2777
2789

الانم از تک تکتون کمک میخام ..من ۱۴ساله ازدواج کردم زن بی سیاستی هستم ...شوهرم کارگره هفته ای ۳ الی ۴تومن میگیره که به خودم میده ۵نفریم ...واقعا به سختی داریم میگذرونیم. ،همیشه کم داریم....حالا من از شما کمک میخام چطور با هفته ای ۳تومن یه هفته رو بگذرونم که به همه چی برسم ...خونه ندارم  ولی تا ۲سال دیگه اجاره نمیدم ..خونه مال دوست همسرم هست که خارج از کشوره و سواری ندارم ..هزینه خورد و خوراک ..لباس ..آرایشگاه...مدرسه بچه ها...تنقلات ..گوشت ومرغ و برنج و روغن و تفریح وهمون..تولدایی که دعوت میشیم ..کمک به مادرم ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم از تک تکتون کمک میخام ..من ۱۴ساله ازدواج کردم زن بی سیاستی هستم ...شوهرم کارگره هفته ای ۳ الی ...

من واقعا تا الان نتونستم حتی یه هزارتومن پس انداز کنم...چون درآمدمون کم بود..ولی سرکوفت خیلی می‌شنوم چون من هنوز نتونستم چیزی تو زندگیم اضاف کنم

الانم از تک تکتون کمک میخام ..من ۱۴ساله ازدواج کردم زن بی سیاستی هستم ...شوهرم کارگره هفته ای ۳ الی ...

هفته ای ۳تومن خرج میشه زیاد نیست؟؟

دیگه فوقش با ۱۵۰۰یا نهایت ۲تومن میتونی ببندی خرجی خونه رو هفته ای 

سلام دوستان میشه لطفا درباره خرید طلا از میلی راهنماییم کنید من هیچ اطلاعاتی ندارم،من حدود ۲۰ تومان ...

۲۰ تومن رو طلای فیزیکی میخرن 

میلی که دوستان خرید میکنن برای پس انداز پول کم هست 

وقتی به اندازه مثلا یک گرم دو گرم شد پولش رو هز میلی برمیدارن و میرن طلا فروشی خرید فیزیکی طلا میکنن

۲۰ تومن رو طلای فیزیکی میخرن میلی که دوستان خرید میکنن برای پس انداز پول کم هست وقتی به اندازه مثلا ...

خوب من هر ماه ۲ تومان از این بیست تومن رو لازم دارم برای قسط این جوری بازم طلای فیزیکی بهتره؟

سلام من چندسال خواننده خاموش بودم و از تجربه های تک تک شما عزیزان استفاده کردم و امروز به عشق اینکه ...

دیگه از سوپری خرید نکنه 

چون بهش با حساب میده بخاطر همین همش قرض میگیره 

و حسابش میره بالا 

اول ماه ببرش از فروشگاه جانبازان یا اتکا چیزی خرید هاش رو کنه

هفته ای ۳تومن خرج میشه زیاد نیست؟؟دیگه فوقش با ۱۵۰۰یا نهایت ۲تومن میتونی ببندی خرجی خونه رو هفته ای

عزیز این سه تومن شامل همه هزینه ها هست....خورد و خوراک..هزینه .لباس هممون ..دوا و درمان..کمک به مادرم..هدایا جشن تولد و عروسی..پول قبض..هزینه وسایلی که مدرسه میگن بیار..هزینه مهمان...هزینه گوشت ومرغ و چرخ کرده..هزینه برنج وروغن قند وچایی ..هزینه مهمون داری..

سلام معصومه جون.من‌متاسفانه یا خوشبختانه تازه با تاپیک اشنا شدم.خیلی ناراضی هستم از خودم.الان ۴۰ سال ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

اصلا نگران نباش...در جمع اساتید خیلی راحت میتونی پس انداز کنی ....اینجا دوستان خیلی محبت دارند ❤️ هر کمکی از دستشون بربیاد دریغ نمیکنن 

چهل هم سالی نیست که خودت رو اذیت کنی 👌 

ماهی رو تر وقت از آب بگیری تازه است 

منتها دیگه شروع کنی سفت و سخت 

ورودی اتون هم ماشاالله خوب ....تو خیلی راحت از این رودی میتونی پس انداز کنی 

الان ۲۵ملیون که میمونه 🌸

هشت تومن بردار واسه خورد و خوراک ( برای شروع اکه سختت یه ماه ده تومن بردار )

یه کارت مخصوص خورد و خوراک داشته باش 🌸

هشت تومن رو هر ماه جدا کن به اون کارت ...مثلا سلیقه ای برو خرید ....

سه تومن قسمت پروتین ....یه تومن برنج ...میمونه چهار تومن 

که هفتگی یه تومن خرج کن برای صیفی جات و میوه و نان بردار 

سعی کن با هشت تومن ببندی خرج خونه رو 🌸

یک و نیم بردار واسه لباس 🌺

ماهی پونصد الی هشتصد بردار برای تفریح 🌸

دویست بردار واسه قبوض 🌸قبض تا دوماه یه بار میاد و این مبلغ کافی 

یه ملیون هم ماهی بردار واسه خرج های یه هویی...مثلا یه هو پکیج خراب شد ...دیگه دست به فروش طلا نزن 

یا مثلا یکی زایمان کرد....به راحتی کادوشو بده 🌸یا مثلا خرج سلامتی کن ...رفتی واسه چکاب از این گزینه بده 

چون میخواهیم بیشتر پس انداز کنیم 

دیگه سعی میکنیم که کمتر خرج تراشی کنیم 🌺اکه ب لو کارت رو داری راحت باکس بندی کن 

میشه یازده و نیم میلیون خرج های جاری ات 

مابقی رو پس انداز کن از نوع طلا 

سلام دوستان شبتون بخیر ، بازم ممنون از لطف تمام دوستان که در حقم لطف داشتند و برای وام مسکن روستایی ...

ببخشید متوجه نشدم 

ماشین تون عوض میکنن بدون اینکه پولی بگیرن؟؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
عزیزم ببخشید وام زوجین همون بانک مسکن بایداقدام کنیم؟چقدر پول بایدبخوابونیم برای ۵۰۰تومن؟بعداینکه ای ...

عزیز قشنگم

من از جزیاتش مطلع نیستم

اما مرمری عزیز تازه خونه خریده اون از وام ها خبر داره.

همینطوری رویا جون

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

خانوما من ی ربع سکه با فاکتور اردیبهشت از اهورا گلد خریدم 

الان بردم تو شهرخودمون ازم برنداشتن میگن غیر بانکیه/:

امروز یا فردا میخوام ببرم ب خودشون بفروشم

ببینم چی میگن

اگ برنداره ازم من خیلی ضرر میکنم ۱۴۸۰۰ خریدم الان گفتن نهاین ۸ تومن بردارن🥲

شما تجربه ای دارین؟

چی بگم ک حتما ازم برداره

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔
خوب من هر ماه ۲ تومان از این بیست تومن رو لازم دارم برای قسط این جوری بازم طلای فیزیکی بهتره؟

عزیزم اگه هر ماه باید پرداخت کنی بریز ویپاد روش سکه بگیر بتونی وام بگیری اما اگه مثلا ۶ ماه دیگه باید قسط بدی بریز میلی

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
دیگه از سوپری خرید نکنه چون بهش با حساب میده بخاطر همین همش قرض میگیره و حسابش میره بالا اول ماه ببر ...

همه خواهرها وبرادر ها پول گذاشتیم رو هم و عمده خرید کردیم مثلا رب و گوجه و روغن جعبه ای  خریدیم هر وقت مهمون میومد براش موقع بدرقه اش بهشون رب و روغن میداد میگفت ما زیاد گرفتیم می مونه خراب میشه....میگه جنس تا تازه هست باید مصرف بشه...فقط جنسهای مغازه سوپری و میوه فروشی که خودش خرید میکنه رو قبول میکنه که همه هم گرون ..اعتراض کنیم میگه من عمری اینجور زندگی کردم نمیتونیم باهاشون بحث کنیم چون دکتر براش استرس و تنش عصبی رو منع کرده.....از نظر خودش هرچی گرونتر هست حتما یه علتی داره و بهتره... به قول بقیه خواهر و برادرام .با حقوق بازنشستگی میخاد زندگی شاهی کنه ...ما دیگه قبول کردیم که دیگه اخلاقش عوض نمیشه و من که ماجرای مادرم رو تعریف کردم فقط خواستم بگم ماهایی که مادرمون زن قدیمی بوده و هیچوقت سیاست نداشت ما هم الگومون مادرم بود ...اومدم تو خانواده شوهرم فهمیدم روش زندگی چقدر فرق داره ولی اونا هم هیچوقت روش زندگیشون یاد من ندادند..چن دفعه پرسیدم خیلی کوتاه جواب دادند..و به مادر شوهرم گفتند من میخام تو زندگیشون فضولی کنم و منم دیگه نپرسیدم ...هر ازگاهی میام تو سایت و میخونم ولی وقتی میبینم دوستام چطور پس انداز میکنن از خودم نا امید میشم و ول میکنم چون من همیشه یه جا کم دارم...همیشه لباسام تو حراجی میخرم ..وقتی عروسی یا تولد هست عزا میگیرم چون فکر لباس براشون دارم .....مهمون میاد استرس دارم ..حالا گفتندبعد از عید قراره حقوق شوهرم هفته ای ۴تومن بشه ...ولی الان واقعا سخته زندگی کردن 

2810