واقعا هنوزم هست این چیزا؟!
ما هم یه زمانی خیلی تولد بازی داشتیم حتی برای بابابزرگشون هم تولد میگرفتم دیگه ما خودمون تولد خانوادگی گرفتیم و کم کم نرفتیم تولد تا تولد ها محدود شد به خانواده ها.واقعا این داستان کادو ها معضل بزرگ و رو مخی هستش.
بعدشم گل من باید اونیکه بهت حرف گفته رو پاره کنی به معنای واقعی اول به کسی چه ربطی داره دوما به خواهرت بگو شوهرت گفته دوباره دیگه پشت سر من یا جلو من ازین حرفا بزنید دیگه مارو نمیبینید.
حواست باشه آدما حد و حدود خودشونو بدونن مخصوصا تو خانواده های پر جمعیت اصن حریم شخصی ندارن افراد❌
عزیزم شما سه فرزند داری احساس میکنم خیلی فکرت همه ش تو خوراک و پوشاک هستش.
مگه بچه هات مدرسه نمیرن مهمون میاد یا میخواین برین بگو فقط پنج شنبه ها میتونن بچه ها بیدار بمونن روزای دیگه باید تو تایمش بخوابن صبح بیدار نمیشن.
من خودم فقط پنج شنبه ها مهمونی میرم و مهمون میپذیرم آنقدر گفتم تا برای همه جا افتاده.
اگر هم بیاد مهمون ساعت ده دست بچه مو میگیرم میبرم اتاق تا بخوابه.
توجه کن سلامت روان خودت و فرزندانت از روابط خانوادگی خیلی خیلی خیلی مهم تره💚
روابط سمی رو کم و کم و کمتر کن.
در مورد لباس هم خواهرت بد نمیگه عزیزم. اگر در فشار اقتصادی هستی از الان برنامه ریزی کن برا عید.حقوق گرفتی سریع اول یه تیکه لباس یا کفش بخر برا بچه هات.همیشه لباسایی بگیر که چندجا بشه پوشید.
یا پارچه بگیر بده بدوزن.
پول دستت اومد اول از همه هر ماه یه پارسیان بخر و نگه دار به کسی نگو.
من خودم هم خیلی عزت نفس دارم اصن بدم میاد بگم پول نداریم یا مرغ نداریم یا گوشت نداریم.
اما بشین لیست غذایی بنویس غذا های گوشتی طبق سلیقه خودت هفته ای یکبار یا دوبار.
هر هفته برو بازار محله اگر دارین بازار روز مثل جمعه بازار بدون بچه برو وسایل لازم برا لیست غذایی یک هفته رو بخر.
چیپس و پفک و بستنی مختص کن به هفته ای یکبار.
برای مدرسه بچه ها بیسکویت کیلویی بخر.
میوه هم هر هفته ۴یا۵کیلو دو نوع بگیر هم برای مدرسه هم برای خونه.
ببین بخوای وا بدی تا آخرش همینه ها.
هی نگو بچه ام گناه داره فلان رو باید بخوره فلان رو باید بپوشه.
با بقیه هم جوری رفتار کن متوجه حرفشون بشن.
ببین قشنگ حرفشونو بزن تو صورتشون من باشم به بلوایی به پا کنم یه کاری کنم بخدا وقتی همه جمع بودن بلند میگم آره شنیدم یکی پشت سرم این حرف رو زدم حالا جیگر داره بیاد جلوم بگه تا جیگرشو دربیارم🤬
خودتو قانع کن بدون آدم های اعصاب خورد کن خوشحال تری بخدا اعتماد به نفست هم بیشتر میشه 💚