2777
2789
عزیزم همین طرح مهربانی ضامن خاصی نمیخواد حتی شما و همسرتون میتونید ضامن هم بشید فقط هر دو باید در با ...

سلام مامان سبحان من ۱۰۰ تومن پول اومده به حسابم 

میخوام از روش وام بگیرم

وام ویپادم فعال دارم

میشه لطف کنید یه وام دیگه بهم معرفی کنید🙏🏻

من عاااشق زمستونم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزممن اکلا و تارا نصب کردم اما تا حالا خرید نداشتمیک سوال من وقتی حضوری یا آن لاین خرید کردم ...

من آنلاین خرید کردم که موقع پرداخت میزنه میخوای با حساب تارا حساب کنی یا پرداخت ،که من زدم تارا ،از حساب تارا کم شد 

فک کنم برای حضوری هم بارکد از تارا وارد میکنن اونجا

سلام خانوما منو راهنمایی میکنید لطفا به نظرتون اینکار درسته ؟ یه جا هست طلا کم سوت به صورت گوی میفرو ...

کارای سبک وزن تا جا داره سود و اجرت و همه چی روشون میکشن

چون سبکن بازم قیمتشون به ظاهر معقوله ولی حتی ۳۰ درصد یا بیشترم روش میکشن 

بخوای زیاد بخری  سود که نداره ضرر هم داره

شما قیمتش رو تقسیم بر سوت کنین

گرمی ۵۳۰۰ براتون میوفته😬

عزیزم مگه روی سکه 1386 نیست؟ بانکی هم معمولا روش نوشته تضمین شده بانکی هولوگرام داره و آدرس بعضی از ...

عزیزم نگاه میکنین لطفا❤️

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔
سلام عزیزممن اکلا و تارا نصب کردم اما تا حالا خرید نداشتمیک سوال من وقتی حضوری یا آن لاین خرید کردم ...

حضوری رفتید فروشگاهی که تارا باهاش قرارداد داره  برنامه تارا بازمیکنید یه قسمت نوشته خرید اونجا میزنید بارکد داره، البته گوشی بدید به متصدی خودشون میزنند 

سلام مامان سبحان من ۱۰۰ تومن پول اومده به حسابم میخوام از روش وام بگیرموام ویپادم فعال دارممیشه لطف ...

سلام عزیزم طرح هایی که من خبر دارم :

بانک صادرات طرح سنا فکر کنم اسمش باشه که پول هر چه قدر بمونه بعد از ۲ ماه با بازپرداخت ۱۸ ماهه با سود تا اونجا که من میدونم ۲۳ درصد وام میده .

بانک سپه هم طرحی داره که پول حدود ۳ ماه یا کمی بیشتر بمونه با بازپرداخت ۳۶ ماهه با سود ۲۳ درصد وام میده .

که البته ۲ طرح بالا رو من خودم هم از تاپیک مدیریت از بچه ها شنیدم .

بانک ملی که من خودم حساب دارم ۲ تا طرح داره اعتبار ملی با سود ۱۴ درصد و مهربانی با سود ۴ درصد که امتیاز دهی اعتبار ملی سریع تر هست .

داخل سامانه بام یک محاسبه گر داره که اونجا میتونی مبلغی که میخوای پول بگذاری رو وارد کنی و میگه چه قدر وام برای هر ۲ طرح با بازپرداخت های مختلف میتونید وام بگیرید . 

2810