2777
2789
سلام شبتون بخییر ی وام ۲۰۰میلیونی گرفتیم قرار بود طلا بخریم که رفت بالا بنظر شما چیکار کنیم با همین ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

متاسفانه بله طلا هرروز بالاتر می‌ره دوستان نمیتونه درست حسابی تصمیم بگیرن و این سوال همیشه هست که چیکار کنم 😉🤗

ولی من هیچ وقت فکر نمیکنم ....بدون فکر و درنگ هررررررر وقت دستم پول اومد تبدیل کردم 

شاید بعد از تبدیل کردن من طلا ریزش داشته باشه 

باز عین خیالم نیست 

چون میدونم که تبدیل نکنم ....هزار تا چاله چوله براش کنده شده 

یا به یکی قرض دادم ....شما هم ببین اکه دیدت بلند مدت تبدیل کن حتما 

حداقل یه سال نگه داری ....و اینکه اگه برای سرمایه گذاری حتما بدون اجرت بگیری 🌸

دیروز رفته بودم طلا فروشی ....یه خانومی اومد یه دستبندی رو پسند کرد ...

گفت اینو آقای محمدی وزن کنید 

وزن کرد گفت ۱۱۷ملیون 

خانوم گفت کاش کار دست دوم اینو داشتند خیلی گرون در میاد 

آقای محمدی گفت آره صبر کن حتما یکی دوز دست دوم اینو برات پیدا میکنم 

بعد من گفتم آقای محمدی دست دوم این دستبند چقدر اختلاف قیمت می‌تونه داشته باشه 

وزن کرد و انداخت تو ماشین حساب ....در کمال ناباوری گفت 

اکه این دستبند دست دوم بود قیمتش ۸۶ملیون میشد 😮

بچه ها ببینید چقدر فرق می‌کنه قیمت دقیق ۳۱ملیون 

مگه پول کمی ؟ حقوق دو ماه ....قشر متوسط 

به خاطر همون تاکید میکنم طلای بدون اجرت 

سلام عزیز دلم ❤️ اصلا نگران نباش...در جمع اساتید خیلی راحت میتونی پس انداز کنی ....اینجا دوستان خیلی ...

معصومه جون میشه خواهرانه ازت خواهش کنم کمک منم کنی ......شاید منم تونستم پس انداز کنم...همهوچیزم کامل توضیح دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم از تک تکتون کمک میخام ..من ۱۴ساله ازدواج کردم زن بی سیاستی هستم ...شوهرم کارگره هفته ای ۳ الی ...

شما بانوی نازنین رو ارجاع میدم به سلطان بودجه بندی معصومه بانوووی عزیززز

@masumehjoon    

قشنگممم دست خودتو میبوسه😉☺️🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
من پرسیدم گفتن مشکلی ندارد لطفا اطلاعات غلط و عذاب وجدان الکی ندین.دیگه الان کلی سایت و شماره هست هر ...

مگه مخاطب من شما بودی که ریپ زدی🫤من چند تا سوال ازشون پرسیدم شما جواب اونا رو میدونی که جلوجلو قضاوت کردی؟ عجبا😑

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
عزیزم ان شاالله هر چه زودتر به خونه و زندگی دلخواهت میرسیما هم از صفر و زیر صفر مطلق شروع کردیمزیر ص ...

سلام عزیزم خیلی شبیه من بود زندگیت اینکه از زیر صفر شروع ع کردی و چیزای دیگه من هم از زیر صفر شروع کردم یعنی شوهرم وقتی اومد خواستگار صفر مطلق بود و وام هم راهکار رود  اما میشه با قناعت به بعصی از خواسته هامون برسیم چاره ای نیست

و اگر کوتاهی کنیم به قول دوستان سر کوفت ام می شنویم پس طوری زندگی کنیم که دستمون جلوی کسب دراز نباشه

همه خواهرها وبرادر ها پول گذاشتیم رو هم و عمده خرید کردیم مثلا رب و گوجه و روغن جعبه ای خریدیم هر و ...

مادر من برعکس انقد عمده و تعداد زیاد گرفته الان مثلا 5 تا روغن داریم بازم میریم خرید میگه روغن بخریم ولی من دارم اینکارو کمتر میکنم و به جای روغن یه وسیله که لازم دارم و میخرم
وقتی 1 دونه روغن مونده باشه میخرم و مادرم هم با من همکاری میکنه

شما 3 تا بچه داری باید به فکر اونا و زندگیت باشی
وقتی هر روشی و رفتی و قبول نکردن بذار خانوادت هر جور دوست دارن زندگی کنند ولی دیگه کم اوردن سراغ شما نیان

همه خواهرها وبرادر ها پول گذاشتیم رو هم و عمده خرید کردیم مثلا رب و گوجه و روغن جعبه ای خریدیم هر و ...

عزیزم منم نصف لباس‌هام رو تو آف میخرم اینکه بد نیست اما باید بلد باشی از کجا بگیری

مثلا من هفته‌ی پیش پیرهن منگو گرفتم ۴۵٠ تومن از آنلاین شاپ از جنس ایرانی ارزون‌تر شد 

بنظرم شما اولویت بندی ندارین

بیاین اولویت بذارین مثلا این هفته دو تومن خرج خونه یه تومن خرید واجب مثلا لباس برای بچه‌ها خب راحت میتونین برسونین

یا مثلاً خرید خوارکی و تنقلات

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
به نظرم تو تاپیک به بهشت و جهنم هم کاری نداشته باشیم بهتره ممنون

تا یکی میخواد پس‌انداز کنه هی میگن شوهر راضی نیست حرامه

این حرف‌ها چیه مگه زندگی فقط برا مرده

حتی دین رو هم بگین گفته نفقه برای زنه

فقط عذاب وجدان به زن‌ها میدن

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
الانم از تک تکتون کمک میخام ..من ۱۴ساله ازدواج کردم زن بی سیاستی هستم ...شوهرم کارگره هفته ای ۳ الی ...

شما به قولی بند ات رو آب برده باید چند ماه پس انداز نکنی و باکس هاتو پر کنی مثلا باکس لباس و تفریح و سلامتی و مهمان و اینا البته معصومه جون بهتر بلده

از سوپری خرید نکن برو فروشگاه هایی ک تخفیف خوب میذارن میتونی تارا نصب کنی اندازه اعتباری که بهت میده خرید کنی درآمدت رو بالا بزن اعتبار بهتر بهت بده خرید که کنی میتونی ماه بعد و ماه بعدش در دو قسط پولش رو بدی

پول سوپری رو بریز تو باکس هات یه چند ماه کمک به مادر رو بسپار ب خواهرا و برادرا که باکس هات پر بشه بگو بدهکاریم بعدا جبران میکنم

لباس هاتو از آف ها بخر 

میتونی بری فنی حرفه اب رایگان خیاطی آموزش ببینی لااقل لباس خونه و راحتی بدوزی بعدا ک حرفه ای تر شدی برای بیرونم بدوزی

هفته ای دو بار غذای گوشتی بپز فعلا و خوراکی مدرسه بچه ها رو فقط از خونه بده لباس مهمونی تون رو مرتب نگه دار چند ماه سختی بدی ب خودت باکس هات پر بشه پس انداز رو شروع کن

تا یکی میخواد پس‌انداز کنه هی میگن شوهر راضی نیست حرامهاین حرف‌ها چیه مگه زندگی فقط برا مردهحتی دین ...

دقیقا زن فقط باید تمکین کنه و برای هر کاری غیر این میتونه حقوق بخاد از، شوهر 

عزیز این سه تومن شامل همه هزینه ها هست....خورد و خوراک..هزینه .لباس هممون ..دوا و درمان..کمک به مادر ...

هر هفته لباس میگیرین؟

هرهفته مهمون دارین خب اره هزینه از ۳تومن بیشتر میشه 

نمیشه یکم کمتر کنید؟؟ مهمونی و تولدو... 

سلام خانما من خیلی وقت بود نبودم

در گیر خونه تکونی و سرماخوردگی و کار و ...بودم،حرفی ام اینجا برای گفتن نداشتم😊

فریزو ویخچالو مرتب کردم و تقریبا پر کردم و یسری چیزا مثل رب و سبزی و ..خریدم بازم خریدام مونده یکم..

پس انداز خاص و انچنانی نداشتم خرید کردم برای خودم و خونه..ظرفای دم دستیمو تعویض کردم و از اون ظرف خوشگلا دراوردم..

هنوز خیلی از کارای خونم مونده و نمیرسم یهویی تموم کنم

یه نکته خواستم بگم که بچه ها واقعا کارمزد ویپاد و بلو خیلی زیاده وشما که میگیرید و زود تسویه میکنید خیلی ضرر میکنید بشینید حساب کتاب کنید خودتون متوجه میشید.

ما با دوماه خوابوندن پول داخل مهرایران دوبرابر وام گرفتیم.کارمزد۳درصد فکر کنم،فقط پول خودمون بلوکه شد انگار)من اینطور فکر کردم که انگار برابر پولم وام گرفتم و شرطش این بوده که قرعه  گزاشتم که نفر اخر بردارم)باز هرجور حساب میکنم خیلی خوبه برای ۲۰۰تومن قسطش سه وشیصد هستش و فقط سالی یبار کارمزد سالانه رو پرداخت میکنیم مثلا قسط اولمون ۵تومن شد.و از مهرایران راضی ام.البته با ویپاد و بلو هم کار میکنم اما در حدی که اگر یه موقع گیر بودم جایی خیالم راحت باشه یه وام فوری دارم..در غیر اینصورت بنظرم نمیصرفه.چون شرایطشونم نسبت به قبل سختتر شده و به راحتی قبل وام نمیدن

فقط خودمو موظف دونستم گوشزد کنم چون واقعا دلم میسوزه برا پولایی که ذره ذره جمع میکنیم

و یه نکته اینکه من تو این مدت دوتا از اشناهای جوونمون رو توی تصادف آنی و ناگهانی و یکیش بیماری از دست دادیم.خیلی حس ناامیدی و پوچی گرفتم و فهمیدم زندگی اونقدرام سخت و پیچیده نیست.زندگی که انقد حرصشو میزنیم ممکنه تو صدم ثانیه از دست بدیم.پس هیچوقت برای آینده ،حال و الان رو از دست ندین،برای دلخوشیاتون خرج کنید.میدونم حواستون هست ولی گاهی ادم تو مدار پس انداز که میفته ممکنه افسار زندگی از دستش بره...

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
تا یکی میخواد پس‌انداز کنه هی میگن شوهر راضی نیست حرامهاین حرف‌ها چیه مگه زندگی فقط برا مردهحتی دین ...

من سر همین پرسیدم که اون پولی که شوهرش میده خرجیه خودشه یا خرجیه خونه اس

ببخشیدا ولی دزدی دزدیه چه از شوهر باشه چه از غریبه

شما فکر کن همین کارو یک مرد با زنش بکنه انصافا راضی هستین؟  

مخصوصا اینکه شوهر اون خانومه راضی نبود 😅

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
2810