2777
2789
ده گرم

واقعا ده گرم گرفته پس نمیده؟ میگه با شام و ناهار خساب کن؟؟ خجالت داره ب پدرت یا خواهری چیزی بگو اگه نشد از طلاهاش بردار چون شرعا اینکار حلاله 

اگه هم شک کرد یا فهمید ازونجایی که دزد نگرفته پادشاهه بزن زیرش و حاشا کن 

سلام دوستان همراهکسی از یه منبع معتبر ،اطلاع داره الان که اینقدر قیمت طلا بالا هس خریدمون انجام بدیم ...

سلام 

من طلا چهارتومن ک شد میخاسم ی گرم بخرم 

گفتم بزار بیاد پایین 

بعد دیدم نه پایین نمیاد یا اگرم بیاد فرقی ب حال من ک دیدم بلند مدته نمیاد 

تنش هم زیاده و احتمال بالارفتن بیشتره تا پایین اومدن 

دیگه امروز با صد تومن ضرر خرید زدم بازم ببین هدفت چی هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو شرایط و قوانینی که معین کرده و شما قبول میزنید اگه اتفاقی بیفته دستتون به هیچ جا بند نیست چون یه ...

سلام عزیزم اینی که گفتید مثل ویپاد که سکه هارو جمع کردن یعنی چی؟چی شده؟من الان پول دارم تو ویپاد

سلام دوستان من تا حالا خواننده خاموش بودم ؛من استخدام هستم اما با توجه به استرسشديد شغليم و اينكه دارم به سمت افسردگي ميرم ميخام استعفا بدم؛ و دنبال يه كار بي حاشيه و استرسم؛حالا يه كار توي اژانس هواپيمايي پيدا كردم هر روز از ساعت ٩تا ٦عصر؛ با حقوقي كه بستگي به ميزان فروشت داره؛ به نظرتون چه كنم؟كار استخداميمم حدودا بيستو يك تومن حقوق ميگيرم

سلام دوستان من تا حالا خواننده خاموش بودم ؛من استخدام هستم اما با توجه به استرسشديد شغليم و اينكه دا ...

میشه بپرسم شغلت چیه 

مگه استخدام نیستی؟ خوب برو یحای دیگه همکار من کارش ستادی بود مشکل گوش داشت رفت دنبالش بردنش کتابخونه دانشکده پرستاری ک سکوت باشه

کار خاصی هم که انجام نمیده فقط سکوته و آرامش

سلام عزیزم اینی که گفتید مثل ویپاد که سکه هارو جمع کردن یعنی چی؟چی شده؟من الان پول دارم تو ویپاد

ما سکه ها رو ب حد نصاب رسوندیم کم مونده بود وامم دربیاد یهو تعداد سکه های مورد نیاز رو دو برابر کرد پول منم تو ویپاد قرضی بود

تحصلاتتون چیه اگه بتونید کلاس خصوصی بگیرید خیلی عالیه یا مثلاً خیاطی بلدید چیزهای ساده بدوزید برای ف ...

من کارشناس بهداشتم کارمندم کلاس خصوصی زیست خواهان داره برم خودمو قوی کنم؟ یا مثلا علوم دبستان یا دوره اول دبیرستان؟ 

2810