2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو‌ب خود اهورا بفروش ب نظرم هر نوع سکه ای رو از جایی باید بخریم که بتونیم ب خودش هم بفروشیم

فردا میبرم

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔
حتماااا عزیزم چرا که نه فدات شم ♥️ فقط باید اراده داشته باشی 👌 انگیزه داشته باشی برای شروع 😍هدف گز ...

سلام عزیزم خوبید 

امیدوارم ک همیشه سلامت باشید 😍

دلمون برا یه تاپیک بالا بلند تنگ شده😉 

از زهرا اینا چ خبرها من همش فکرم درگیر اوناست 

موافقین لایک کنید ک معصومه جان از زهرا برامون بگن😊😍😍

جهت انگیزه

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
گردو و نصب کنید اصلاااا تبلیغات نداره ، من نینی سایتو با برنامه گردو میام خیلی خوبه ، مثل گوگل هست

عزیزم برای گوشی های ایفون چه برنامه ای هست؟

تبلیغات دیوونمون کردن

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
عزیزم حتما اون ضامن هایی که معرفی کردن رتبه اعتباری خوبی نداشتن و اقساط معوق داشتن که خود سیستم ضامن ...

عزیزم ضامن چی می خواد مثلا من دویست بزارم دو ماه بمونه چه قدر وام میده با چند درصد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
خرید از فروشگاههای بزرگ همیشه هم خوب نیست. ماست یک کیلویی تولید تاریخ ۷ مهر خزیدم از سوپری شیرین بود ...

اوکالا هر روز یه سری اقلام رو تخفیف میزنه ...یک ساعت به یک ساعت عوض میکنه محصولات رو

مثلا چیپس ۱۸تومنی رو کورش ۱۵میده حضوری ولی اوکالا ۹ و گاهی ۱۲میده ...یا رب ...روغن و خیلی اقلام دیگه

من هر وقت کسی خرید داشت از گوشی خودم براش سفارش میدم و یه قلم از تخفیف خورده هارو که جز خرید روزنه ام هست سفارش میدم...چون سقف خرید ۱۰۰ تومن

این هفته ۴ تا رب خریدم که ۵۵ و ۶۷قیمتشون بود که ۴۳ تخفیف خورده بود...ماه پیش سس مایونز ۱۸۰تومنی رو ۱۱۰زده بود با اعتبار تارا ۲تا خریدم...و چند بار ازش برای انواع سالاد استفاده کردم هم تاریخ داشت هم بسیار  با کیفیت بود ...عادتم اینطوریه هر کالارو برای مصرف چند ماه میخرم

شما به قولی بند ات رو آب برده باید چند ماه پس انداز نکنی و باکس هاتو پر کنی مثلا باکس لباس و تفریح و ...

عزیز تارا رو نصب کرده بودم اعتبار ۵۰۰ بهم داد که اونم معمولا برای هزینه نت و شارژ میذارم برای خودم و همسرم وبچه هام و از یارانه قسطش رو پرداخت میکنم...حساب سوپری ندارم ....به فروشگاه نمیرسونم.. لباسهام هم فقط از حراجی ها یا دست فروشها میگیرم ...چون من با این ۳تومن باید یه هفته برسونم ...من حومه شهر هستم تا فنی حرفه ای با دوتا بچه کوچیک وشیطون  واقعا عاجز میشم...

هر هفته لباس میگیرین؟هرهفته مهمون دارین خب اره هزینه از ۳تومن بیشتر میشه نمیشه یکم کمتر کنید؟؟ مهمون ...

ماشاالله ۲۰ تا نوه هستن سمت مادری و ۲۲تا نوه سمت خانواده شوهرم .تقریبا هرماه تولد داریم ... مهمون هم فقط پدر شوهر و مادر شوهرم هفته ای یک الی دوبار میان وشام هستند...

هر هفته لباس میگیرین؟هرهفته مهمون دارین خب اره هزینه از ۳تومن بیشتر میشه نمیشه یکم کمتر کنید؟؟ مهمون ...

البته بعضی اوقات مجبورم به بهانه سرماخوردگی و ....بپیچونم چون واقعا هزینه کادو رو ندارم ....یه بار رفتم بازار برای بچه ها یه دست لباس گرفتم .. لباس بچه ها واقعا کهنه بودند و لباس مناسب نداشتند خلاصه .اتفاقا مغازه تخفیف خوبی زده بود و من با ۱۵۰۰ سه تاشون رو نو کردم ...چند تا تولد و مهمونی باهاشون رفتم (ناگفته نمونه همه خواهر وبرادران خودم و همسرم خونه و ماشین دارند)یه روز بعد ازتولد خواهرم اومد خونه گفت دیشب بعد از اینکه رفتی زن داداش گفته فلانی دیگه لباس نداره که یه دست لباس رو چند بار تن بچش کرده..بعد خواهرم سرکوفت زد برو بازار چند دست لباس بگیر بزار گوشه خونت ...خیلی دلم شکست .ولی سکوت کردم خواهرم که نمیدونست من دارم با چه وضعی زندگی میکنم ..آخه دوست ندارم کسی از نداری من بفهمه که بخان با ترحم به من وبچه هام نگاه کنند ..و غرور شوهرم خورد بشه.. 

سلام به روی ماهتون صبحتون بخیر💖

عزیزای دلم کسی وام ۳۵ میلیونی ویپاد و گرفته؟

من میخواستم بگیرم ، میخوام بدونم اقساط هر ماه چقدر هست ؟

ممنون بابت وقتی که میزاری و جواب میدی😍💞

البته بعضی اوقات مجبورم به بهانه سرماخوردگی و ....بپیچونم چون واقعا هزینه کادو رو ندارم ....یه بار ر ...

عزیزم باید میگفتی خواهر جان عصر جاهلیت نیست که بخام چشم مردم رو با لباس پر کنم 

ملکه انگلیس هم یه لباس رو چند بار میپوشه، این ماهاییم با دست خالی پز عالی میدیم و از درون پوچیم

زنداداش هم اگه گفته از بی فرهنگیش بوده ببین چقد بیکار و بی هدفه حواسش به رخت و لباس اونه ب جای اینکارا اگه سرش تو زندگیش بود خیلی براش بهتر بود

توعم اگه حرفی دو ریال ارزید بیا بگو اگرنه چالش کن همونجا

البته خاهرت شاید حرف خودش بوده زده ب زبون اون

من بودم این پیامو هم ب خاهرم میدادم هم زنداداشم و دهنشون رو واسه همیشه میبستم ی مدت هم کم رفت و آمد میکردم دیگه جرات نکنن شر و ور بگن

تو اعتماد ب نفس ات خیلی پایینه ی چیزی میگن زود روحت مچاله میشه

بعدم پدر من بازنشسته هست بخدا ب ما کمک میکنه مال تو توقع کمک هم دارن اینو بدون چراغی ک ب خانه رواست ب مسجد حرومه مادر تو حقوق داره بره مدیریت کنه خاهر برادرا هم ک وضعشون خوبه بهش برسن

من جای تو بودم چو مینداختم بدهی بالا آوردیم چک دست شر خر داریم یه سال نفس میکشیدم انقد از آبرو نترس بی پولی بی آبرویی نیست انقد ب دهن اینو اون نگا نکن من خودم همیشه میزنم ب نداری چون خاهرام یفهمن پول دارن ب بهونه ای مدام قرض میخان یواشکی طلا میخرم

2810