2777
2789
همه خواهرها وبرادر ها پول گذاشتیم رو هم و عمده خرید کردیم مثلا رب و گوجه و روغن جعبه ای خریدیم هر و ...

عزیزم شما بی سیاست نیستی چرا به خودت برچسب میزنی ۱۲ تومن برای پنج نفر خیلی کمه، خوبه بازم میرسونی، حتما و حتما یه حرفه ای یادبگیر یا اگر بچه هات به سن مدرسه رسیدن و تحصیلات داری برو سراغ تدریس تو پیش دبستانی و ... درسته پول کمی میدن ماهی ۴ تومنم بدن حدود پنجاه میلیون به ورودی شما اضافه میشه یا اگر خیاطی یاد بگیری بازم درامد زایی داری یا هر حرفه ایی که بازار کارش خوب باشه سراغ کارهایی که بازار کار ندارن نرید و اینکه واقعا خودتون رو با بقیه مقایسه نکنید آروم آروم پیش برید مثلا هفته ای ۳ تومن که میاره شما یه هفته در میون ۵۰۰ تومنش رو پارسیان بگیر و اون هفته ای که پارسیان گرفتی به جای گوشت قرمز فقط سفید مصرف کن و میزانش کمتر ( این مثال بود حالا هر چیز دیگه ای که می تونی) یه دوستی دارم شوهرش کارگر و پنج نفر هستن ولی چون خودش خیاطی بلده و کارمی کنه هم خونه خریده هم کیفیت زندگیشون خوبه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی زحمت کشیدی ولی چقد بالا حساب کرده اخه به من گفت ۷ درصد زدم برات🤦‍♀️ دست دو ...

عزیزم بعضی طلافروش ها خیلی زرنگ تشریف دارن

میگن سود ما ۷ درصده اما نمیگن چقدر مالیات میگیرن از شما

از این به بعد که رفتین بگین جمع همه سودها چقدر میشه

در ضمن برای همینم برین بگین شما گفتین ۷ درصد چطوری من حساب کردم شد ۱۶ درصد؟ حالا شایدم پس نداد اما اگه داد حیفه چند میلیون تومن پول

الان میگم فرمول رو

گرم طلا× قیمت لحظه ای طلا× یک ممیز سود= قیمت طلا

در قسمت سود طلا هرچی سود هست رو جمع کن بذار مثلا چمیدونم ۹ درصد مالیات و ۷ درصد سود طلا فروش و ده درصد اجرت کار و هرچی که هست رو بذار

الان برای طلای شما اینطوری حساب میشه

۸/۴۵×۴۱۰۰۰۰۰× سود= ۴۰۰۰۰۰۰۰

الان اینطوری باید با طرف معلوم بخش بر ضریب مجهول سود رو پیدا کنی😂

حدودا میشه ۱/۱۵۵

از روی اعشار میگم حدودا ۱۶ درصد حساب کرده

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

سلام سلام

من ۲ گرم سکه پارسیان از اسنپ شاپ گرفته بودم 

اصلا هیچ حس مثبتی بهشون نداشتم و تا کم میوردم دلم میخواست برام بفروشم درصورتی که طلاهای زینتی مو دوست دارم و حاضر نیستم بفروشم

دیشب رفتم طلا فروشی و با این گردنبند عوضشون کردم😍

از همون موقع که رفتم بالای ویترین کم اجرتا چشمم گرفتش 

و خداروشکر اندازه همون سکه پارسیانا شد و ۳۰۰ هزار هم سر دادم یک گرم و هشتصد و هشتاد سوت

سلام سلاممن ۲ گرم سکه پارسیان از اسنپ شاپ گرفته بودم اصلا هیچ حس مثبتی بهشون نداشتم و تا کم میوردم د ...

مبارک باشه عزیزم 😍🤌🏻 منم ۳.۸۲۰ پارسیان گرفتم از اسنپ می‌خوام به ۵ گرم رسید ببرم عوض کنم. 

من سر همین پرسیدم که اون پولی که شوهرش میده خرجیه خودشه یا خرجیه خونه اسببخشیدا ولی دزدی دزدیه چه از ...

متوجه نمیشم دزدی یعنی چی

الان مثلا مرد ایرانی پول نفقه رو کامل میده پول شیر به بچه، پول نظافت منزل، پول نگهداری از بچه، پول آشپزی و غیره

شما می‌دونی توی همین احکام دین خودت نوشته شده مرد باید در شأن و منزلت زن نفقه پرداخت کنه و خونه‌ای در شأن زن و موقعیت اون تهیه کنه.

الان مرد اینارو تهیه می‌کنه مثلا که شما چشمت به هزار تومن پس‌انداز زن از خرجی هست که خرج همون خونه می‌کنه

توی ایران همه‌ی قوانین به ضرر زن و نفع مرد هست خودتون دیگه بدترش نکنین

این پول هم از شیر مادر حلال‌تره

مگه فقط مرد داره زحمت می‌کشه یه سرکار می‌ره و تموم 

زن هم شاغله هم بچه‌داره هم کار خونه انجام میده حرف هم باید بشنوه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
دقیقاً عزیزم چرا اینجوری میگند؟؟؟من خودم از کربلا اومده بودم چند ماه پیش هر چی می‌خریدم مثلاً ۱۲۹۷۰۰ ...

من متاسف میشم واقعا دوستمون نوشته وقتی از خورد و خوراک و پوشاک و درمان تامینه بقیه‌اش دزدیه قشنگ زن رو در حد حیوان آورد پایین والا الان گربه‌ی من این شرایط رو داره

پس حق زن از زندگی چی؟ آزادی؟ عزت نفس

مردها همینجوری خودشون رو محق می‌دونن بدترشون نکنین

الآنم که یاد گرفتن همه‌چیز دونگی

سلام

خوب هستین خانوما

ببخشید میگم از اسنپ طلای قسطی خرید کردین؟ 

میشه شرایطش رو بگید

آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                    یه گروه خیریه دارم میزارم تا کنار هم بتونیم دل بنده های نیازمند خدا رو شاد کنیم                               باور کن حتی با مبلغ کم تو کار خیر شرکت کنی خدا چند برابرش بهت برمیگردونه.    اگه میخای عضو گروه بشی بهم درخاست بده عضوت کنم♥
تا یکی میخواد پس‌انداز کنه هی میگن شوهر راضی نیست حرامهاین حرف‌ها چیه مگه زندگی فقط برا مردهحتی دین ...

اتفاقا زن پس انداز میکنه خونه ی شوهر دیگش نمیبره که، واسه خونه و زندگی و بچه های همون مرد خرج میکنه دیگه.فقط پولای همسرشو مدیریت میکنه

چشم به راه...
سلامخوب هستین خانوماببخشید میگم از اسنپ طلای قسطی خرید کردین؟ میشه شرایطش رو بگید

من خرید کردم عزیزم اجرت بالایی داره اما بنظر من ارزش داره برای کسی که بخواد دراز مدت بفروشه

توی ۴ قسط باید پرداخت کنین اما قیمت طلا همون قیمتی هست که خرید کردین

من دو ماه پیش خرید کردم طلا ٣٣٠٠ بود این ماه ۴٠٠٠ تومن همون مبلغ ٣٣٠٠ رو میدم

متوجه نمیشم دزدی یعنی چیالان مثلا مرد ایرانی پول نفقه رو کامل میده پول شیر به بچه، پول نظافت منزل، پ ...

باید نفقه رو کامل بده اما اگه زن علاوه بر نفقه یواشکی یه پول جدا برداره اون درست نیست

من بحثی ندارم فقط حکم شرع و عقل و گفتم 

با احترام دیگه ادامه نمیدم♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
2810