رو تو بردار نصفش رو من
دلم نیومد ....گفتم من فعلا دارم تو فریزر
میتونم تموم کردنی هم باز دوباره بگیرم 👌
ولی اون نه ...به حد کافی کار و مشغله داره
خلاصه نشستیم قبل شام و بعد شام دونه دونه پاک کردیم
خورد کردیم ..و مادر از گذشته و آینده و همسرداری و تجربه های زندگیش برامون گفت ♥️

اصلا نفهمیدیم کی تموم شد 😉😀
به زور اندازه ی یک وعده مادرم داد که حداقل نصفش رو بر نداشتی ....همون اندازه ی یه وعده شام بردار 👌
گفتم باشه مادر جان ❤️ یه وعده رو بر میدارم که ناراحت نشی
مادرم گفت انشالله فردا پیاز هامو هم سرخ کنم تموم دیگه برای امسال 👌
گفت معصومه اونروز ۳۱عدد بادمجان گرفتم

فردا صبح زودش بیدار شدم ....تا عروس بیدار بشه از خواب
نشستم تو تراس به سرخ کردن بادمجان ها 👌تا ساعت یازده مشغول سرخ کردنشون بودم ☘️
شب قبل خواب قشنگ پوست کندم به نمک آغشته کردم
تا صبح گذاشتم بمونه که روغن زیادی مصرف نشه 👌
شش تاشو کردم (قارنی یارخ ) فک کنم فارسیش میشه میرزا قاسمی 👌

اندازه ی دو وعده امون شد ☘️

۲۵تاشو هم سرخ کردم برای خورشت 😋
فقط پیازم مونده که پوست کندم  ریختم تو آب انشالله فردا اونم سرخ میکنم و تمااام
چهارده کیلو 👌
گفتم دستت درد نکنه مادر خیلی زحمت کشیدی ❤️
عروسمون برگشت گفت آبجی مامان خودش رو خیلی خسته  می‌کنه همه  چی می‌ذاره فریزر ،الان دیگه همه چی هست .چهار فصل
اندازه ی یه بند انگشت جا نیست 😉

حالا چقدر از وسیله هارو داده به خاله اینا که اونا بذارند
گفتم منم میذارم عزیزم ❤️

ما کلا برای پاییز زمستان پر میکنیم ...
مادرم برگشت گفت دخترم میدونیم که چهار فصل همه چی هست ....ولی با این قیمت نه 👌
فردا که برف میاد از آسمون
دیگه من دغدغه ی گرون شدن ...پیاز و سبزی و غیره ندارم
علاوه بر اینکه گرون نمی‌گیرم
خیالم هم راحت که دیگه همه چی هست خونه 🌸شش ماه به خوبی پس انداز خواهم کرد 👌

بدون اینکه برم بیرون ماه ها همه چی هست تو خونه ام ❤️
بعد برگشت گفت عزیزم من در سال شش ماه دوم سال میتونم پول خوبی پس انداز کنم 🌺
چون هم خونه هستیم ...مسافرت و گردش نداریم به اون صورت 👌هم نود درصد وسیله ها از خونه هست
حتی پنیر و کره و روغن زرد و مربا هم ....تو خونه داره
مرباهاشو خودش درست می‌کنه 👌 یه شیشه تا به این جای سنم ندیدم که از بیرون بگیره 👌 یا روغن زرد هاشو همچنین
خیلی تمیز و مرتب 👌

برای خرید فقط میوه و نان میگیره 👌
در ادامه صحبت با عروسش ♥️عزیزم همه چی رو با حوصله تهیه میکنم هم در وقت و زمانم صرفه جویی بشه 👌 هم یه پولی رو بتونم پس انداز کنم
مادر بالاخره هر کسی باید بتونه غلق زندگی اش رو پیدا کنه
ببینه از چه راهی می‌تونه پول رو پول بذاره و پس اندازی داشته باشه 👌 روز فقط امروز نیست

بچه ها عروسمون رفت سرویس
با مادر صحبت که میکردیم  گفت چند روز دیگه تولد شقایق هست ❤️
گفتم عهه
گفتم پس یه خرج بزرگ هم واسه اون میخواد مادر ❤️
گفت غصه ی اونو ندارم ❤️
از کار کرد برادرت هر ماه دو سه تومن  پول گرفتم بدون اینکه داداشت بفهمه رفتم پارسیان گرفتم برای ....مناسبت ها بفروشم ...و کمک کنم

گف به داداشت گفتم نمیتونم برسونم خرج ها گرون
اون پول رو به اسم خرجی خونه گرفتم ...ولی خودت می‌دونی که دلم نمیاد خرج کنم جمع کردم واسه چنین روز هایی 👌خیلی خوشحال شدم ❤️گفتم چقدر خوب که مادرش به فکرش ...و برادرم با این همه خرج ..که داره یه کمک بزرگی براش  میشه 👌
گفت حساب کردم ۹گرم و ششصد سوت خورد خورد گرفتم براش
فردا میبرم تاق میزنم با یه زنجیر و مدال 😍

ادامه دارد....

آقا هه گفت بکشم ؟گفتم نه ممنون ....در اومدم بدون اینکه معذب بشم و خجالت بکشم ..یا .بمونم تو رو در با ...

گفتم خیلی ممنون مادر که به فکر بردارم هستی
خوبه که شمارو داریم ♥️خدا تورو واسمون ببخشه
بهت عزت و سلامتی بده ....قربونت برم که سربلندمون می‌کنی ❤️
گفت فدات شم مادر 🌺

گفت میدونی دخترم  گرونی 👌 خرج ها زیاد
نذاشتم داداشت حقوق رو خرج چیتان پیتان کنه
از همون ماه که نامزد شدند ....گفتم وسیله هایی که سر عقد حرف زدیم و وظیفه ی تو عه...رو یواش یواش شروع کن بگیر
که شکر خدا از پارسال شروع کرد به گرفتن وسیله ها
سه قلم رو هم گرفت تموم شد 😍
تلویزیون و لباسشویی و یخچال
همه اش رو گرفت که نمونه به گرونی بخوره 👌
گفتم خیلی هم عالی مادر جان ❤️

می‌گفت وام ازدواج رو هم گرفت سیصد و پنجاه ملیون
دنبال یه خونه ی نقلی هستیم که با طلاهایی که تو مجردی جمع کردم براش یه خونه ای بتونیم بگیریم 👌

خلاصه که بچه ها هر کاری کرده فقط و فقط با یه حقوق چهارده پونوزده تومنی بوده
و اینکه از همون ابتدا دلش نیومده برادرم پول کار کردش رو بده فقط برای خورد و خوراک و شکم
تا تونسته براش قرعه و قسط گذاشته ...هر پولی اومده از دستش تبدیل کرده 👌
به تنهایی برادرم رو بزرگ کرده ❤️و با سربلندی و افتخار
براش عقد گرفت...یه سرویس ( ۶۰) گرم  دادند درست کردند از تهران براش 😍 ....براش جشن گرفت ..براش پاگشایی داد ..😍کادوش یه دستبند خوشگل کارتیر بود
.براش عیدی گرفت 👌 سنگین و رنگین 😍الآنم که تولدش نزدیک و تصمیم بر یه تیکه طلا داره

خداوند بهش سلامتی و عزت بده که تو این اوضاع جامعه نمی‌ذاره فشار سنگینی بیوفته رو دوش فرزندش ♥️
اینم یه گزارش از مهمونی 😉

منم فعلا برم به کارو بارم برسم ...به اهدافم قول رسیدن دادم 😍حتما باید بیشتر تلاش کنم 😉تا طلاش کنم 😍باز وقت کردم میام میخونمتون ❤️

من دلم یه فریزر صندوقی خیلی بزرگ میخواد که بذارم یه گوشه اتاق یا انباری جلو دید نباشهو پرش کنم از اب ...

دقیق منم دلم همچین فریزی میخواد ولی اولا که انباریمون تو پارکینگه و جا نداره و تو خونه هم بخوام بذارم کل ترکیب آشپزخونه و کابینتها باید عوض بشه، بعدشم ما دو نفریم با خودم میگم اگه فریزر اضافه بگیرم همش باید در حال آذوقه جمع کردن باشم و خب اون بحث تازه خوری موادغذاییم هست دیگه، .از طرفیم برای خریدش باید طلا بفروشم که اونو اصصصصلا دلم نمیاد🤨🤨🥺 

سلام آبی جان عزیزم صبحت بخیر ❤️نمی‌دونم چرا پستت ریپ نمیشه ❤️

خواهش میکنم عزیزم ❤️ خوشحالم که تونستم برات مفید باشم 

بسی لذت بردم از این کدبانو گریت 👌

یعنی واقعا کیف میکنم 😍 

همه چی بیست ..😍☘️

آفرین نباید همه چی ریز گفته بشه 👌

مردا حسابگر می‌شند 

من خودم تو سر رسید ریز مینویسم ..ولی سر رسید تو گاو صندوق میذارم @abi_asemani    

موقع آشپزی و ظرف شستن حتما پیشبند می بندم تیشرت هام لک نشه چون لک چربی و میوه سخت پاک میشه

دخترمن لباس براش میخرم امروز، فردا هزارتا لک داره لکه ها هم نمیرن، الان دیدم جایی بره اصلا لباس نداره

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
اتفاقا منم این روزا دارم میخونم واسه استخدامی من دونه دونه منابع پرینت میگیرم .یک منبع میخونم تموم ش ...

منم دارم میخونم😿😿😿دوبارم ازمون دادم با چند نمره کمتر رد شدم😿هی ناامید میشم ولی بازم میخوام ادامه بدم

سلام دوستای گلم چن روز پیش اومدم گفتم ربع سکه از اهورا خریدم شهر خودمون چندجا بردم برنداشتن 

دیروز همسرم برد ب خود اهورا گلد فروخت خیلی راحت برداشتن من اردیبهشت ۱۴۸۰۰ خریدم دیروز ۱۷۴۰۰ فروختیم 

سودش خوب بود بنظرتون؟

بنظرم اگ دردسر بانکی و هولوگرام و... اینارو فاکتور بگیریم سود سکه بیشتر از طلای دست دوعه❤️

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔
سلام خدمت دوستان گل گلاب ،صبحتون بخیر و نیکیحالتون خوبه دیگه انشالله ؟چند روز مشغول مهمون داری بودمو ...

حالا من میخواستم سرکارنرم معصومه جون🤣🤣🤣اینجوری گفتی دلم لرزید🥲

الهی ربی ومن لی غیرک💖
دقیق منم دلم همچین فریزی میخواد ولی اولا که انباریمون تو پارکینگه و جا نداره و تو خونه هم بخوام بذار ...

برای دونفرفعلا فریزر نخرعزیزم

مطمئن باش پرمیشه سریییع ولی اضافه است الان.

من بخاطرشرایط کاریم ومشغله امسال یه فریزر ۵کشو جمع وجور البته دست دوم خریدم شد۳۵۰۰ گذاشتم بالکن چون غذانیمه اماده میکنم میزارم اونجا یارب وآبلیمو وحتی شکلات وشیرینی که هدیه میادداخلشه چون نمیخوریم اینجوری تازه درمیاد برای مهمون استفاده میشه

دوتابالکن دارم من که یکیش تو دید نیست وآفتابگیرم نیست

چون باگوش خودم شنیدم یه بنده خدایی دوتافریزر داشت تواشپزخونه گذاشته بود اقوامشون گفتن یاخدا چه خبره مگه چقدرگوشت ومرغ دارن ......

حالاشایدداخلش رب باشه فقط ها امامردم عقلشون به چشمشونه

نه یه تبریکی نه یه ماشاالله گفتنی

.....

الهی ربی ومن لی غیرک💖

دوستای قشنگم‌ من‌ بااینکه طلاهاروبه‌نیت پس انداز میگیرم ولی زده به سرم یه انگشتر پوروتوفینو‌بگیرم که چیزی حدود ۲۰ درصد بالای خام طلا میشه 

انگشتر اصلا ندارم ازاون طرف ممکنه چندماه بعد برای جابجایی احتمالا بفروشم! 

ازاینا 

اینم با وام بیست تومنی ویپادم‌میخوام بگیرم البته باید بگردم شاید یه چیز خوب تو‌کم اجرتا پیدا کردم اگه انگشتر نگرفتم یه دستبند کارتیه یا النگو اینه ای پهن میگیرم

2810