2777
2789
سلام عزیزم بانک کارگشایی فاکتور لازم نداره تا اونجا که من میدونم .

خب خداروشکر ممنونم ازتون آیا باید زودتر در خواستی چیزی بدم؟ یا همون موقع که میرم بانک طلا رو باخودم ببرم؟

مرسی ببخشید دوستان میدونم دیگه از وام خسته شدین ولی گفتم شاید به درد کسی هم بخوره اینجا پرسیدم

🌷🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بهتره ادامه ندیم گروه میریزه به هم...من هرروز صبح اینجا هستم در کنار شما ...و ازتجربه با شما بودن استفاده میکنم ....امیدوارم منم بتونم در کنار شما پس انداز کنم حتی شده صد هزار تومن...و به امید روزهای بهترمون ....من چندساله با شما هستم همیشه دوست داشتم بیام ولی میترسیدم قبولم نکنید مرسی که هستید

البته بعضی اوقات مجبورم به بهانه سرماخوردگی و ....بپیچونم چون واقعا هزینه کادو رو ندارم ....یه بار ر ...

من نمیدونم این ماجرای تولد بازیا چیه که تمومی هم ندارم، واقعا برای همه ۴۲ نفر در طول همه سالها تولد میگیرن؟؟؟؟؟

شما به جای توجه به این حرفهای خاله زنکی، بیا با تغییر طرز فکر و زندگی خودت سعی کن فرهنگ فامیل رو تغییر بده، عزیزم واقعا مجبور نیستی همه تولدها رو بری، شروعش هم اینه که دیگه خودتون تولد فامیلی برگزار نکنید و بگید من برای بچه هام نمیگیرم توقع هم ندارم، کسی هم ازم توقع نداشته باشه اولویت اولم زندگی خودم هست،

یکی از خاله های من بچه که بودیم چند باری خونه عوض کرد هر دفعه همه براش کادو میبردن اون یکی خالم برگشت گفت شاید فلانی بخواد هر سال خونه عوض کنه من نمیرسونم هر بار براش کادد ببرم و نبرد. به همین راحتی... 

عزیزم خواهرانه بهت میگم بخوای به ساز دیگران حتی پدر و مادرت برقصی نباید انتظار زندگی راحت برای خودت و همسر و بچه هات نداشته باشی، چشمتو به روی همه حرفهاشون ببند و این خاله بازیها رو کم کن، به کسی ربطی نداره شما یه دست لباس رو چند بار به تن بچت می پوشونی یه بار رک و راست جوابشونو بده و دهنشونو ببند، صلاح زندگی هر فرد رو خودش بهتر از دیگران میدونه.

متاسفانه مادر من جزشکم به چیزی فکر نمیکنه...من میگم حتی نمیتونه لوازم خونه عوض کنه هراز گاهی داداشام ...

عزیزم بهتر نیس به مادر و خانوادتون بگین من خودم درامدم ده تومنه ۵ نفر هم هستیم وقتی مادرتون که دو نفرن با این حقوق نمیرسونن چطور از شما با سه تا بچه انتظار دارن

والا واقعا همسر خوبی دارید که اجازه میده به مادرتون کمک کنید

شما دارید واقعا به خودتون و همسر و فرزندانتون ظلم میکنید شده حتی یه مدت قطع ارتباط کنید بگید من خودم به کمک احتیاج دارم بعد شما از من توقع دارید 

اینقد به فکر آبرو نباشید

بگید من نمیتونم واسه خودم و خانوادم یه لباس بخرم بعد باید پول بدم که مادرم بره وسایلشو ببخشه به بقیه واقعا این انصاف نیست

بعدم از این به بعد دائم به خودتون یادواری کنید که اولویت شما بچهاتون هستند 

بچه های شما احتياج به آینده دارند

همینا فردا بزرگ بشن کلی سرکوفت میزنن که چرا نتونستید یه سرمایه ای جمع کنید که الان ما انقد گرفتار نباشیم

شما باید کودتا کنی عزیزم کلا روند زندگیتو تغییر بده 

رفت و آمدتو کم کن 

وقتتو بذار رو مدیریت زندگیت و رسیدگی به بچه هات 

تو هیچ کدوم از تولدها شرکت نکن تولد بچه هاتم خانوادگی بگیر

به جاش پول همون کادو هارو پس انداز کن

پول اون لباسای اضافی که واسه جشنا باید بخری و پس انداز کن 

والا کسایی که درآمدهای خیلی بهتری هم دارند از پس این همه تولد بر نمیان

در این مورد با همسرت هم صحبت کن

بگو که درآمد شما جوری نیست که هم بتونی پس انداز کنی 

هم اینهمه تولد بری و با بقیه بگردی

بگید بچه هاتون آینده میخوان باید به فکر اونا باشید

متاسفانه مادر من جزشکم به چیزی فکر نمیکنه...من میگم حتی نمیتونه لوازم خونه عوض کنه هراز گاهی داداشام ...

سلام. پیام هاتون رو خوندم. خیلی نظر نمیدم ولی اینو گفتم بگم.

من شوهرم چه تو خانواده خودش و چه تو خانواده من از نظر مالی از همه بالاتره، هم موقعیت شغلی اش و هم در آمدش ولی من به دلیل اصول تربیتی خودم اصلا اهل رنگ و وارنگ تن بچه ها کردن نیستم، لباس های مرتب و شیک دارن ولی ممکنه تا چند ماه همونا رو همممه جا بپوشن، هیچ اهمیتی هم برام ندارن که کی چه فکری در این مورد می‌کنه چون دوست ندارم بچه هام در بند لباس باشند حالا در کل میگم، مردم دنبال حرف هستند و هیچ کس وقت از کسی راضی نمیشن

ضامن فقط باید یک نفر باشه که بانک ملی حساب داشته باشه و رتبه اعتباری اش خوب باشه .۲۰۰ میلیون ۲ ماه ب ...

ممنون عزیزم🙏

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام به خانم های تلاشگر خیلی خوشحالم که این بااین تاپیک آشنا شدم وتو این هفت ماه دستاوردهای خوبی داش ...

از مقدار کم شروع کنید . ترازو هم بالاخره اگر استفاده نشد میفروشیدش چون قیمت ها هرروز بالا میره . من خودم به شخصه خیلی خریدهامو از با سلام انجام میدم چون خیلی مطمئنه از نظر پرداخت واینکه اگر از جنس راضی نباشم میتونم اعلام کنم. 

بچه ها بهتره ادامه ندیم گروه میریزه به هم...من هرروز صبح اینجا هستم در کنار شما ...و ازتجربه با شما ...

سلام عزیزم 

شما نمیتونی مثلا تو خونه ترشی درس کنی بفروشی ک یکم درامدت بره بالاتر؟ 

بهش فک کن هزینه انچنانی نداره الانم فصلشه و یکم مناسب بدی بزاری تو سوپری یا میوه فروشی یا درو همسایه درامدش ب نفعت هس! 

یا مثلا خیارشور یا فلفل ترشی با هرچی ! به این موضوع عمیق فک کن 

مورد دوم 

تا حالا نوشتی ک مثلا سه تومن رو چ چیزایی میخری باهاش در هفته؟ 

ی دفتربردار و از این هفته شروع کن ب نوشتن همه چیز حتی نون یا مداد بچه یا هرچیزی ک هزینه میکنی و میخری 

این موضوع کمک میکنه بهت بدونی چ خرجایی داری چ خرجایی اضافیه یا هیجانیه چ خرجایی هم مهم و منطقیه 

مورد سوم بشین از اشپزخونه شروع کن پشت دفترت بنویس چ وسایلایی داری چ چیزایی نیاز داری هم خوراکی هم وسایل زندگی 

عزیزم دوره دوره گرونیه 

بخاطر حرف مردم نباید زندگی کنی و از وسایلی ک داری باید ب نحو احسنت استفاده کنی اما واقعا بعضی چیزا ک دیگه قابل استفاده نیس باید رد کنی بره بازم ب نوع زندگیت بشین فک کن و بنویس 

مرتبم بنویس شلوغ پلوغ نباشع 

ی صفحه نیازهای خونت 

ی صفحه مواد غذایی مورد نیاز خونت و کنارش تو ی ستون دیگه بنویس چ چیزایی داری 

بعد بیا کمد لباسای خودتو و شوهرتو و بچه هات رو مرتب کن 

دور ریختنی ها رو دور بریز  مرتبا رو مرت کن و دوختنیا رو بدوز 

خلاصه ی سر و سامونی بده ب همه جا 

بعد برا تک تکتون بنویس چی لازم داری بخری 

در مرحله بعد اولویت بندی کن کدوماش واقعا اضطراری تر هست 

خلاصه کنم عزیزم 

قبا از بودجه بندی ک معصومه جان میخاد براتون انجام بده شما ی چرخی تو خونت بزن ببین چند چندی 

و مخارجتم بنویس 

با کمال احترام به دوستان عزیزم🩷من نمیدونم شما تو کدوم جبهه داری میجنگی😉 ولی اینو بدونید دوست عزیز ...

من از شما ممنونم که انقد قشنگ و با رعایت احترام جواب دادید، خیلی مهمه که این فرهنگ رو یاد بگیریم که اگر حتی مخالف ترین حرف رو شنیدیم با رعایت احترام جواب بدیم و دیگه همه به اون یک سخن حمله نکنیم این تو زندگی واقعیمون خیلی بدرد می خوره و در نهایت باعث آرامش میشه خود من پستهایی خوندم که مخم سوت کشیده اما هرگز به خودم اجازه نمیدم با تندی جواب بدم این تاپیک نتیجه ی سالها زحمت رویا جون و معصومه جون هست و باید همه به نوبه ی خودمون مراقبش باشیم و حس خوبی که از ابتدا توش بوده  با رعایت احترام و کش ندادن تا آخر حفظ کنیم به هر حال شعر معروف رو یادمون باشه

هر کسی از ظن خود شد یار من

از دورن من نجست اسرار من

رو همیشه یادمون باشه

2810