2777
2789
بله عزیزم طبق طلا پول شما هم بالا و پایین میشه من کلا بد متوجه شده بودم میلی نیم درصد اجرت هست

چه خوب.مرسی ازت عزیزم

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .
سلام عزیزم ، خیر پول مسدود نمیشه و کارتش هم فرقی نداره با کارتهای دیگه .عزیزم هر یک ماه که مثلا ۲۰۰ ...

سلام مامان سبحان جانم خوبی 

خداقوت گلم خدا از بزرگی کمتون نکنه ک باوجود شروع شدن مدارس و مشغله های کاری بازم برای وقت میذاری برای تاپیکمون و خواهرانه راجب وام ها توضیح میدی♥

عزیزم راستش منم به یه وام فوری احتیاج دارم

میشه یه وامی رو معرفی کنی که دردسراش و تعداد ضامن خواستنش کمتر باشه

پول زیادی هم نخواسته باشه ک بلوکه کنیم؟ 

و اینکه شرایط وام مهربانی چطوریه؟ 

درکل یه وامی باشه ک ضامن سفت و سخت نخواسته باشه ما مشکل ضامن داریم 

یه سوال دیگه ام اینکه وامی هست که چک صیادی یا هرنوع چک دیگه ای قبول کنه بجای ضامن؟ 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یخچالهاشون سقف نداره، مواد غذایی زیاد داخلش نمیمونه

بله اینم هست جنساشونم میمونه گاهی یا نگهداری شون خوب نیست

فروشگاه اتکا مال سپاه و ارتشه خرید زیاد میشه ازش جنس نمیمونه من ۷ و کوروش خرید کردم اصلا خوشم نیومد

خیلی گرونه پول اونو بده تارا رو تسویه کن

عریزم اصن تارا ندارم خب ، کلا بهم اعتبار نداد از اول تارا 

چون حساب بانکی قسط عقب افتاده داشتم 

منظورتونو از تسویه تارا درست متوجه شدم هزیزم ؟ 

سلام عزیز دلم ❤️ اصلا نگران نباش...در جمع اساتید خیلی راحت میتونی پس انداز کنی ....اینجا دوستان خیلی ...

سلام عزیزم.میدونم شلوغی.خیلی لطف کردی جواب دادی.همین کارو میکنم.از این به بعد اول ماه طلارو میخرم که پول دستم نمونه.بقیه رو همینطور بودجه بندی میکنم.نمیدونستم ب لو بانک این گزینه رو داره.ممنون گلممم.ماه بعد میام گزارش میدم 

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
سلام عزیز دلم ❤️ خوبم فدات شم 😘 اگه برای خرجی خونه میذاری ....ماهانه مثلا خرج خونه اتون مثالا شش تو ...

ممنون فدات شم ...نه خرجی خونه رو که کار میکنم... 

اونو بیست تومن رو کلا میخوام خرج نکنم پس انداز کنم برای شرایط مبادا 

پس همه را تبدیل میکنم در میلی نگه میدارم ان شاالله 

ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی

بچه ها چند روزی که جارو برقی ام هی ادا میدهولی دلم نمیاد بذارم کنار یکی جدیدش رو بگیرمچون خودتون مید ...

کار خانم اشتباه بود 

بعد صد سال اومده جنسش رو برده 

اگه مغازه دار اشتباه کرده 

خانواده ایشونم اشتباه کرده 

سلام خانوما منو راهنمایی میکنید لطفا 

به نظرتون اینکار درسته ؟ یه جا هست طلا کم سوت به صورت گوی میفروشه مثلا ۶۰ سوت ۳۲۰ هزار تومن بود امشب،  بعد کم کم که زیاد شد مثلا شد یه گرم میتونی اینارو بدی یه طلای یه گرمی به سلیقه خودت بیاری همون گرم نه کمتر نه بیشتر   

خوبیش اینه میتونم همینجوری ۳۰۰ ۳۰۰ یا ۶۰۰ ۶۰۰ بهش بدم تا جمع بشه 

جوجه پرستار

2810