2777
2789

سلام خانمهامن یه سوالی دارم راجب وام لطفن هرکسی اطلاعی داره بهم بگه بخصوص مامان سبحان عزیزکه اطلاعاتش کامله 

من الان درگیریه وامیم تاچندوقت یعنی حدود10ماه تایه سال جای قسط دادن نداریم 

میخوام تااونموقع امتیازوام جمع کنم روحقوق که حدود30تومن تااواسط ماه میمونه وبعدکم کم میره برااقساط وخرجهای دیگه کدوم بانک بزارم بهم امتیازخوبی میده بانک ملی یامهرایران؟یاویپادکدومشون شرایط بهتری دارن 

ممنونم ازپاسخگویتون 💖

اوکالا هر روز یه سری اقلام رو تخفیف میزنه ...یک ساعت به یک ساعت عوض میکنه محصولات رومثلا چیپس ۱۸تومن ...

شیرین عسل هم چیپسو ۱۲ میده ۶تا بخری یکی رایگانم میده.

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. پیام هاتون رو خوندم. خیلی نظر نمیدم ولی اینو گفتم بگم.من شوهرم چه تو خانواده خودش و چه تو خانو ...

این رفتارشماخیلی قدرت میخوادبهتون تبریک میگم

منم دقیقا مثل شما

برامم حرف کسی مهم نیست چون دارم براش خونه میخرم طلامیخرم فرداماشین میخوادهزینه دانشگاه میخواد کلاس میخواد ان شاالله

یکی دو دست توخونگی تمیز میزارم کنارمهمون بیاد برم میپوشونم

یک دست تمیزومرتب بیرونی

همین توخونه ای هاشم ساده حتی مال سال قبلش 

الهی ربی ومن لی غیرک💖
البته بعضی اوقات مجبورم به بهانه سرماخوردگی و ....بپیچونم چون واقعا هزینه کادو رو ندارم ....یه بار ر ...

عزیزم فاصله اتوحفظ کن یکی دوبارمحکم باشی دیگه کسی درباره شمانظرنمیده

نرو نیان باورکن اینقدراعصابت ارومه خدامیدونه

سرتوشلوغ کن بگوکارم زیاده متاسفم 

همین

الهی ربی ومن لی غیرک💖
لینکشو بذارلطفا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14244880/%da%86%d9%87-%d9%85%d9%87%d8%a7%d8%b1%d8%aa%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c%d8%af-%da%a9%d9%87-%d8%a7%d8%b2%d8%b4-%d8%af%d8%b1%d8%a7%d9%85%d8%af-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c%d8%af

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

خب خداروشکر ممنونم ازتون آیا باید زودتر در خواستی چیزی بدم؟ یا همون موقع که میرم بانک طلا رو باخودم ...

عزیزم باید از بانک کارگشایی شهرتون بپرسید قبلا که همون موقع میدادن وام رو ولی دوستان میگفتن مثل اینکه برای شهرهای مختلف شرایطش فرق داره . 

مامان سبحان عزیز من بانک مهر غیرحضوری باز کردم و وام گرفتم از طریق اپلیکیشن

همکارم حضوری رفته و اپلیکیشن نصب کرده برای اون با من فرق داره

چجوری می تونه  از طریق اپلیکیشن وام بگیره غیر حضوری ؟

دخترم عاشقتم

خاتما من یه مقدار طلا خریدم انلاین همش دلشوره دارم میگم نکنه مثل کوروش کمپانی جمع کنه بره دستم هیچ جا بند نباشه 

بعدم از یه طرفم دلم نمیاد الان بفروشم میگم زوده 

از یه طرف دیگم میگم اونجا بفروشم برم بازار طلا فیزیکی بخرم 

ولی خب من تو قیمتهای پایینتر خریدم الان تبدیل به فیزیکی کنم کارم اشتباهه؟؟

متاسفانه مادر من جزشکم به چیزی فکر نمیکنه...من میگم حتی نمیتونه لوازم خونه عوض کنه هراز گاهی داداشام ...

شهامت باید داشته باشی حلوشون وایسی تازه زنگ میزنن نوبتت عه بخر والا شوهرت خیلی نجیبه همه شون خونه دارن تو. مستاجری توعم بزن به نداری طعنه زدن کات کن باهاشون

خاتما من یه مقدار طلا خریدم انلاین همش دلشوره دارم میگم نکنه مثل کوروش کمپانی جمع کنه بره دستم هیچ ج ...

منم‌تازگیا با میلی کارمیکنم شخصا سه گرم شه برداشت میزنم وباهاش طلای بدون اجرت میگیریم

بچه ها من خیلی دلم انگشتر میخواد جز حلقه هیچ انگشتری ندارم همه رو‌فروختم برای خونه الان بیست تومن ویپادبرام فعال شده نمیتونم تحمل کنم سکه ها به پنجاه میلیون برسه میگم‌برم‌با همین یه انگشتر گنده ی بی اجرت خَز بگیرم😁

پورتوفینودوس‌دارم ولی ۲۵ درصد بالای نرخ تابلو بود🥲 

منم‌تازگیا با میلی کارمیکنم شخصا سه گرم شه برداشت میزنم وباهاش طلای بدون اجرت میگیریمبچه ها من خیلی ...

شما هم بحث اعتماده که میگی سه گرم بشه برمیدارید ؟؟ 

من الان پنج گرم هشتصد سوت دارم دلم میخواد بفروشم اونجا برم بازار فیزیکی بخرم ولی میگم اینجوری به ضررمه چون تبدیل کنم باید بالای چهارمیلیون و دویست بدم هر گرم 

دلمم میگه اگه مثل کوروش کمپانی بشه اون پنج گرمم تو خواب نمیبینی دیگه 😁

شما هم بحث اعتماده که میگی سه گرم بشه برمیدارید ؟؟ من الان پنج گرم هشتصد سوت دارم دلم میخواد بفروشم ...

ازخودشون شمش فیزیکی۵ گرمی بردار حضوری برو تحویل بگیر

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
2810