2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همین ک سایت نمیام مدیریت فراموشم میشه همسرم هفته گذشته 

شش تومن برام فرستاده الان صد هزار ازش باقی مونده 😒😥

نمی‌دونم چطور خرج شده خدایا 

تازه عروسی پسر دایی دعوت شدم شهرستان 😫

تازه فهمیدم ک پولام تموم شده 

لباس و آرایشگاه و ناخن و ........شوهرم و دخترم لباس ندارن جدید.... 

جالب داستان اینجاست پدرشوهرم میخاد برع مشهد 

میگه ده روز بمونید خونه ما شهرستانه خونشون .

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
سلام عزیزموااای چقدر ذوق زده شدم اسممو دیدم 🥰🥰🥰🥰 لطف داری عزیز جان، منم از شما خیلی می آموزم، گز ...

فدات بشم عزیزم  شما خیلی لطف دارین 

به نظرم چیزایی ک خشک میشه خشک کن مثه سبزی سوپ (جعفری)

مثه گوجه ک هم خشک میشه هم کنسرو

از نظم دهنده فیریزر استفاده کن 

اگر دیدی باز جا کمه از این فیریزرای کوچیک ایرانی بخر 

منم مشکل جا دارم ولی سعی میکنم همش مرتب کنم ک جا برای بقیه وسایل   باز بشه حتی  زنداداشم دستش درد نکنه مقداری  سبزی قورمه خشک برام گرفته یکم برای  تست هنوز نپختم اگر خوب باشه دیگه  سبزی قورمه هم لازم نیست فیریز کنم

میشه بپرسم شغلت چیه مگه استخدام نیستی؟ خوب برو یحای دیگه همکار من کارش ستادی بود مشکل گوش داشت رفت د ...

پرستارم جابجام نميكنن اصلا ديگه حالم از شغلم بهم ميخوره كلا روحيه مو نابود كرده خودمو فراموش كردم 

بچه ها برای محاسبه قیمت طلا 

اگه طلافروش گفت هفت درصد سود میگیره ضربدر هفت صدم کنید 

عددی که به دست آوردید رو بعلاوه همون قیمت تابلو بکنید ضربدر گرم طلا بکنید 

مثلا طلا امروز ۴۱۰۰۰۰۰ بوده طلا فروش به شما گفته هفت درصد

بچه ها برای محاسبه قیمت طلا اگه طلافروش گفت هفت درصد سود میگیره ضربدر هفت صدم کنید عددی که به دست آو ...

بعد این عدد رو ضرب در گرم طلا بکنید مثلا دو گرم و سیصد سوت طلا بوده 

شما عددی که دارید رو ضربدر دو ممیز سیصد بکنید 

آخ که ننا۹۶ جان چقددددر حرفات ،حرفای دل من بود.همیشه باید توی این دوره زمونه اظهار نداری کنی وگرنه ...

سلام من فکر میکردم همچین خونواده ی من دارم فقط ببین نرو شام نهار دیگه اگه هم که میتونی کلا نرو خونشون اگه هم رفتی یک ساعت بشینو خدافظ 

یعنی اگه برم بانک مهر نمیشه انتقال بده ؟چون بانک مهر نزدیک خونمونه

شما پولتون تو کدوم بانک سپرده هست ؟؟

اگه حسابتون ویپاد هست باید برین بانک پاسارگاد 

اگه پولتون تو مهر. هست برین بانک مهر 

الانم از تک تکتون کمک میخام ..من ۱۴ساله ازدواج کردم زن بی سیاستی هستم ...شوهرم کارگره هفته ای ۳ الی ...

این هزینه هارو که شما میگید میلیاردر ها هم ندارن چه برسه مای کارگر تو خونه زن باید قناعت کنه نکنه وایییی مرد هرچی کار می‌کنه که نمیشه بزنی شکم‌ آرایشگاه خرج مادر این چیزا مدارا کن عشقم هرچی آدم خرج کنه میشه 

2810