2777
2789

سلام به خانم های تلاشگر 

خیلی خوشحالم که این بااین تاپیک آشنا شدم وتو این هفت ماه دستاوردهای خوبی داشتم.

همونطور که چن تا از دوستان اشاره کردن ،تو مسئله ی پس انداز ،نباید فقط رو خروجی متمرکز بشیم 

وحتما وردی یاهمون درامد رو افزایش بدیم.

تو این مدت من با چن تا آپ خوب مثل طلاسی تارا دی جی پی و...آشنا شدم خرید داشتم وخیلی راضی بودم.

ولی خوب همه ی اینها نیازمند درامد هستن دیگه که بتونی پرداخت کنی .

نمیشه که آدم از خورد و خوراک و پوشاک سلامتی واجبات بزنه .

در همین راستا سعی کردم از توانایی‌هام استفاده کنم برای کسب درآمد.

هر کاری بخوام شروع کنم نیاز به سرمایه داره و واقعن اینروزا خالیم بخاطر اقساط زیاد وتعویض ماشین.

دیدم دور بر ما خیلی ها درگیر ثبت نام وام ازدواج و فرزند اوری هستن ومن هم بلد بودم انجام بدم .

ولی خوب سایت افتضاحه و بانک‌ها بالا نمیان ونتیجه شد فقط خستگی و عقب موندم از کارام.

الان به فکر اینم که محصولات شهرمون استفاده کنم واونهارو تو باسلام یا ترب بفروشم.

اما خوب همش میگم نکنه برم هزینه کنم ترازو وسایل بسته بندی بخرم ومشتری نداشته باشم 

چون واقعن نمیدونم خرید و فروش تو باسلام به چه صورته ،؟اصلن کسی خرید داره؟

دوستان عزیزم در کنار مدیریت هزینه ها ومعرفی برنامه های کاربردی مثل ویپاد و بلو و وام وغیره 

که یه دنیا بابت معرفیتون ممنونم.

از کسب و کارهای موفق تجربه هاتون خودتون اطرافیانتون ممنون میشم صحبت کنید.

چون واقعن این روزا افزایش درآمد مهم هست .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پشت سکه هم شماره سریال شماره تلفن ثابت و موبایلو آدرس حک ‌شده دوستان لطفا وقت خرید سکه دقت کنید حیفه ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت امروز میبرم ب خودش بدم انشالله ک برداره 

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔

سلام دوستان من قسط زیپاد دخترم روخواستم بدم وارد گوشیش شدم قسمت تسهیلات قسط اول روزدم نوشت پرداخت شد ولی از حساب ویپاد من کم کرد چکار کنم از کارت خودش کم کنه؟

دخترم عاشقتم
البته بعضی اوقات مجبورم به بهانه سرماخوردگی و ....بپیچونم چون واقعا هزینه کادو رو ندارم ....یه بار ر ...

سه پیام بده به زنداداشم.

مثلا مریم جان سلام و.....

بگو عزیزم لباس بچه قرار نیست تو هر مجلس  بپوشی و رد کنی بره عزیزم دیگه اگه پیشنهادی انتقادی داشتی به جای خواهرم به خودم بگو . لطفا هم تو موارد شخصی نظر نده‌

خدایی باید بگی بهش اگه ناراحتی چرا به خواهرت می گی برو به زنداداشت بگو .

بزار دیگه جمع کنه خودشو بدونه کجا حرف بزنه.

ببخشید نتونستم تایپ نکنم   

یکی دوبار رودروایسی رو بزاری کنار جمع می کنه خودشو 

دیگه قشنگ راحتی.

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی

سلام به خانومای زندگی که مثلشوم پیدا نمیشه هر جا هستید خوب و خوش و سلامت و پر پول باشید«الهی آمین»

من یه سوال داشتم درباره خرید فرش دستبافت

@masumehjoon    

میدونم که فرش دستبافت خیلی گرونه

ولی معصومه جون برای جهیزیه قیمت مناسب و باکیفیت 

چی پیشنهاد میدین عزیزم؟ به نظرتون دوتخته چهار متری

مناسب تا شصدمیلیون چیزی پیدا میشه؟

اگر براتون مقدوره یه توضیحی بدین لطفا 🙏🏻🌷

یا اگر پیجی میشناسید که مطمینه خوشحال میشم.

ضمنا از راهنمایی و پاسخگویی پست قبلی ممنونم اگر تشکر جدا نمیکنم که صفحات جلو نره میبوسمتون🥰🌷❤️.

خب گزارش کوچیک بدم

حبوبات تموم شده بود همیشه بسته بندی ۹۰۰گرمی از فروشگاهها میگرفتیم که این دفعه واقعا قبمتها بالا رفته بود.

با معرفی یکی از دوستان یه مغازه ادویه و حبوبات رفتیم و از اونجا خرید کردیم که جمعا حبوبات و چندنوع ادویه سرجم یک میلیون شد.قفسه هارو پاک وشیشه هاشو شستیم و افتاب دادیم بعدپر و چیدیم اینجوری نزدیک پونصدتومن پسانداز شد.

دوستان دیروز فروشگاه اتکا گوشت باقیمت مناسب منجمد آورده بود ولی تا حالا نگرفتیم اگه شما خرید کردید و خوب بوده لطفا بگید نمیدونم چرا دلمون صاف نمیشه با این گوشت😅.

❤️❤️آهان راستی میخواستم از بانک کارگشایی هم وام بگیرم اما بچه ها طلای من بیشتر مال زمان بچگیمه که مامان برام خریده و متاسفانه کاغذ خریداشون گم شده ایا باید حتما فاکتور داشته باشم برای بانک؟

لطفا منو راهنمایی کنید چیکارکنم ؟

@مامان_سبحان7    

مرسی از بودنتون🙏🏻

سلام به خانومای زندگی که مثلشوم پیدا نمیشه هر جا هستید خوب و خوش و سلامت و پر پول باشید«الهی آمین»من ...

سلام عزیزم خیر بانک کارگشایی فاکتور نمیخواد فقط باید طلای زینتی باشه، مثلا سکه و آب شده قبول نمیکنن

سلام. مامان سبحان جان من دیشب تو گروه پرسیدم . یه مقدار پول دارم به نظرتون با این اوصاف الان خرید طل ...

سلام عزیزم چون میگی برای ۶ ماهه آینده پول رو لازم داری من بودم  اگر هم میخواستم طلا بخرم با نصف پولم میخریدم اون هم طلای بدون اجرت و بقیه پول رو میگذاشتم بانک یا صندوق درآمد ثابت سود میگرفتم . 

واقعا هنوزم هست این چیزا؟!ما هم یه زمانی خیلی تولد بازی داشتیم حتی برای بابابزرگشون هم تولد می‌گرفتم ...

آره عزیزم  من همش فکر لباس و خوراک هستم چون نمیتونم چیزی به عنوان قسط وارد زندگیم نمیرسونم که بدم....حرف زنداداشم مال پارسال بود و متاسفانه من حتی به روشم نیاوردم و لی برا لباس خریدن حریص تر شدم...

سلام دوست عزیز. باتوجه به اینکه گفتید بندر زندگی میکنید ، این شهرخیلی شهرگرونیه جاهای خاصی خرید میکن ...

سلام عزیزم درخواست دوستی بده 

اگه عمده بخوایین بانکداران خوبه طبق تجربه همکاران 

البته بعضی مغازه ها خرد هم میدن 

طبق تجربه خودم ک از تمام فروشگاه خرید کردم 

بازار روز مناسب تره 

ادامه ش میام مینوسم

سلام به خانم های تلاشگر خیلی خوشحالم که این بااین تاپیک آشنا شدم وتو این هفت ماه دستاوردهای خوبی داش ...

عزیزم این تاپیک رو بخون شاید ایده گرفتی

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

عزیزم باید میگفتی خواهر جان عصر جاهلیت نیست که بخام چشم مردم رو با لباس پر کنم ملکه انگلیس هم یه لبا ...

متاسفانه مادر من جزشکم به چیزی فکر نمیکنه...من میگم حتی نمیتونه لوازم خونه عوض کنه هراز گاهی داداشام چیزی میخرن من خونواده خودم رو میشناسم اونا تا بفهمن نداری بیشتر طعنه میرنن..میدونن که ندارم چون همشون خونه و ماشین دارن جز من ولی خودشون رو زدن بی تفاوتی ...تازه زنگ میزنن که این هفته نوبت تو هست و فلان چی و فلان چی رو بخر...

خوب همون طرح های بانک ملی خوب هست ۲ یا ۳ ماه بگذارید بمونه و هر چی بیشتر هم بمونه وام بیشتر میشه .

مامان سبحان جان

من میخوام ی مبلغی روسپرده کنم امتیازشو بدم کسی 3ماهه سپرده کنم

بانک ملی مهربانی میشه امتیاز انتقال دادیاهمون مهر بذارم؟ 

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
2810