2777
2789
سلام عزیزم، اگه اجازه بدی منم نظرمو بگم،ببین اگه برای مقطع دکتری میخوای بخونی اول همه هزینه هاتو با ...

یه نکته مهم دیگه ، فشار روانی زیادی ممکنه بهتون وارد بشه، برای هر ترم و هر درس احتمالا مقاله باید ارائه بدید که بسیار وقت گیره و برای دفاعتون حتما باید مقاله علمی پژوهشی از موضوع رساله داشته باشید که اکسپت گرفتن و چاپ مقاله هم وقت و انرژی زیادی میطلبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون زمان سامانه بام نبود. این الان میگه بزن تو بام ببینیم چی بوده یادت نیست؟ بعد من میخوام مخفی کنم ...

رفتی مغازه چیزی بخری ۱۰۰تومان شد بگو ۱۵۰بکشه پول نقد بهت بده ۵۰ تومان و ذخیره کن 

اینجوری ریز ریز،، برو سوپر مارکت تند تند خرید کن بگو مثلاً ا ۲۰,۵۰تومان اضافه تر بکشه بگو پول تاکسی می‌خوام 

این خورده ها رو جمع کن 

زیاد بشه بعدش میتونی ی حساب باز کنی این پولها و بریزی تو حسابت اس ام آی شو فعال نکن کارتتم مخفی کنی

سلام عزیز دلم ❤️ صبح عالی متعالی ❤️ اول اینکه سلام گرم منو به پدر و مادر عزیز برسون از طرف من دستان ...

سلام عزیزم انشاالله که خیرو برکت و سلامتی بیاد تو زندگی خودتون و عزیزانتون

خدارحمت کنه پدرومادرتون،نور به قبرشون بباره عزیزم

معصومه جون پدرومادرم خرج فرزند مجرد ندارن،یعنی دیگه پس اندهز لازم ندارن حتی ماهی یه تومن؟

عزیزم کامل خالی نکن حساب رو و بگذار حدود ۲۰۰ هزارتومان باشه در حسابت .

سلام عزیزم صبحتون بخیر و خوشی

مامان سبحان من ۲۰۰ میلیون دارم،یه ماهه لازم ندارم فقط یک ماه،به نظرتون سپرده کنم ویپاد؟یا بام؟انگار اینجا یکی از دوستان گفتن که ۲۰۰ بخوابونی بام،بعد یک ماه ۸۲ تومن ۱۲ ماهه میگیری؟اطلاعاتی درباره بام دارید عزیزم راهنماییم کنید؟

مرسی عزیزم بابت وقتی که گذاشتی بی نهایت سپاس گزارم🙏❤️❤️❤️مشکل ما اینه اصلا درآمدمون عدد مشخصی نیست ...

خواهش میکنم عزیزم

معصومه جان هم همینطورن هربارمبلغی دستشون بیادبه نسبت همون درصدبتدی یاباکس بندیشومیکنه مثلا ۱مهر ۵تومن دستت اومد همون باکس هاتو شده بادرصدهم باهمین پول پرمیکنی بعد ۱۵مهر دوباره ده تومن دستت اومد بازهم باکس هاتوباهمون درصد پرمیکنی ووووالی آخرماه

اینجوری همیشه باکس هات پرهستن 

مثلابگو من درماهیانه ۳۰درصداقساطمه

۱۰درصد خریده

۳درصد لباسه

و.....

اینطوری برای هرمبلغ ازهمین درصدهاپول میریزی به باکست

امیدوارم کامل گفته باشم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام دوستان شبتون بخیر ، بازم ممنون از لطف تمام دوستان که در حقم لطف داشتند و برای وام مسکن روستایی ...

سلام عزیزم بنظرم برای خرید ماشین با افراد کارشناس مربوطه صحبت کنید نه اینکه چون یک فردی گفت بده روی نظر شما هم تاثیر بزاره 

ولی من خودم طبق تجربه ای که دارم بهتون میگم خودمون الان حدودا یکسال ونیمی ساینا اس داریم همه چیزش اوکی و الحمدالله ب هیچ مشکلی برنخوردیم

سلام، امیدوارم حالتون خوب باشه و اوضاع هم بر وقف مرادتون باشه❤️

من یک ماه پیش سینه ریزمو به طلا فروش پس دادم و هم وزنش انتقال دادم به دفترچه که با یک گرمی که خودم توش داشتم شد 14.22 گرم، دیروز حقیقتش یه پلاک سه طبقه گذاشته بود توی گروهش که خیلی خوشگل بود و هم دل منو برد هم دل مامانمو... ما خب مشکل اینجا بود که اجرت و مالیات و... همه سر جمع میشد 16 درصد😅 اما خب منو مامانم دلو به دریا زدیم و رفتیم طلا فروشی ، وزنش 12.87 گرم بود که حدود 2.8م هم ما باید به طلا فروش میدادیم و واسه همین من دلم راضی نبود صادقانه😅 و میگفتم نه... ولی خب مامانم که یجورایی انگار دلش پیش پلاکه گیر کرده بود گفت من خودم میدم🥲 مامانم یه کارت داره که ماهی1م برای پس انداز توش میزاره(بعد خرجای خونه دیگه بیشتر از اینم واسش نمیمونه) و حدود 3م توی کارت بود که اونم فدای پلاک من کرد و پرونده اون طلا فروشی برای همیشه پیش ما بسته شد😶

از طرفی من خودم 3م دارم توی صرافی که میخواستم اون رو بردارم نهایت، که خب نیازی نشد. مدرسه ما قراره چند وقت دیگه ببره اردو بوشهر یا اصفهان و برای این خب یه هزینه ای نیازه و از اونجایی که میدونم خرجش خیلی میشه و واقعا برای مامانم سنگینه، تصمیمم اینه که این رو برای خرج های اردو بزارم و مامانمم موافق بود😁از طرفی تا چند ماه دیگه که بخوان مارو ببرن اردو مطمئنن بالای 5ملیون میشه اون پول و خب یجورایی کل هزینه اردو رو پوشش میده

....💖!
اون زمان سامانه بام نبود. این الان میگه بزن تو بام ببینیم چی بوده یادت نیست؟ بعد من میخوام مخفی کنم ...

ی راه دیگم داری که خودم انجامش میدم

اگه آپ داری بزن به کیف پول بعد انتقال بده به کارت مورد نظرت

اینجوری توی بام مورد خرید میزنه نه انتقال وجه

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود...

سلام من چندسال خواننده خاموش بودم و از تجربه های  تک تک شما عزیزان استفاده کردم و امروز به عشق اینکه تو گروه شما باشم ومنو هم قبول کنید وارد شدم.....مادرم یه زن خانه دار بود که هیچوقت چیزی به اسم پس انداز نداشت ...وپدرم تو کارخونه کار می‌کرد هرماه گوشت ومرغ و خیلی چیزهای دیگه میدادن ولی مادرم میگفت اینا مرغ و گوشت منجمد هستند و استفاده نمیکرد وبه همسایه ها می‌بخشید...ومیرفت مرغ و گوشت گرم  رو از مغازه میخرید...همیشه لباسهامون کهنه بود یه دست لباس بیرونی ویه دست توخونه ای عید برامون میخرید یه دست پاییز یا زمستونه هم اول پاییز ...دیگه لباس نداشتیم ...خواهرم رو بدون جهاز حتی یه قاشق  فرستاد خونه شوهر...هر روز مهمون داشتیم بهترین غذا سر سفره بود ولی بدترین لوازم خونه رو داشتیم .. .قالی نداشتیم یه موکت پهن میکردیم و یه روفرشی روش....مادرم فقط دوست داشت دیگران ازش تعریف کنند و بگن عجب دستپختی داری یا عجب مرغ خوشمزه ای داری ...پدرم یه تکه زمین کشاورزی هم داشتند که هرسال برای برنج خودشون پخت می‌کنند....مادرم هیچوقت حتی یه کیلو برنج پاکستانی استفاده نکرد همیشه برنج خوب محلی ‌‌..‌حتی جلو مهمون....الان هم که حقوق بازنشستگی دارند کل حقوق همون روز تموم میشه ....نصف حقوق برای مغازه سوپری میره که حساب دارن...بقیه هم حساب قصابی و میوه فروشی میده...وتا آخر ماه دیگه حتی پول نون هم نداره ...یارانه هم مال تنباکو وزغالش هست بقیه ماه  ما دخترها  باید جور بکشیم از هزینه هامون باید بزنیم تا مادرم بتونه ماه رو سر کنه اگه هم کمک نکنیم شروع میکنه متلک انداختن که من هرچی گدا وگشنه هست دورم جمع شده . چون شوهر امون کارگر هستن هرچی میگیم مامان ما نمیرسونیم میگه باشه  درکتون میکنم باز فرداش شروع میکنه ..هزینه دوا و درمان هم که بیشترش رو برادرام قبول کردن ..پدر ومادرم جفتشون ناراحتی قلبی دارند ودکتر براشون استرس رو سم دونستن. نمیتونیم باهاشون بحث کنیم ..پول گذاشتیم روهم رفتیم جنس عمده خریدیم دیدیم هرکس میاد خونش به زور بهش یه چی میده که ببره میگه ما زیاد خریدیم .میوه از میدان تره بار خریدیم گفت این میوه ها خوب نبود ریختم بیرون ...و رفت از مغازه قیمت خیلی بالا گرفت  ....ازتون خواهش میکنم از همین بچگی با بچه هاتون درباره پس انداز صحبت کنید وبهشون سیاست رو یاد بدید وچون تنها کسی که میتونه اینکار رو کنه مادره ...من از مادرم هیچی یاد نگرفتم من به خاطر چیزی که مادرم یاد نداد خیلی سرکوفت شنیدم ...زن بی عرضه...زن ولخرج ....زندگی جمع کن نیستی...هنری نداری ...ازتون خواهش میکنم یاد بچه هاتون بدید 

2810