2777
2789
سلام دوستان میشه لطفا یکی زحمت بکشه بگه این طلا رو چند درصد با من حساب کردن ؟ طلا دست دوم هست و امرو ...

بقول تبسم جون خشگلای خسیس 🤦‍♀️🤣♥️لطفا یه نفر زحمت بکشه اینو برای من حساب کنه دیگه چند درصد برام افتاده؟

دست دوم هست 

گرم طلا ۴۱۰۰

بعد بچه ها من الان با توجه به شرایطم نمیتونم کار کنم و تا الان که ۱۲ سال از زندگیم میگذره هیچ پس اندازه ندارم

و این خیلی اذیتم میکرد چند بار جمع کردم طلا خریدم اما اون رفت تو سرمایه هممون

از ماه پیش یه کارتم که رمزشو نداشتم خورد خورد دارم پول میریزم توش اینجا با ویپاد اینا آشنا شدم میخوام باز کنم بریزم اون تو پولم مثلا ۱۰۰ میلیون شد بدم دست کسی که مورد اطمینانه ماهیانه سود بگیرم و هی این پولو ارتقا بدم نظرتون چیه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بقول تبسم جون خشگلای خسیس 🤦‍♀️🤣♥️لطفا یه نفر زحمت بکشه اینو برای من حساب کنه دیگه چند درصد برام اف ...

سلام عزیزم تقریبا ۱۳درصد باهاتون حساب کرده 

بازم من زیاد بلد نیستم دوستان بیان دقیق تر بلدن

مبارکتون باشه💖

[QUOTE=355776720][QUOTE=355723038][QUOTE=355514557]سلام به زنای زندگی خانومایی که مثلش پیدا نمیشه با ...

خب عزیزم ۵ میلیارد واقعا در دوسال خیلی سخته

به خصوص که جای قسط جدید هم ندارین

اگرنه وام زوجین هست

میتونین پول توی بانک بخوابونین که تا ۵۰۰ تومن وام بگیرین

یا از این جور کارها

اما حالا برای شروع برو طلاهات رو بذار بانک کارگشایی و از روش وام بگیر. اون وام رو تبدیل به طلا کن

اگه بتونین یک شغل دوم سبک هم بردارین مثلا روزی سه چهار ساعت یا اگه بیشتر هم میشه توی اسنپ هم کار کنین، میشه قسط وام طلا رو بدی و باز طلای ریز بخری. ماهی دو گرم هم با کار اسنپ بخری تا دو سال دیگه ۲۴ گرم جمع کردی که خیییییلی همونجا کمکت میکنه.

گلم آینده خبر نمیکنه چطوریه. اما تو باید براش تا حدی که برات ممکنه آماده باشی. تا حدی که میشه طلا بخر شاید یهو یک خونه ارزون تر توی اون محله پیدا کردی 

اما همونم نیاز به پشتوانه داره که بخری از الان براش آماده باش.

خیلی ها اینجا گفتن که یک زمین پیدا کردن یا خونه که صاحبش خیلی پول لازم بوده و خیلی کمتر از قیمت واقعی فروخته و اینطوری با همین طلاهای که جمع کردن خونه دار و زمین دار شدن.

اگه واقعا هدفت اینه تا دو سال دیگه حداقل ۳ میلیارد تومن پول جمع کنی، از الان باید حتی نون رو هم حساب شده بخری و ماهی حداقل پنج گرمی جمع کنی

فقط با رویا پروش دادن آدم بهش نمیرسه

باید خیلی سختی هم بکشی. اما قشنگ که روی کاغذ بنویسی میبینی میشه رسید و به شوقش هی پول جمع میکنی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
بقول تبسم جون خشگلای خسیس 🤦‍♀️🤣♥️لطفا یه نفر زحمت بکشه اینو برای من حساب کنه دیگه چند درصد برام اف ...

عزیزم حدودا ۱۶ درصد شده

مبارکت باشه

عکسشم بده😍

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

خب خب اگه خاطرتون باشه چند وقت پیش گفتم راهکار بدین چطور شوهرجان راضی کنم وام ویپاد بگیریم طلا بخرم 

بلاخره راضیش کردم😁 من چون طلا زینتی نداشتم طلای نو گرفتم ی انگشتر هم مستعمل گرفتم خونه اومدم پشیمون شدم که چرا اونم نو نگرفتم😕چون انگشترش درشت اصلا بهش نمیخورد وزنش کم باشه گرفتم خیلی هم اونجا خوشم اومد ولی بعدش پشیمون شدم😑

منم واسه خودم هدف گذاشتشم تا آخر سال ۲۰گرم طلا بخرم تا اینجا که خوب پیش رفتم انشالله باقیشم خدا بزرگه

فقط مشکلی که دارم پولی که دست خودم باشه خرج میکنم وگرنه حداقل یک گرم دیگه میتونستم اضافه کنم🥴

خانمها ممنون میشم نظرتون رو بدونم و اگر کسی تجربه مشابه داره لطفا راهنمایی کنید . من حدود ۱۸۰ تومن ط ...

عزیزم سرویس مدرسه خیلی شغل خوبی هست

آشنای نزدیک ما هم انجام میده

فقط از ۳ تا خواهر برادر که د مقاطع مختلف هستن، ماهی ۴ و ۵۰۰ میگیره

یعنی یک خواهر دبستان هست

یک برادر ۱۲ ۱۳ ساله اس

یک خواهر هم پیش دانشگاهی. اینها هرکدوم در زمان های مختلف میرن مدرسه و برمیگردن. 

برای همین ۳ تا ۴ و ۵۰۰ میگیره

بعد خب ماشین که برای یک نفر نمیره و بیاد. هرکدوم رو که سوار میکنه ۳ نفر دیگه هم سوار میکنه. یعنی شاید ماهی ۱۰ ۱۲ تومن درآمد داره 

بعد اسنپ هم میره اما کم. صبح ها ۲ ۳ ساعت. عصر ها هم همینقدر. میگه به جز بنزین برام روزی ۳۰۰ تومن اسنپ داره 

شروع کنی عالیهههه. کم کم خودت یاد میگیری چطوری پولت رو بیشتر کنی

سلام دوستان شبتون بخیر ، بازم ممنون از لطف تمام دوستان که در حقم لطف داشتند و برای وام مسکن روستایی ...

ساینا اس خیلی هم خوبه کی میگه بده من جات بودم حتما عوض می کردم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
خب خب اگه خاطرتون باشه چند وقت پیش گفتم راهکار بدین چطور شوهرجان راضی کنم وام ویپاد بگیریم طلا بخرم ...

عزیزم چون هنوز طلا خریدن رو شروع نکردی و لذتش زیر پوستت نرفته پولت رو خرج میکنی🤭

اولین طلات مبارک باشه😍 اگه برات مقدور بود عکسش رو بذار و بگو چند گرمه و چند تومن خریدی

غصه هم نخور باز بعدی رو اونی که دوست داری میخری

قرار نیست تموم شه که 😂

اینقدر خدا بهت برکت میده که تند تند طلا میخری

اگه ولخرجی میکنی همش توی ذهنت بیار این شالی که لازم ندارم پول مثلا ۵۰ سوت طلاست. بعد نمیخری و طلا میخری

در ضمن میلی رو نصب کن که اینجور وقتایی که صرفه جویی میکنی و پا روی دلت میذاری، سریع برای خودت طلا بخری و حدودا ۲ گرم که شد از برنامه خارج کن و برو طلای واقعی بخر. میبینی که چه راحت شد گوشواره یا دستبند 🤩🤩🤩

سلام مامان سبحان جاناول ویژه تشکرمیکنم بابت تموم وقتی که برامون میذارید حضورتون در تاپیک از خوش شانس ...

ضامن چی می خواد عزیزم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام مامان سبحان جاناول ویژه تشکرمیکنم بابت تموم وقتی که برامون میذارید حضورتون در تاپیک از خوش شانس ...

سلام عزیزم ، سلامت باشید شما لطف دارید .

بله عزیزم همه این پول ها به صورت میانگین حساب امتیاز حساب میشن و شما یک ماه بعد از افتتاح حساب از طریق قسمت درخواست تسهیلات میتونید مقدار وامی که میتونید بگیرید رو ببینید .

مرسی فدات شم تاپیک گزیده مطالب کجاست؟

بزن رو نام کاربری خودم لیست تاپیک هام اونجاست میتونی پیداش کنی

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
2810