2777
2789
معصومه جون میشه خواهرانه ازت خواهش کنم کمک منم کنی ......شاید منم تونستم پس انداز کنم...همهوچیزم کام ...

حتماااا عزیزم چرا که نه فدات شم ♥️ 

فقط باید اراده داشته باشی 👌 

انگیزه داشته باشی برای شروع 😍

هدف گزاری کنی عزیزم

روی اهدافت محکم باستی 

هیچی نخوادت  تورو دلسردت نکنه 

قوی و محکم ...استوار 😍

با برنامه پیش بری 

اگه هدف گزاری کردی 👌بهش پایبند باشی 

من الان در حالی برات می‌نویسم که تو صف نونوایی هستم 

آیا نمیتوانم از مغازه بگیرم ؟

آیا نمیتونم برم از جای گرون و آزاد بگیرم ؟

آیا نمیتونم تنبلی کنم بگم این هفته رو فقط برنج میخوریم 

و برای بچه ام تغذیه ی بیرون بگیرم ؟

آیا نمیتونم بیخیال باشم ...بگم ول کن بابا دیگه داریم بسته 

ولی هیچ وقت همچنین کاری نمیکنم ...وقتی سلامتی کامل دارم 

روی پای خودم هستم ..چرا به پولم ارزش قایل نشم ؟

چرا به دسترنج همسرم ارزش ‌و بها ندم ♥️که ساعت ها کار می‌کنه زحمت می‌کشه 

مگه پول عزیزان علف خرس ....

الان تو این مملکت و گ رو نی ...باید حساب کتاب شده خرج کنی فدات شم  

من نوبتم رسید برم چشم حتما میام میگم چیکار کنی عزیز 

به نظرم تو تاپیک به بهشت و جهنم هم کاری نداشته باشیم بهتره ممنون

بحث بهشت و جهنم نیست بحث حق یه ادم دیگه اس 

البته من وکیل مدافع هیچ ادمی نیستم از اون خانومم اول سوال پرسیدم تا شبهه ای نباشه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان میشه لطفا درباره خرید طلا از میلی راهنماییم کنید من هیچ اطلاعاتی ندارم،من حدود ۲۰ تومان ...

بااین اوضاع بنظرمن ریسکه عزیزم

میتونی ۳۰درصدشو ازمیلی یاطلای کم اجرت بخری امانقدبمونی بهتره

البته باشرایط نظرمن اینه

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام خانما من خیلی وقت بود نبودمدر گیر خونه تکونی و سرماخوردگی و کار و ...بودم،حرفی ام اینجا برای گف ...

عزیزم یکم بیشتر راجب وام مهر ایران توضیح میدی 

ضامن . اقساطش چن ماهه . با پرداخت  اینا لطفی کنید کامل تر بگید ممنون میشم 

ممنون که از حق شوهرا دفاع میکنی

زن تا یه جایی حق داره منطقی نگاه کنید ♥

اگه از لحاظ پوشاک و خوراک و درمانش تامین باشه و یواشکی پول اضافه برداره درست نیست 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
برای دست دوم چرا اجرت هم حساب کرده؟ من دست دوم میخرم فقط ۷ درصد سود طلافروشه

عزیزم طلافروش گفت من ۷ درصد باهات حساب کردم اما من سر درنمیارم فک کردم درست میگه!!! 

میشه لطفا بهم بگی چند درصد با من حساب کرده الان؟ 

میشه بگی چجوری ضرب و تقسیم میکنید که درصد معلوم میشه

تا یکی میخواد پس‌انداز کنه هی میگن شوهر راضی نیست حرامهاین حرف‌ها چیه مگه زندگی فقط برا مردهحتی دین ...

دقیقاً عزیزم چرا اینجوری میگند؟؟؟

من خودم از کربلا اومده بودم چند ماه پیش هر چی می‌خریدم مثلاً ۱۲۹۷۰۰شده دقیق تا ریالش میگفتم ب خاطر زیارتی که رفته بودم یعنی از اول هم همینطور بودم 

بعد دیدم شوهرم بدتر داره کنترل گری می‌کنه گذاشتم کنار 

دیدم حرف آدمهای دروغ گو رو بهتر باور می‌کنه من که هر چی راست میگم چرا اینجوری می‌کنه..

حالا شوهر باید وظیفه شو بدونه نفقه ای که میده یک صدم زحمتهایی ک زن تو خونش می‌کشه نیست 

بعد تازه زبونشون هم درازه میگن چیکار کردی پس انداز کردی ب کی دادی و ...

خانما خواهش میکنم نگین این کار غلطع ما اگر مخفی هم پس انداز کنیم واسه خونه زندگی مونه 

عزیزم یکم بیشتر راجب وام مهر ایران توضیح میدی ضامن . اقساطش چن ماهه . با پرداخت اینا لطفی کنید کامل ...

عزیزم فک کنم ۳۶ ماهست و اسم وامش وام حمایتی هستش،

بانکها هر چند ماه شرایط وامهاشونو تغییر میدن،یه پرس و جور بکنید از کل بانکها و ببینید کدوم شرایطش بهتره.ولی به شخصه منو همسرم نمیزاریم اقساط بانک مهرمون تموم بشه و نوبتی وام میگیریم.

ضمانتش دردسر خاصی نداره و یه فیش حقوقی کافیه فکر کنم.یا چک صیادی...من زیاد در جریان شرایط دقیق وامش نیستم و اینچیزارو همسرم پیگیری میکنه

ولی خواهرمم میگفت مام ۳۰۰تومن گزاشتیم دوماه دیگه ۶۰۰ میگیریم،سه درصد،ولی اقساط۹۰۰ رو باید پرداخت کنیم.۳۰۰ تومنش بعد تموم شدن اقساط ازاد میشه که بنظرم با تورم و به چشم نیومدن اقساط چیز مهمی نیست و بلکه یه پس انداز اجباریه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
عزیزم حدودا ۱۶ درصد شدهمبارکت باشهعکسشم بده😍

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی زحمت کشیدی ولی چقد بالا حساب کرده اخه به من گفت ۷ درصد زدم برات🤦‍♀️ دست دوم خریدم خیر سرم برای پس انداز مثلا اما خب این چه پس اندازی شد این همه بالا

میشع بی زحمت بگی چجوری ضرب و تقسیم میکنید که درصد میفته ؟ من میخوام یاد بگیرم 

چشم الان عکس میدم 🥰

عزیزم طلافروش گفت من ۷ درصد باهات حساب کردم اما من سر درنمیارم فک کردم درست میگه!!! میشه لطفا بهم بگ ...

طلا چند بود وقتی خریدین .اون قیمت رو ضربدر وزن طلا بکنید بعد علامت بعلاوه بعد ۷ میزنی و علامت درصد رو میزنی .نمیدونم طلا چقدر بوده خریدی بگو تا دقیق بگم با هفت درصد چقدر میشه

سلام عزیزم صبحتون بخیر و خوشیمامان سبحان من ۲۰۰ میلیون دارم،یه ماهه لازم ندارم فقط یک ماه،به نظرتون ...

سلام عزیزم ، اگر در طرح اعتبار ملی بانک ملی بگذارید که باید داخل سامانه بام حساب جدا باز کنید بعد از یک ماه ۷۰ میلیون با سود ۱۴ درصد و بازپرداخت ۱۲ ماهه میشه وام بگیرید .

2810