2777
2789
قربونت برم رویای عزیزم ❤️ دلمون برات تنگ شده میدونم مشغول خونه و اسباب کشی هستی 😍انشالله که به سلام ...

فدای لطف و محبت توووو بانووووو 🥰🥰🥰😍

انشالله عزیززززم انشالله با دعای خیر شما 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️

عزیززز دلی 🙏🏻♥️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
بقول تبسم جون خشگلای خسیس 🤦‍♀️🤣♥️لطفا یه نفر زحمت بکشه اینو برای من حساب کنه دیگه چند درصد برام اف ...

برای دست دوم چرا اجرت هم حساب کرده؟ من دست دوم میخرم فقط ۷ درصد سود طلافروشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما من دو قسط دیگم مونده از ویپادحالا بفکرم زده 40 تومن وام ازش بگیرم بعد بندازم رو میلی، نظرتون چ ...

نه اصلا یکی از آشناهای ما از طلاسی ۳۰تومن گرفته بود ضرر کرده بود.حالا شما  ربع بخر دوتا بقیه شو طلا شکسته بهتره.

این برنامه ها فقط برای کسایی که که می‌خوان پس انداز کم و طولانی بکنم اصلا اصلا برای نوشتن گیری و پول درشت خوب نیست

[QUOTE=355840329][QUOTE=355776720][QUOTE=355723038][QUOTE=355514557]سلام به زنای زندگی خانومایی که م ...

عزیزم ببخشید وام زوجین همون بانک مسکن بایداقدام کنیم؟چقدر پول بایدبخوابونیم برای ۵۰۰تومن؟بعداینکه این وام از وام مسکن جداست؟درسته؟

ضامن هم میخواد؟

اگرممکنه یه توضیح کوچیک بدید لطف میکنید...اگرهم وقت ندارید میشه بگیدکدوم صفحه راجبش توضیح داده شده؟

یه دنیاممنونم

خانمها ممنون میشم نظرتون رو بدونم و اگر کسی تجربه مشابه داره لطفا راهنمایی کنید . من حدود ۱۸۰ تومن ط ...

سلام عزیزم در رابطه با سرویس الان دیگه یکم دیره.باید قبل از شروع مدارس نهایت تا هفته اول دست به کار بشی.

برای سرویس اگر بتونی شیفت صبح مدرسه با شیفت صبح پیش با شیفت بعدازظهر برداری که مجموعا میشه۳شیفت اگر به طور نرمال ۱۰ملیون بدن نفری ۵نفر ببری هرشیفت ماهی۱۵داری به جز خرج و بنزین و استهلاک و.... تقریبا ماهی ۱۲داری.

اسنپ اصلا پیشنهاد نمیدم برای خانما مناسب نیست مخصوصا مسیرهای کوتاه مدت❌❌

و اینکه تو دیوار و شیپور آگهی کنی برای موسسه و باشگاه و... هم سرویس میتونی بشی.

مثلا یه کارگاهی برای کارکنانش میخواد خوب اون صبح زودتر هستش به جز شیفت بچه ها میتونی ببری.

کلا مهارت رانندگی میشه درآمد زیادی کسب کرد ولی اولا حتما باید به خودت برسی چون همیشه تو آفتاب و سرمایی دوما روحیه آدم یکم خشن میشه.سوما حتما دستکش بخر برای دستت.

و اینکه اگر دنبال ماشین هستی حتما ترجیحت ماشین با فنی سالم باشه بدنه خط و خش و رنگ داشت مهم نیست ولی فنی سالم باشه تا چند سال آخ نمیگه.

اینا تجربیات من از رانندگی بود💚💚

سلام عزیزم ، سلامت باشید شما لطف دارید .بله عزیزم همه این پول ها به صورت میانگین حساب امتیاز حساب می ...

ببخشیدعزیزم یه سوال دیگه..

اگرمن الان موجودی طرح مهربانی رو برداشت بزنم امتیاز وامم ازدست نمیره؟

عزیزم ببخشید شمارو ریپلای میکنم یهویی پیامتونو دیدم فکر کنم کار شما از نظر شرعی مشکل دارهاین پول مال ...

من پرسیدم گفتن مشکلی ندارد لطفا اطلاعات غلط و عذاب وجدان الکی ندین.

دیگه الان کلی سایت و شماره هست هرکس بخواد خودش میره دنبالش و همه چیزو می‌پرسه💚کسی هم که نخواد توجه نمیکنه.

از بیشتر صحبت کردن در این مورد متنفرم پس ریپ نکنید.

سلام معصومه جونم...ما یه وام گرفتیم که بایکم پس انداز رفتیم و طلاخریدیم باهاش 😍از عید تا حالا تقریب ...

سلام عزیز دلم ❤️ خواهش میکنم 

خیلی هم عالی 😍 

مبارکتون باشه ....کار خوبی میکنین

الان شما به ریال بدهکار هستین و پولتون هم اینور تساعدی رشد می‌کنه 👌 

دخترا من احتمالا. قصد ادامه تحصیل دارم الان شاغلم و قسط دارم و علاوه بر اون میتونم هر ماه پس انداز ه ...

نمیدونم کدوم مقطع هستی ولی ارشد پیام نور شهریه ش نصف ازاد و کلاسا مجازی و امتحان ها هم تستی

بچها خیلی ناراحتم ما پارسال یعالمه وام گرفتیم شوهرم عشق شاسی بلند رفت حواله خرید 215 میلیون، الان اون حواله شده 20 میلیون، و خود ماشین هم چندبار گرون شد ما الان پول زیادی خوابوندیم تا 5ماه دیگه، اگه هم ماشین دربیاد پول خودشم درنمیاره بزور چه برسه به نفع، پر از ضرر

اگه طلا میخریدیم الان چقد زیاد میشد، شوهر خنگم با طلا مخالفه، یذره هم میخرم اخمش میره تو هم. 

خیلی دلم واسه خودمون میسوزه، تازه اینهمه ضرر واسه اون 200 تومن وام که واسه حواله گرفتیم که الان شده 20 تومن حوالش، خداوکیل الان نداریم قسطشو بدیم این ماه قسطش دوبرابر شده🥲

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
سلام عزیزم معصومه جون میشه لطف کنی برا پدرومادر منم یه درصد بندی انجام بدید،خدا خیرتون بده گلمدو نفر ...

سلام عزیز دلم ❤️ صبح عالی متعالی ❤️ 

اول اینکه سلام گرم منو به پدر و مادر عزیز برسون 

از طرف من دستان پر مهر و محبت اشون رو ببوس ❤️ 

داشتن پدر مادر نعمت خیلی خیلی خیلی بزرگی ♥️تا از این نعمت غنی هستین فدرر بدونید 👌

یعنی واقعا سعادت بزرگی ....حیف که ما خیلی زود از این نعمت محروم شدیم 🥺

و اما برنامه....

یه کارتی رو تعلق بدن برای سلامتی اشون 

در ماه یه ملیون بزنن به اون کارت ....از چکاب و آزمایشات سلامتی گرفته تا غیره 

و به هیچ عنوان دست نزنند ...اضافه هم اومد دست نزنن...اینطوری همیشه پول ته حسابشون هست برای سلامتی اشون و خیالشون از بابت هزینه دکتر و دوا راحت  

یه کارتی رو تعلق بدن برای سفر و مسافرت 

حداقل سالی یه بار ...به سفر مشهد ...به کربلا ...و ترکیه 😍 بروند 

و یه تجدید روحیه کنند ...در سال میشه دوازده ملیون 

که عالی می رسونتشون 

دیگه از سن پدر مادرتون گذاشته که بخوان همش پس انداز کنند 👌 

البته اگر فرزند مجردی نداشته باشند ❤️ 

در ماه ی تومن هم بذارند واسه پوشاک یک دفعه برای پدر جان خرید کنند 👌 ی ماه برای مادر ...اینطوری همیشه هم آراسته هستند ❤️ به قولی سالها زحمت کشیدن بچه ها رو سر و سامان دادن...خونه زندگی جمع کردند ....از جوانی و جونشون مایه گذاشتند ....در خدمت بچه ها بودند ❤️

الان وقتش که به خودشون برسند تا حد امکان 

میمونه عزیزم هفت تومن ....سه تومن خرید عمده داشته باشند 

از گوشت و مرغ و برنج و روغن گرفته الی آخر 

چهار تومن رو هم هفتگی یه تومن داشته باشند ❤️ 

اینطوری عزیزم ❤️ 

سلام معصومه جون خوبی عزیزم..... من ماه دیگه ۲۰ تومن قرعه دارم که میخوام نقدی پس اندازش کنم چون پس ان ...

سلام عزیز دلم ❤️ خوبم فدات شم 😘 

اگه برای خرجی خونه میذاری ....ماهانه مثلا خرج خونه اتون مثالا شش تومن خب ؟

شش تومن اش رو بردار برای خرجی یه ماه ...بعد اون چهارده تومن باقی مانده رو تو میلی تبدیل کن 

اینطوری نباشه که بیست تومن رو امروز خرید زدی  درصد دادی تبدیل کردی 

فردا برای خرجی خونه یه مقدارش رو تبدیل کنی....باز موقع فروش درصد بدی 👌 که نه تنها شاید سود نکنی ضرر هم بکنی 

ولی یه ماه خوب ...ماه آینده باز شش تومن اش رو نقد کن... اینطوری عزیزم 

اون شش تومن رو هم میتونی هفتگی مثلا یک و نیم برداری 

مابقی رو بذاری کارت بدون رمز دوم و منجمد کنی 

دخترا من احتمالا. قصد ادامه تحصیل دارم الان شاغلم و قسط دارم و علاوه بر اون میتونم هر ماه پس انداز ه ...

سلام عزیزم، اگه اجازه بدی منم نظرمو بگم،

ببین اگه برای مقطع دکتری میخوای بخونی اول همه هزینه هاتو با میزان افزایش حقوقت بعد از گرفتن مدرک مقایسه کن بعلاوه انرژی وزمانی که قراره براش بذاری و خستگیهای همزمان بودن کار و تحصیل، با احتساب همه اینا ببین آیا ارزش افزوده خواهد داشت یا نه، بعد ممکنه اواسط تحصیل یه اتفاقهای یهویی هم بیوفته و زمانی که در نظر گرفته بودی رو بیشتر کنه، 

همسر من سال ۹۶ دکتری قبول شد و ما روی ۵ سال حساب کرده بودیم که خب خورد به دوران کرونا و یک و نیم سال آزمون زبان برگزار نشد و به ناچار آزمون جامع هم نمیتونست بده از اون طرف رفتن به کتابخونه ها و مراکز تحقیقاتی هم محدودیت زیاد داشت و خیلی ماجراهای دیگه پیش اومد و در نهایت پارسال موفق شد دفاع کنه و مدرکشو بگیره، خب زمانی که تصمیم گرفتیم ایشون ادامه تحصیل بده پس انداز خوبی داشتیم، حدود ۱۵۰ میلیون هزینه تحصیل و رفت و آمد و ... شد، از طرفی ساعات کارشم کم کرده بود و ما تقریبا اون مدت از جیب خوردیم، اون زمان دلار حدود ۷-۸ تومن بود... در برابر همه اینها تا الان آنچنان تاثیری روی درآمد نذاشته و فقط چون توی رشته ایشون عنوان دکتری داخل کشور کم بود و هست یه جورایی پرستیژ فقط براش ایجاد کرده وگرنه که هنوز اندر خم یک کوچه موندیم و به امید جذب هیات علمی هستیم که اونم کلییییی ماجرا داره،

شما هم در نهایت خودتون تصمیم‌گیرنده هستید ولی خواستم بگم همه جوانب را با هم بسنجید و تصمیم منطقی بگیرید، ان شالله که براتون خیر پیش بیاد

سلام عزیز دلم ❤️ خواهش میکنم عزیزم حدود ۲۵۰....۲۶۰گرم عزیزم جمع کردم ..۲۸۰دقیق نمی‌دونم ولی میدونم ک ...

سلام معصومه جون.من‌متاسفانه یا خوشبختانه تازه با تاپیک اشنا شدم.خیلی ناراضی هستم از خودم.الان ۴۰ سالمه.ی خونه تو منطقه ایین داریمو ی پرشیا.شغل آزاد با ورودی حدودا ۴۵.۲۰ قسط داریم که تا اسفند تمومه.میشه برام درصد بندی کنید لطفا؟واقعا نیاز به انگیزه و برنامه دارم.دوتا دختر دبستانی هم دارم 

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
2810