2777
2789
شما به قولی بند ات رو آب برده باید چند ماه پس انداز نکنی و باکس هاتو پر کنی مثلا باکس لباس و تفریح و ...

خرید از فروشگاههای بزرگ همیشه هم خوب نیست. ماست یک کیلویی تولید تاریخ ۷ مهر خزیدم از سوپری شیرین بود. ولی همون ماست رو امروز از فروشگاه زنجیره ای گرفتم با تاریخ تولید ۱۲ مهر، ولی ترش بود. معلوم نیست این فروشگاههای زنجیره ای شرایط نگهداری کالاهایشان چجوریه. حتما شبها یخچال هاشون رو خاموش میکنن. به خاطر ۵ تومان تخفیف. ارزش داره؟ 

عزمزمه میشه اینو بیشتر توضیح بدی من متوجه نشدمیعنی سود میاد روش؟چون من میلی خرید میکنم ولی اینجوری ن ...

ینی تو میلی اگر طلا گرون بشه ، سودش بهتون نمیرسه؟! میلی کارمزد و اجرتش چقدره ؟

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه خواهرها وبرادر ها پول گذاشتیم رو هم و عمده خرید کردیم مثلا رب و گوجه و روغن جعبه ای خریدیم هر و ...

نمیخام غیبت کنم منم یه نفر میشناسم این مدله 

روضه که زیاد واجب نبوده گرفته فقط شش میلیون و نیم قرض کرده تازه کلی وسایل رو هم داشته .

همش هم پسر بزرگش مجبوره قرض هاش رو بده اما بازم مجدد اینکار رو میکنه

مگه مخاطب من شما بودی که ریپ زدی🫤من چند تا سوال ازشون پرسیدم شما جواب اونا رو میدونی که جلوجلو قضاو ...

دوست عزیز من هم یه سوال از شما دارم ،واقعا میگم ،جواب بدی ممنون میشم 

من از پری شب که بچه هام سرما خوردن و افتادن فک نکنم سر جمع ۷ ساعت پشت هم خوابیده باشم 

دوا دکتر ،خرید وسیله مورد نیاز سوپ و میوه و سبزیجات  

پختن سوپ و انواع غذا و جوشونده و آبلیمو عسل و شلغم و ... 

دو شب تا صبح بیدار موندن ،هر یک تا دو ساعت از خواب میپریدم ،پاشویه و دادن دارو و بردن به سرویس و ... 

استرس و کم خوابی 

کنارش غذای حضرت آقا با متعلقات  

و هزار کار دیگه 

امروز که حالشون بهتره ،شدم معلم سر خونه ،تدریس و دیکته و ... 

یه پام بیرون یه پام خونه 

دیشب آقا فرمودن قرمه سبزی جا نیفتاده و غر زدن که یه تخم مرغ آب پز بیار با پلو بخورم ،آخیییی عزیزم خیییلی بهش بر خورد  

آخه بیرون کار داشتم زود پز رو خاموش کردم و نرسیدم که بزارم خیلی جابیفته وگرنه خیلی هم خوشمزه بود چون سبزی تازه استفاده کردم 

واقعا بهم جواب بده مشکل شرعی داره پس انداز کنم معلم سر خونه بگیرم ،گاهی کار گر بگیرم و ....یا غذا باب طبعشون نیست غذا از بیرون بگیرم ؟میرم جهنم یا نه؟ 

ببخشید من همیشه از پستها ی حاشیه دار می‌گذرم  

ولی واسم سوال پیش اومد  

ببخشید رویا جان 

دوست عزیز من هم یه سوال از شما دارم ،واقعا میگم ،جواب بدی ممنون میشم من از پری شب که بچه هام سرما خو ...

بحث پس انداز حلال از نفقه ای و پولی که بهتون بخشیده شده کاملا درسته هر جور بخواید میتونید خرجش کنید

در مورد بحث زحماتی که لطف میکنید انجام میدید یا بابتش پول بگیرید یا به همسرتون بگید کارگر و معلم تقویتی بگیره هزینه این ها هم با همسرتونه 

خورد و خوراک هم مهم نیست پای همسرتونه شما بدون اجازه هم میتونید تهیه کنید 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
دوست عزیز من هم یه سوال از شما دارم ،واقعا میگم ،جواب بدی ممنون میشم من از پری شب که بچه هام سرما خو ...

یه چیزیم بگما شمای نوعی بدون اجازه از شوهرت پول برداری و خرج هر چیزی میخوای هم بکنی اگه شوهرت راضی باشه حتی اگه مخفی هم باشه حلاله

مثلا من پدرم همینجوریه مادرم حتی پول مخفی هم داشته باشه یه چیزی برای خودش بخره یا به کسی بده بابام راضیه

استارتر عزیز منم خیلی عذر میخوام بابت یه جمله من تاپیک به انحراف رفته اما وظیفه دونستم به اون خانوم اون جمله رو بگم ♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام به همگی 

من در جهت ارتقا شغلی 

شروع کردم به یادگیری سئو برای سایت چون اینجوری می تونم کارم رو گسترش بدم 

من با منابع مختلفی کار رو دارم جلو میبرم 

فعلا با منابع رایگان پیش میرم( پادکست و غیره)  اما اگر لازم باشه برای یادگیری هزینه می کنم 

هدف نیم سال دوم من ارتقا کارم هست. 

[QUOTE=355840329][QUOTE=355776720][QUOTE=355723038][QUOTE=355514557]سلام به زنای زندگی خانومایی که م ...

برای خرج مخارج خونه اسنپ میره چون تموم حقوق میره پای اقساط.خودمم بچه دارم نمیتونم برم سرکار.بعدتموم شدن اقساط روی وام زوجین حساب کردیم برای خرید خونه 

خانمها ممنون میشم نظرتون رو بدونم و اگر کسی تجربه مشابه داره لطفا راهنمایی کنید . من حدود ۱۸۰ تومن ط ...

به نظرم سرویس مدرسه فکر خوبیه اما اسنپ نخیر.

سرویس ماهی ۱۰ درمیاره 

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
سلام عزیزم در رابطه با سرویس الان دیگه یکم دیره.باید قبل از شروع مدارس نهایت تا هفته اول دست به کار ...

مرسی عزیزم خیلی تجربه ارزشمندی هست . لطف کردی راهنماییم کردی ایشالا سلامت و پر روزی باشی  

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

عزیزم سرویس مدرسه خیلی شغل خوبی هستآشنای نزدیک ما هم انجام میدهفقط از ۳ تا خواهر برادر که د مقاطع مخ ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی جواب دادی امیدوارم سلامت و پر روزی باشی  

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

به نظرم سرویس مدرسه فکر خوبیه اما اسنپ نخیر.سرویس ماهی ۱۰ درمیاره

ممنونم لطف کردی جواب دادی سلامت و پر روزی باشی  

عزیزم فک کنم ۳۶ ماهست و اسم وامش وام حمایتی هستش،بانکها هر چند ماه شرایط وامهاشونو تغییر میدن،یه پرس ...

ببخشید عزیزم منم یه نکته بگم 

چون خودمم وام زیاد میگیرم 

ولی واقعا این شرایطی که شما میگین اصلا منصفانه نبست 

اون ۳۰۰ میلیون بعد از سه سال خیلییییی کم ارزش میشه 

شاید تو نگاه اول کارمزدش کم به نظر بیاد ولی با احتساب سود اون پولی که دستشون میمونه در باطن وامش خیلی بیشتر کارمزد داره 

در نهایت به نظر من کارمزد وام ها مهم نبست زیاد چون بازم از  ✳️تورم. و ✳️ سرعت تورم کمتره 

مهم تربن اصل تو گرفتن وام تبدیل به احسن کردن اون پول هست 

روزی که داری قسط میدی یادت بیاد که چه طور از این پول به نحو احسن تونستی استفاده کنی 

که بازم تو کشور ما با توجه به همون دو تا فاکتوری که گفتم کار سختی نبست 

❤️ منم واقعا لازم دونستم شما تو این مورد یه تجدید نظر کنید 

اصلا وامی که مبلغ ریالی باید تو حساب بمونه گزینه خوبی نبست 😔

من متاسف میشم واقعا دوستمون نوشته وقتی از خورد و خوراک و پوشاک و درمان تامینه بقیه‌اش دزدیه قشنگ زن ...

ببخشید  عزیزززم رو پست شما ریپ زدم

دخترا نظرات مخالف و موافق سر این موضوع زیاده پس بهتره به نظرات هم احترام بزاریم و برای توجیه هم بیشتر از این  ادامه ندیم تا تاپیک از موضوع اصلی خودشخارج نشه  و اجازه بدیم هر خانم با توجه به شرایط زندگی خودش و خصوصیات و خلقیات همسرش تصمیم  بگیره  چه روشی رو روی زندگیش پیاده کنه 🙏🏻🙏🏻🥰

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
2810