واقعا درسته💚
آدم باید بتونه تعادل بین اولویت ها ایجاد کنه و به مرور پیش بره حالا شما ماشاالله درآمدت خوبه خوب هم مدیریت کردی آفرین.
اونایی که درآمدشون ضعیف تر هست دلیل نمیشه که بیخیال این مورد بشن.
مخصوصا لباس ها زمستونی که چندین سال میشه پوشید لباس خوب سعی کنیم بخریم که تا چندسال نه از قیافه بیوفته نه از مد.
یه سری لباس ها هست که هر شخصی باید داشته باشه تو گوگل سرچ کنید میاد مثلا شلوار لی یا لباس سیاه و لباس سفیدیا شلوار مشکی ساپورت و....
برای عید نوروز خرید نکنیم قبلش به مرور بخریم یا همون چند شب بعدش خیلی از فروشنده ها آف های خوبی میزنن بخریم.
لباس هیجانی که دیدم خوشگله و فلان خریدم❌
لباس سعی کنیم جنس خوب با رنگبندی بخریم نریم همه ش یه رنگ بخریم موقع خرید فک کنیم ببینیم رنگی رو بخریم که مثلا شال یا شلوارشو تو خونه داشته باشیم راحت ست بشه💚
تو گوگل سرچ کنیم ببینیم چه رنگ های باهم ست میشه.
از لباس های طرح دار غافل نشین چه تابستونی چه زمستونی این لباس ها چون چندین رنگ دارن به راحتی ست میشن.
به پوستمون و بدنمون ارزش بدیم هر جنسی نپوشیم.
از لباس هامون خوب مراقبت کنیم فرقی ندارد لباس خونه یا مهمونی💚
لباس ها رو مخصوصا لباس بچه هارو کثیف شد همون قسمت رو سریع بشوریم بندازیم خشک بشه بعد بندازیم لباسشویی.
لباس کثیف و روغنی و گلی بندازیم لباسشویی بقیه لباس ها خراب میشن💚
بعداز شستشو لباس هارو مرتب تا بزنیم بزاریم تو کشو یا کمد.من یدونه ادکلن میزارم تو کمد درشو نمیبندم فقط تمام لباس بو میگیره🥰
در اینجا جا داره بگم خودم لباس زیر نمیپوشم.
پس زیاد ندارم فقط چندتا اونم برای بیرون رفتن یا یه هفته در ماه که پریودم اونم دوماهی یا هروقت دیدم لک شد میندازم بره همیشه هم یه جین شو رت دارم.
ببخشید رو پیام شما ریپ زدم منظورم با شما نبود کلی گفتم💚
ممنون میشم بقیه هم بیان از نحوه خرید کردن ست کردن و نگه داری لباس ها شون بگن💚