2777
2789
من کارشناس بهداشتم کارمندم کلاس خصوصی زیست خواهان داره برم خودمو قوی کنم؟ یا مثلا علوم دبستان یا دور ...

تدریس زیست خواهان خیلی داره ولی بچه ها برای کنکور می‌خوان اتفاقا جز گرونترین کلاس های خصوصی 

ولی من میدونم تدریس کنکوری زیست اصلا کار هر کسی نیست 

خیلی از اونایی که کنکوری زیست تدریس می کنند پزشک هستن 

ولی علوم راهنمایی خواهان داره بتونی خودت رو قوی کنی میتونی شاگرد بگیری سخت هم نیست یه بازه زمانی بزاری برای آماده شدن میتونی شاگرد بگیری 

ممنون عزیزم داداشا راجع ب قیمت طلا چه نظری دارن؟ فعلا صعودیه؟

طلا فروش ها هم نمیتونن نظر قطعی بدن 

اینجوری نیست که اونا هم بدونن 

فقط میگن احتمالا بالا می‌ره 

اگر هم پایین بیاد کم تر از ۳۹۰۰ نمیشه

آخه نوسان انس و دلار به همه چی بستگی داره 

یکی سخنرانی می کنه دلار می‌ره بالا 

یه احتمال میدن انس میاد پایین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم داداشا راجع ب قیمت طلا چه نظری دارن؟ فعلا صعودیه؟

طلا فروش ها هم نمیتونن نظر قطعی بدن 

اینجوری نیست که اونا هم بدونن 

فقط میگن احتمالا بالا می‌ره 

اگر هم پایین بیاد کم تر از ۳۹۰۰ نمیشه

آخه نوسان انس و دلار به همه چی بستگی داره 

یکی سخنرانی می کنه دلار می‌ره بالا 

یه احتمال میدن انس میاد پایین 

طلا فروش ها هم نمیتونن نظر قطعی بدن اینجوری نیست که اونا هم بدونن فقط میگن احتمالا بالا می‌ره اگر هم ...

سلام سامیه جان 

خوبین عزیزم؟

خوشحالم که بالاخره آقای همسر باهاتون همراه و هم مسیر شد و تصمیم گرفت که پس اندازش رو طلا بخره 🥰

اون روز توی یکی از پستها گفتید که طلاها رو میدید اجاره . 

من حقیقتا خیلی دلم میخواد از طلاهایی که دارم پولی در بیارم. اول خواستم برم وام طلا بگیرم از بانک کارگشایی اما متوجه شدم که سقفش ۲۰ م هست و بیشتر نمیدن. 

بعد اون روز که شما راجب اجاره طلا صحبت کردید برام جالب و جدید بود 

خواستم ببینم اگر طلا فروشی مطمئن پیدا کردم و ۱۰۰ گرم طلا ببرم ماهی چقدر حدودا بهم میده؟

بعد اینکه طلافروش با طلاهای ما چکار میکنه؟ چه نیازی داره به طلاهای ما؟

ممنون میشم راهنماییم کنی عزیزم❤

طلا فروش ها هم نمیتونن نظر قطعی بدن اینجوری نیست که اونا هم بدونن فقط میگن احتمالا بالا می‌ره اگر هم ...

سلام سامیه جان 

خوبین عزیزم؟

خوشحالم که بالاخره آقای همسر باهاتون همراه و هم مسیر شد و تصمیم گرفت که پس اندازش رو طلا بخره 🥰

اون روز توی یکی از پستها گفتید که طلاها رو میدید اجاره . 

من حقیقتا خیلی دلم میخواد از طلاهایی که دارم پولی در بیارم. اول خواستم برم وام طلا بگیرم از بانک کارگشایی اما متوجه شدم که سقفش ۲۰ م هست و بیشتر نمیدن. 

بعد اون روز که شما راجب اجاره طلا صحبت کردید برام جالب و جدید بود 

خواستم ببینم اگر طلا فروشی مطمئن پیدا کردم و ۱۰۰ گرم طلا ببرم ماهی چقدر حدودا بهم میده؟

بعد اینکه طلافروش با طلاهای ما چکار میکنه؟ چه نیازی داره به طلاهای ما؟

ممنون میشم راهنماییم کنی عزیزم❤

سلام دوستان من تا حالا خواننده خاموش بودم ؛من استخدام هستم اما با توجه به استرسشديد شغليم و اينكه دا ...

سلام عزیزم بنظرم جو حاکم بر کار دولتی با جو اینجور کارها قابل مقایسه نیست هرچقدر هم آدم ها اول بالا باشن شرکت خصوصی مناسب نیست معمولا مخصوصا اینجور ها😑

اگر با این قسمتش مشکل نداری برو💚

سلام به خانم های تلاشگر خیلی خوشحالم که این بااین تاپیک آشنا شدم وتو این هفت ماه دستاوردهای خوبی داش ...

سلام عزیزم من آنلاین شاپ دارم تو اینستا 

با سلام و ترب خیلی با مشتری باید راه بیای و نهایت تخفیف بدی 

یسریا هستن ممکنه اذیت کنن و مرحوع کنن بی دلیل 

با سلام و ترب الویت رضایت مشتری هست  سود فروشنده رو زیاد در نظر نداره 

و اینکه خیلی فروش رقابتی هست اکثر مشتریا بخاطر قیمت خیلی پایین یا ارسال رایگان ممکنه از فروشگاهتون خرید کنن بنظرم به صرفه نیست 

اگه رو اینستا کار کنین اونجا جذب مشتری انجام بدین خیلی بهتره هم درصد نمیدین 

هم اینکه مجبور نیستین تخفیف الکی یا هزینه پست پرداخت کنین 

امروز که داشتم تاپیک و میخوندم یه خانمی نوشته بود با وجود درآمد خوب همسرم ،واسه بچه هام خیلی زیاد لباس نمیخرم ،یه عزیز دیگه ای هم تایید کرد کار درست ایشون رو ،

منم اومدم چند خط بنویسم در تایید کار درست این خانم ولی گوشیم شارژش تموم شد و خاموش شد 

دوستان عزیز چه خوبی اینجا از کارهای درستمون که میدونیم درسته بدون ترس از قضاوت شدن بیایم بگیم که عادی بشه دوباره ✅

آنقدر این چند ساله آخر چشم و هم چشمی زیاد شده که بیشتر اطرافیانمون افتادن تو دور یه رقابت و مسابقه 💔💔

✳️ منم اومدم در تایید اون دوست عزیز بگم همسر منم خدا رو شکر درآمد خوبی داره. ولی یه لباس و بچه های من تا وقتی که براشون کار بکنه میپوشن ( یا کوچیک میشه یه رنگ و رو یا لک بشه ،که من خیلی حساسم رو این قضیه و‌ معمولا آنقدر تمیز نگه میدارم که بعد میدم به بقیه). 

هیچ برام اهمیت نداره که بگن لباس تکراری میپوشن چون کم میخرم ولی با کیفیت  ،دیروز  یه شلوار برا پسرم خریدم ۱۸۰۰ یه کفش ۱۹۰۰ ، و دورس ۹۰۰  این ست با یه پافر از سال قبل + دو تا پیراهن پشمی از سال قبل.  میشه کل استایل پسر من تا وقتی هوا سرده 

( بجز عروسی ها)

✅ خودم و همسرمم همین طوریم 

🌺 این نکته مهمه که میتونم بخرم ولی لزومی نمیبینم 

تو مهمونی هامم همین طور غذا همیشه یک مدل ۹۰ درصد  نهایتا دو مدل 

✳️دو تا بچه ها رو که بزرگ کردم فقط تولد هاشون و گرفتم اونم در حد ده نفر میشیم جشن متفرقه  رو هیچ کدوم نگرفتم

✳️ به بچه هام اسراف نکردن و یاد دادم امکان نداره چراغ اضافه روشن کنند تو خونه / چاشت مدرسه شو اضافه اومد مرتب برمیگردونه خونه ،غذا رو تو بشقاب تمیز میخورن ، شیر آب و زیاد باز نگه نمیدارن / مواظب دندون هاشون هستن مسواک مرتب و نخ دندون و هفته ای دهانشویه 

من تو تربیتشون سخت گرفتم و چون نظرم اینه بچه عزیزه تربیتش عزیز تر و یه سری اخلاق ها تو بچگی نهادینه میشه  

🥰ولی در عوض پسرم یه مدرسه برند میره / کلاس متفرقه خوبی میره  / شهربازی و استخر تو برنامه مون همیشه هست /سالی چند تا سفر میریم / پنج شش تا سفر خارجی بردیمشون/ پی اس ۵ براش خریدیم /دوچرخه دنده ای و لگو های مارک میخرم   

سلام عزیزموااای چقدر ذوق زده شدم اسممو دیدم 🥰🥰🥰🥰 لطف داری عزیز جان، منم از شما خیلی می آموزم، گز ...

من دلم یه فریزر صندوقی خیلی بزرگ میخواد که بذارم یه گوشه اتاق یا انباری جلو دید نباشه

و پرش کنم از ابلیمو و ابغوره و رب و انواع سبزیجات

و یه یخچال برای ترشی و مربا و اینجور چیزا..‌جنوب کلا فصل سرد نداره و هیچ چیزی رو تو محیط خونه نمیشه نگه داشت

یخچالهای چند سال اخیر دیگه عیال واری نیستن مثل قدیم 

سفره های مردم که کوچیک شد ایناهم دارن روز به روز کوچیکتر میشن و حساس و ظریف ...یذره پرش کنی کشو میخواد خورد بشه تو دستت ولی صندوقی خرکارِ عشق قدیمی خودمِ

پول میریزی بحساب ویپادت به ازای هر ۱۰۰ تومن یه سکه که همون امتیاز بانک واسه ات جمع میشه ...

اون امتیاز برای وام گرفتنه دوست عزیز؟؟ بعدش این امتیازا هر چقدش مبلغ وام میشه برامون؟؟

امروز که داشتم تاپیک و میخوندم یه خانمی نوشته بود با وجود درآمد خوب همسرم ،واسه بچه هام خیلی زیاد لب ...

سلام خانم میشه خواهش کنم بیشتر از نحوه تربیت فرزندانتون برامون بگید واقعا مشتاق شدم 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
امروز که داشتم تاپیک و میخوندم یه خانمی نوشته بود با وجود درآمد خوب همسرم ،واسه بچه هام خیلی زیاد لب ...

واقعا درسته💚

آدم باید بتونه تعادل بین اولویت ها ایجاد کنه و به مرور پیش بره حالا شما ماشاالله درآمدت خوبه خوب هم مدیریت کردی آفرین.

اونایی که درآمدشون ضعیف تر هست دلیل نمیشه که بی‌خیال این مورد بشن.

مخصوصا لباس ها زمستونی که چندین سال میشه پوشید لباس خوب سعی کنیم بخریم که تا چندسال نه از قیافه بیوفته نه از مد.

یه سری لباس ها هست که هر شخصی باید داشته باشه تو گوگل سرچ کنید میاد مثلا شلوار لی یا لباس سیاه و لباس سفیدیا شلوار مشکی ساپورت و....

برای عید نوروز خرید نکنیم قبلش به مرور بخریم یا همون چند شب بعدش خیلی از فروشنده ها آف های خوبی میزنن بخریم.

لباس هیجانی که دیدم خوشگله و فلان خریدم❌

لباس سعی کنیم جنس خوب با رنگ‌بندی بخریم نریم همه ش یه رنگ بخریم موقع خرید فک کنیم ببینیم رنگی رو بخریم که مثلا شال یا شلوارشو تو خونه داشته باشیم راحت ست بشه💚

تو گوگل سرچ کنیم ببینیم چه رنگ های باهم ست میشه.

از لباس های طرح دار غافل نشین چه تابستونی چه زمستونی این لباس ها چون چندین رنگ دارن به راحتی ست میشن.

به پوستمون و بدنمون ارزش بدیم هر جنسی نپوشیم.

از لباس هامون خوب مراقبت کنیم فرقی ندارد لباس خونه یا مهمونی💚

لباس ها رو مخصوصا لباس بچه هارو کثیف شد همون قسمت رو سریع بشوریم بندازیم خشک بشه بعد بندازیم لباسشویی.

لباس کثیف و روغنی و گلی بندازیم لباسشویی بقیه لباس ها خراب میشن💚

بعداز شستشو لباس هارو مرتب تا بزنیم بزاریم تو کشو یا کمد.من یدونه ادکلن میزارم تو کمد درشو نمی‌بندم فقط تمام لباس بو میگیره🥰

در اینجا جا داره بگم خودم لباس زیر نمیپوشم.

پس زیاد ندارم فقط چندتا اونم برای بیرون رفتن یا یه هفته در ماه که پریودم اونم دوماهی یا هروقت دیدم لک شد میندازم بره همیشه هم یه جین شو رت دارم.

ببخشید رو پیام شما ریپ زدم منظورم با شما نبود کلی گفتم💚

ممنون میشم بقیه هم بیان از نحوه خرید کردن ست کردن و نگه داری لباس ها شون بگن💚

من کلا کم لباس می خرم ولی جنس خوب حتما میگیرم

به نگهداری لباس خیلی اهمیت میدم ، سعی می کنم لباس هام رو کم بشورم ، اگه لباس کثیف بشه خودم یا با دست می شورم قاطی بقیه لباس ها تو لباسشویی نمی اندازم یا اگه لباس حساسی باشه میدم خشکشویی، لباس های قدیمی ۱۰ .. ۱۵ سال پیشم هم دارم که مرتب آویزون کردم تو کمد برای همین هر جا بخوام برم مشکلی ندارم ، چون تعداد لباس هام زیاده با محاسبه لباس های قدیمی 

معمولا یک لباس زیاد پوشیده نمیشه که بخواد کهنه بشه 

لباس هایی که برام تنگ شده نگهداشتم برای دخترم

الان دخترم بزرگ شده می بره می پوشه 

لباس سعی می کنم جنس خوب بخرم چند سال نگهدارم و استفاده کنم اهل خرید ارزون نیستم 

ولی دخترم مرتب می خواد خرید کنه برای اون ارزون می خرم 

البته برامون سوغاتی لباس هم میارن

2810