2777
2789

سلام دوستان شبتون بخیر ، بازم ممنون از لطف تمام دوستان که در حقم لطف داشتند و برای وام مسکن روستایی راهنمایی کردند ممنون و سپاسگزارم الهی دلتون شاد و لبتون خندان و جیبتون پر پول باشه🤲😍🙏

دوستان یه سوال داشتم ازتون ، ما یه خودرو ساینا دنده ای سفارشی داریم در حد صفره و خیلی کم کارکرد مدل دی ماه ۱۴۰۰ ، الان سایپا پیام داده برا سایناs ، دوستان میگند ساینا اس خیلی ماشین خوبی نیست و فکر نکنید میتونهذمثل ماشین خودتون باشه ، اینا چون سفارشی کارخونه هستند متفاوت اند و سواری خوبی دارند ، اگه ساینا اس بگیرید حتمأ پشیمون میشید ، قرار بود فردا ماشین خودمون رو بفروشیم و ساینا اس بگیریم چون سه سال مدلش جدیدتر میشه و صفر میشه و مهمتر از همه قرار نیست پول اضافی براش پرداخت کنیم ، حالا از شما دوستان تقاضا دارم اگه کسی اطلاعی داره تا فردا دریغ نکنه از راهنمایی ، پیشاپیش ممنونم از همتون 🙏

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

دوستان دخترم فردا امتحان شهری رانندگی داره ،هفته پیش به لطف دعای شما دوستان آئین نامه رو قبول شد ، اگه راضی بودید یه صلوات بفرستید فردا هم شهری رو قبول بشه 🙏

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چنین کاری میکنن؟ خودمم خجالتی ام روم نمیشه میترسم بگم بگه نه. ولی ازین ببعد سعی میکنم اینکارو کنم و ...

همه فکر نکنم ولی بعضیا قبول میکنن ،خجالت نداره ، اونا که نمیشناسنتون یه بار میبیننتون بعد یادشون میره ،،مبلغ کمتر بگید نقد میدن معمولا 

دخترا من احتمالا. قصد ادامه تحصیل دارم الان شاغلم و قسط دارم و علاوه بر اون میتونم هر ماه پس انداز ه ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

خیلی هم عالی 👌 تصمیم خوبی گرفتی عزیزم

مطمینم که طولی نمی‌کشه و به شغل و جایگاه دلخواهت می‌رسی 

و اما بعد رفتن به دانشگاه چگونه پس انداز کنی ؟

نمی‌دونم که چقدر از در آمدت میمونه 

ولی اول بشین بیار رو کاغذ ببین خروجی هات چیا هستند 

کلا از قرض و قسط و وام گرفته الی آخر 

هر پولی موند ...اگه در حد سه چهار تومن بود 

خب هرماه یه تومن برای پوشاکت بذار کنار 

مابقی بعد خورد و خوراک هر چی موند یه ماه تبدیل کن ....یه ماه نقدی پس انداز کن ...اینطوری امکانش زیاد که نخوای سک های طلاتو رو بفروشی

با نقدت میکزرونی ....چیزی رو هم که تبدیل کردی میشه یه پس انداز کوچلو 

یا اینکه میتونی کلا بعد اینکه خروجی هات رو کسر کردی 

هر چی موند رو در میلی تبدیل کنی 👌 

که پولت ارزش خودش رو از دست نده ...هر چقدر در طول ماه لازمت شد ...مثلا یه تومن ...دو تومن ....از میلی نقد کنی ..و کارت رو راه بندازی 

🌹🌹سلام دوستان وقت همگی بخیر باشه🌹🌹بابت یه موضوعی می‌خواستم مشورت بگیرم از دوستان عاقل و باتجربه ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

بستگی داره چه همسرتون به چه کاری علاقمند باشند 

در چه کارهایی سر رشته داشته باشند 

تو کار آرایشی بهداشتی و شوینده ...اگه بتونن...خیلی سود هست توش 

یکی از اقوام تو کار شوینده هستند می‌گفت میرم از جاش یه پودری ...یه ماسک حمومی با قیمت کم میگیرم 

میارم چند برابر میکشم روش ....خیلی راحت میگیرند خانوما ...

یا مثلا میتونن یه جایی رو اجاره کنید دونفر رو بیارید ...سنگک و آزاد بپزید 

البته ی تو منطقه ی بالاشهر 

اون روز با دوستم حرف میزدم که همسرشون شاطر هستند ( نانوا و سنگک پز )

می‌گفت صاحب کار همسرم روزی یه تومن میده به همسرم 

یه تومن به همکارش .... معصومه به پول ،پول نمیگه ماشاالله 

روزی شش هفت  ملیون دخلشون میشه 

بدون اینکه دست به سیاه و سفید بزنه راحت روزی چهار پنج تومن برای خودش میمونه 

حالا از این پنج تومن ...روزی یک تومن بذاره واسه اجاره مغازه 

یه تومن بذاره واسه سرمایه ...( آرد )

حالا من زیادتر گذاشتم 

میمونه سه تومن ....ماهی میشه نود ملیون 

باز من بیست ملیون رو میذارم کنار ....ماهی روی هم رفته هفتاد ملیون می‌ره بدون دردسر تو جیبش 

شما هم ببینید چی به صلاحتون عزیزم 

سلام عزیز دلم ❤️ خیلی هم عالی 👌 تصمیم خوبی گرفتی عزیزممطمینم که طولی نمی‌کشه و به شغل و جایگاه دلخو ...

سلام عزیزم 

معصومه جون میشه لطف کنی برا پدرومادر منم یه درصد بندی انجام بدید،خدا خیرتون بده گلم

دو نفر هستن،کلا ۱۰ تومن دارن در ماه،اجاره نمیدن،هیچ قسط و وامی هم ندارن،ولی کل ورودی ۱۰ تومنه

قربونت برممم قرار نیست هر روز از خرید هامون و سیو پولامون بگیم الان یعنی هممون همه ی نکات مالی و اقت ...

قربونت برم رویای عزیزم ❤️ دلمون برات تنگ شده 

میدونم مشغول خونه و اسباب کشی هستی 😍

انشالله که به سلامتی و با دلخوشی تموم بشی و بیای پیشمون ❤️

من هم در خدمت شما هستم ❤️ 

سلام معصومه جون عزیزم میشه بپرسم تاالعان چند گرم طلا داری ببخشیداینوپرسیدم جهت کنجکاوی بودش و تشویق ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

خواهش میکنم عزیزم 

حدود ۲۵۰....۲۶۰گرم عزیزم جمع کردم ..۲۸۰

دقیق نمی‌دونم ولی میدونم که بالا ۲۵۰

این ۲۵۰ گرم رو هم از نوع طلای مصرفی با اجرت بالا ....هم بدون اجرت مخصوص پس انداز...هم از نوع سکه ...

الان یکم اوضاع بهتر شده قسطا کمتر شدن ولی ماشین همچنان خرج بالا میاره همین الان موتورش مشکل داره و ح ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

چند سال ازدواج کردین ؟

من به جای شما باشم تاااااا میتونم همسرم رو می اندازم به قسط و قرعه ...مرد بااااید قرض داشته باشه 👌 وعلا نمیتونی به راحتی صاحب خونه بشی .....با حلوا حلوا گفتن دهن کسی شیرین نمیشه عزیزم ❤️ اکه خونه میخوای ....به هر دری باید رو بزنی 

من باشمممم 

.قرعه های کوتاه مدت مینویسم وقتی در اومد حتما تبدیل میکردم 

یا طلای قسطی می‌گرفتم ....چک میدادم طلا می‌گرفتم همسرم رو وادار میکردم برای پر کردنش 

قرار هم نیست یه چیز قلمبه بگیری ....شده حتی اندازه ی پر قو 

ولی هر ماه بگیر 👌

من بودم یه هدف تعیین میکردم ....سفت و سخت شروع میکردم 

ماهی حداقل یکی دو گرم طلا می گرفتم 

چون اجاره هم ندارین 👌 راحت میتونی جمع کنی عزیزم

هدف که گذاشتی خوردش کن 

هدف دو ساله ات که میگی خونه است .

پس بااااید بدونی که  خوب و حسابی پس انداز باید بکنی 

بعد که پس انداز طلایی ات شد دویست گرم ...مثالا 

ماشین رو هم بفروشین و با یه وام از یه خونه ی نقلی شروع کنین 

اکه بتونی خرج خونه رو به عهده بگیری خیلی بهتر و راحتتر. میتونی پس انداز کنی 

سلام عزیز دلم ❤️ چند سال ازدواج کردین ؟من به جای شما باشم تاااااا میتونم همسرم رو می اندازم به قسط و ...

سلام معصومه جونم...ما یه وام گرفتیم که بایکم پس انداز رفتیم و طلاخریدیم باهاش 😍از عید تا حالا تقریبا ۱۹۰ ملیون طلاخریدیم ما کارمندیم و همممممش وامه ولی شکر میگذروتیم بخاطر اینده بچه ها...شما ب اندازه یه مادر خوب راهنمام هستی عزیزم😍

ب امید رسیدن ب هدفم.  
عزیزم ان شاالله هر چه زودتر به خونه و زندگی دلخواهت میرسیما هم از صفر و زیر صفر مطلق شروع کردیمزیر ص ...

میشه تگش کنید من پیدا نمیکنم قبلا هم سرچ کردم پیدا نکردم ممنون❤️

2810