2777
2789
بعد این عدد رو ضرب در گرم طلا بکنید مثلا دو گرم و سیصد سوت طلا بوده شما عددی که دارید رو ضربدر دو مم ...

سلام سامیه جان 

بابت فرمول طلا ممنون 

امروز یه گواشواره کلیپسی کار کرده البته خیلی تمیز گرفتم وزن ۱.۶۸۰ به مبلغ هفت میلیون سیصد هفتاد هزار تومان 

فروشنده ۷درصد حساب کرد الان با فرمول بالا حساب کردم ۱۹۵ هزار تومان بیشتر گرفته 

اما تو طلا فروشی بودم من با فرمول  حساب کردم گرم طلا × قیمت طلا + ۷ درصد کردم ۷۳۷۰،۰۰۰ شد 

خودم گیج شدم این فرمول پایینی اشتباه ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ که ننا۹۶ جان چقددددر حرفات ،حرفای دل من بود.همیشه باید توی این دوره زمونه اظهار نداری کنی وگرنه ...

سلام عزیزم ...تویه فرصت مناسب دوباره بامادرت صحبت کن اگه دیدی هیچ جوره رانمیادهرچندکه میدونم خریدیه گرم طلاهم سخته چه برسه ۱۰گرم اماقیدشوبزن....دیگه چندسال براش کادوروزمادروعیدی وتولدنخر....میدونم سخته طلاخریدن اماعزیزم  گفتی پدرتون فوت شده شایدمادرتون واقعادستش تنگه 😔😔هرچنددراین صورت بایدباطرزبیان بهتری باهات حرف میزداماخب شدتجربه😏😏😏.....فکن اون ده گرموگم کردی مادرمن چندسال پیش حدود۲۰گرم طلاتوخونه اشون نامدیدشدفقط چیزایی که انداخته بودبه خودش موند.😥😥..خیلی سخت بودحس ضررواینکه اصلانفهمیدیم چیشده؟؟🥺🥺 نفهمیدیم کسی برداشته یاخودمون بابی احتیاطی گمش کردیم😔😔😔 اماخب گذشت...هرچندسخت اماگذشت😊😊😊....اینم به تومیگذره فقط شدتجربه دیگه انقدرغصه نخور....😉😉😉😉

سلام عزیزم ...تویه فرصت مناسب دوباره بامادرت صحبت کن اگه دیدی هیچ جوره رانمیادهرچندکه میدونم خریدیه ...

مادرمن بعدازاون ماجراخداروشکربازم تونست باقناعت طلابخره...توام بازانشالله بیشترش ومیخری امااین دفعه بامحتاط تر😇😇😇

سلام عزیزم اینی که گفتید مثل ویپاد که سکه هارو جمع کردن یعنی چی؟چی شده؟من الان پول دارم تو ویپاد

ویپاد طرح ۶ ماهه پرداخت وامهارو برداشت و اونایی که وامشون اماده بود که بگیرن دیگه نتونستن بگیرن و سکه هاشون نصف شد...یعنی مثلا به جای ۲۰تومن ۶ ماهه براشون ۱۰ تومن با بازپرداخت ۱۲ماه باز شد

خانمهامن یه وام دارم ازسپه میگرم 200میلیون بعلاوه حقوق وهرماه بزارم بانک سپه بعداز4ماه معادل پولمومیده بابازپرداخت 36ماهه وسود23درصد

برای خریدماشین میخوام که حدودبرج 10اواخرش یابرج 11میرسه بدستم حالابهم میگن نه این وام نمیصرفه وسودش زیاده وبانک مهریاملی شرایطش بهتره نظرتون چیه جابجاکنم وامویه بانک دیگه نمیدونم چیکارکنم شوهرم میگه حتمن بازپرداختش 3ساله باشه وگرنه اقساطش سنگین میشه ازپسش برنمیام 

شما پولتون تو کدوم بانک سپرده هست ؟؟اگه حسابتون ویپاد هست باید برین بانک پاسارگاد اگه پولتون تو مهر. ...

۲۲۰ تو حساب ویپاد دارم میخوام انتقال بدم مهر 

پس برم پاسارگاد متاسفانه اطرافمون بانک پاسارگاد نیست ببینم کجاست که برم

۲۲۰ تو حساب ویپاد دارم میخوام انتقال بدم مهر پس برم پاسارگاد متاسفانه اطرافمون بانک پاسارگاد نیست بب ...

من حدوددویست تومان توویپادم داشتم 100میلیون الان انتقال بده صدمیلیون دیگه ام ازبعد12شب یاصبح انتقال بده 

سلام سامیه جان بابت فرمول طلا ممنون امروز یه گواشواره کلیپسی کار کرده البته خیلی تمیز گرفتم وزن ۱.۶۸ ...

قیمت طلای خام رو که بالای فاکتور نوشته برام بزار 

اون مهمه 

چون طلا لحظه ای هست طلافروش هم همون لحظه تابلو رو می بینه بالای فاکتور میزنه 

2810