2777
2789

سلام عزيزاني كه اينجا ميپرسن وام هاي ويپاد ميصرفه يا نه من تيرماه بود ۵۰ تومنی برداشتم طلا ۳۴۰۰ بود آبشده گرفتم ۱۴ گرم و نیم،وامم ۶ ماهه بود با سودش ۵۳ و خورده ای باید پس بدم

اما تا همین الان که دوماه از اقساطم هم مونده طلام ۱۰ میلیون سود داده🌸 

خوشحال نیستم از گرونی طلا یه وقت اشتباه برداشت نشه چون خود من اگه قبلا ماهی ده گرم میخریدم الان میتونم کمتر بخرم

درکل گفتم که بدونید اگر تبدیل به طلا کم اجرت بشه حتی وام ۲۳ درصد هم میصرفه

سلام عزیزممن اکلا و تارا نصب کردم اما تا حالا خرید نداشتمیک سوال من وقتی حضوری یا آن لاین خرید کردم ...

سلام خانم گل،خریدتون انجام میدید،بعد به متصدی میگید از تارا میخوام اعتباری خرید کنم فقط کافیه نتت رو بازکنی و تارا تو گوشی باز باشه بقیه دیگه خودشون انجام میدن..موفق باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان همراه

کسی از یه منبع معتبر ،اطلاع داره الان که اینقدر قیمت طلا بالا هس خریدمون انجام بدیم یا صبر کنیم ؟؟

بعد اینکه با این قیمت‌ها الان خرید آب شده بهتره یا سکه امامی؟؟

واقعا موندم چکار کنم😯

عزیزم باید میگفتی خواهر جان عصر جاهلیت نیست که بخام چشم مردم رو با لباس پر کنم ملکه انگلیس هم یه لبا ...

آخ که ننا۹۶ جان چقددددر حرفات ،حرفای  دل من بود.

همیشه باید توی این دوره زمونه اظهار نداری کنی وگرنه اطرافیان توقع دارن ازت. بعدشم دیگه قرض هم بگیرن ازت که پسش نمیدن باید دنبال پول خودت بدونی.

یه تجربه بگم.من چندسال پیش چندگرم طلا قرض دادم به مامانم،و قرارشد بهم برگردونه.اما هرسال که میگذره اصلا به فکر پس دادن نیستن اصلا انگار نه انگار به روی خودشونم نمیارن.حالا من چندبار گفتم که مامان طلامو پس بده لازم دارم.شروع میکرد به دادوبیداد که پس نده.اما چندروز پیش بازم گفتم توروخدا طلامو چرا پس نمیدید؟؟

جوابی که مامانم بهم داد منو شوک کرد.بهم گفت این چندسال که ازدواج کردی حساب کن که چقدر شام وناهار خونه ما بودی بعد اگه چیزی موند من بقیشو بهت میدم.یعنی حالم از تمام دنیا بهم خورد.گفتم مادره من یعنی من پول لقمه هایی که خونه پدرم خوردم رو هم باید بدم.میگفت بله. اینم بگم که من ۶ساله ازدواج کردم و خونه وماشین هم داریم.یعنی بگم شوهرم حتی یک ساعت هم بیکار نبوده که مثلا مادرم خواسته باشه خرجی مارو بده که الان اینجوری میگه.

سلام عزیزم

وااای چقدر ذوق زده شدم اسممو دیدم 🥰🥰🥰🥰 لطف داری عزیز جان، منم از شما خیلی می آموزم، گزارشها و سیاستهای رفتاری با همسرت آگاهانه است.

خسته نباشی کلی کار مفید انجام دادی🌸

منم امروز همسر رو فرستادم گوجه بخره اومد دیدم ۷ کیلو 🫣🫣🫣 خریده، گفت کیلویی ده تومن میداد زیاد گرفتم. 

دیگه اومدم شلهاشو که حدود ۲ کیلو میشد سوا کردم ریختم داخل مخلوط کن و گذاشتم بجوشه تا آبش کشیده بشه، چند بسته پوره دراومد، یک بسته هم برای دمی گوجه فردا گذاشتم کنار. بقیه گوجه هارم داخل سبد گذاشتم یخچال تا چند روز استفاده کنیم.

من امسال تابستون تقریبا خیلی کم از رب استفاده کردم و به جاش از همین گوجه های نرم و رسیده داخل غذا ریختم طعمش خیلی با رب متفاوته، کلی هم برای زمستون فریز کردم.

ولی مشکل جا دارم تو فریرز، این سایدها خیلی کم جا دارن. یه دلم میگه یه فریزر بخرم یه دلم میگه بیخیال پولاتو جمع کن با همین بگذرون. 

شما و دوستان پیشنهادتون چیه؟

@abi_asemani    ‍ 

آخ که ننا۹۶ جان چقددددر حرفات ،حرفای دل من بود.همیشه باید توی این دوره زمونه اظهار نداری کنی وگرنه ...

عزیزم 

منم با اینکه پدر مادر دلسوزی دارم ولی نمیدونم چرا با من اینکارو کردن

سال 92 بدهکار شدن من ده تومن قرض دادم خیلی پول بود اون موقع وام گرفتن کم کم بدهی ها رو دادن

حتی بذهی خواهرم رو با اصل و فرع اش دادن چرا چون اون فقط سکوت کرد ولی منه احمق مدام دلسوزی میکردم پس الویت اون بود 

سال95 پول منو پس دادن اونم تیکه تیکه از دستم رفت اون موقع حقوق من یک میلیون بود همش میگفتن بدیم خرج میکنی مادر من اومد خونه من تهران رفت بازار بزرگ جلو چشم شوهرم شش تا النگو خرید انگار ن انگار ب ما بدهکارن

آخ که ننا۹۶ جان چقددددر حرفات ،حرفای دل من بود.همیشه باید توی این دوره زمونه اظهار نداری کنی وگرنه ...

الهی بگردمت میدونم چ حسی داره شنیدن این حرفا . ولی هم تجربه شد برات و هم بهت قول میدم تو قویتر از گذشته میشی

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

همه خواهرها وبرادر ها پول گذاشتیم رو هم و عمده خرید کردیم مثلا رب و گوجه و روغن جعبه ای خریدیم هر و ...

عزیزم اول از همه خواهشاً دست از سرزنش خودتون بردارید 

به نظر من که برای پنج نفر تمام هزینه ها از صفر تا صد رو با مهی دوازده تومن برای پنج نفر بستن عالیه 

بقیه هم اینجا با کمتر از این مبلغ نمیتونن هزینه هاشون رو ببندن 

یکی میگه یا چهار تومن خرج خونه می‌بندم می بینی اونا دو نفر هستن و فقط خرج خورد و خوراک رو میگن اگه با قبض و رفت و آمد و بنزین و هزینه های درمان و وسایل آرایشی و بهداشتی و همه چی با هم بگیری قطعا همه همین قدر خرج دارند 

اگر تعدادشون به اندازه شما باشه 

ما که سه نفر هستیم خیلی بیشتر از اینها خرج کلیمون هست 

بعد هم کاش به فکر افزایش درآمد باشید 

خودتون یه کاری رو شروع کنید همون تو خونه بعضی وقتها ما ساعت های خالی داریم که اگه همون رو با یه کاری پر کنیم حتی یه کار ساده میتونیم در ماه سه چهار تومن درآمد داشته باشیم چهار تومن درآمد الان میشه یک گرم طلا که میتونید پس انداز کنید و ببینید یه روز خیلی به درد میخوره 

بعد هم با عرض معذرت شما چرا الان فکر می کنید مسئول زندگی غلط پدر مادرتون هستید رهاشون کنید بزارید خودشون از پس خودشون بربیان 

بخدا همه ماها استرس و اضطراب برامون سمه آنقدر که جوون ها استرس دارند و حرص و جوش میخورند آدم های مسن حرص و جوش نمیخورند یه کم هم دقت کنی می بینی چقدر آدم جوون سکته می کنه دور از جون فوت می کنه 

از بس شرایط زندگی برای ما سخت شده 

اونا دیگه سختی هاشون رو گذروندن 

بزارید به حقوق خودشون زندگیشون رو بچرخونند 

کلا بدونید ما تو زندگی مسئول پدر مادرمون نیستیم 

حتی مسئول زندگی بچه هامون تا جایی که به ما مربوط مثل خوراک پوشاک و تحصیل مناسب هستیم 

شما نباید تاوان زندگی کردن اشتباه دیگران رو بدید 

مثلا پسر من چند سال بعد ازدواج کنه بخواد هر شب بره رستوران یا لاکچری ترین زندگی رو داشته باشه مختار ولی خودش باید تلاش کنه بهش برسه از من نمیتونه بخواد براش زندگی درست کنم که اون دوست داره چون خودش مسئول زندگی خودشه 

عزیزم منم با اینکه پدر مادر دلسوزی دارم ولی نمیدونم چرا با من اینکارو کردنسال 92 بدهکار شدن من ده تو ...

من انقددد با خونوادم رودرواسی داشتم الان اصلا ندارم 

خواهرم دید پول دست منه از من قرض خواست فک کردم کار واجب داره گفت برم قابلمه بخرم بعدا ب تو پس بدم ما خواهرا خیلی صمیمی هستیم میگیم میخندیم ولی در عین خنده و اینا قشنگ فقط الویت خودشونن جونشون رو میدن ولی پول نه 

میان کمک میدن ب آدم بچه مو حموم میبرن ولی درموارد اقتصادی بسیار سفت و محتاط عمل میکنن

الهی بگردمت میدونم چ حسی داره شنیدن این حرفا . ولی هم تجربه شد برات و هم بهت قول میدم تو قویتر از گذ ...

قربونت برم عزیزم.

بله حس خیلی بدی بود دوساعت پشت هم فقط گریه میکردم.

ولی به قول شما درس بزرگی گرفتم 

2810