2777
2789
سلام ببخشید عزیزم اگه جزوه فیزیک خواسته باشم به منم میفروشی قیمتش چقدره؟؟

جزوه ام‌ برای پایه دوازدهم هست 

بعد این جزوه ها چون برای کلاس هست پاسخ نامه نداره 

یه جورایی کتاب کار حساب میشه 

حالا باز اگه خواستید من در خدمتم 

جزوه دوازدهم ریاضی ۴۵۰ 

جزوه دوازدهم تجربی ۴۰۰

🌹🌹سلام دوستان وقت همگی بخیر باشه🌹🌹

بابت یه موضوعی می‌خواستم مشورت بگیرم از دوستان عاقل و باتجربه اگه نظراتتونو برام بنویسین یه دنیا ممنون میشم ازتون😍❤️

همسرم شغل قبلیش خرید و فروش ضایعات اهن بود ..

ولی الان کارشون کم شده و به عبارتی پاره وقت و چند روز در هفته..

سراغ یه شغل دیگه یا ب عبارتی شغل دوم هستیم 🥲

یه کار خوب با سرمایه متوسط و ترجیحا با جایگاه اجتماعی خوب لطف میکنید راهنمایی بفرمایید🙏🏼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان سبحان عزیز....میگم که تو طرح مهربانی بانک ملی تیکه تیکه پول واریزمیکنم الان حدود پنج ملیو ...

سلام عزیزم نه پول رو مسدود نمیکنه و هر وقت وام گرفتید میتونید پول خودتون رو هم بردارید .

دخترا من احتمالا. قصد ادامه تحصیل دارم 

الان شاغلم و قسط دارم و علاوه بر اون میتونم هر ماه پس انداز هم داشته باشم

حالا با توجه به اینکه احتمال بعدا بخاطر دانشگاه رفتن مجبور شم عمده درامدم رو از دست بدم 

از الان چطور مدیریت کنم؟

ضمن اینکه دوران دانشجویی هم پول لازم خواهم شد به هرحال خرج ها همیشه هستن  

از الان پس اندازم رو طلا بخرم بعدا لازم شد بفروشم؟

نمیدونم چطور یه پلن خوب داشته باشم

کلا مدیریت اقتصادی من ضعیفه 

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
جزوه ام‌ برای پایه دوازدهم هست بعد این جزوه ها چون برای کلاس هست پاسخ نامه نداره یه جورایی کتاب کار ...

عزیزم شما هم نظرتونو بفرمایین ممنون میشم

کامنت بالایی نوشتم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
دخترا من احتمالا. قصد ادامه تحصیل دارم الان شاغلم و قسط دارم و علاوه بر اون میتونم هر ماه پس انداز ه ...

منم قصد دارم دخترم دهم شد ادامه تحصیل بدم یعنی دو سال دیگه فعلا پولی اگه بمونه تبدیل ب طلا میکنم من محبورم تو شهر خودم برم برای ادامه تحصیل که اونم فقط آزاد داره مقاطع بالاتر دانشگاه دولتی معتبر تهران هست من خیلی هزینه پیش رو دارم ولی خوب روی رتبه و حقوقم تاثیر تقریبا خوبی میذاره

دخترا من احتمالا. قصد ادامه تحصیل دارم الان شاغلم و قسط دارم و علاوه بر اون میتونم هر ماه پس انداز ه ...

ادامه تحصیل در چه مقطعی ؟؟ 

این خیلی مهمه

ادامه تحصیل با توجه به هزینه ای که براش می کنید و وقتی که براش میزارید آنقدر بازدهی داره 

من خودم پارسال افتادم به فکر خوندن دکترا  

سال ۸۹ فوق لیسانسم رو گرفتم یعنی بیشتر از چهارده سال پیش 

دیدم قبول شدن تو سراسری تقریبا برام محاله 

دانشگاه آزاد هم شهریه داره و طول دکترا حدودا پنج سال که خیلی زیاد 

پیش خودم گفتم اگه وسطش جا بزنم فقط هزینه و زمان از دست دادم 

بعد هم تو شغل من تاثیر خیلی زیادی نداره 

پس کلا از فکرش اومدم بیرون 

ولی اگر میخواستم درس بخونم باید کارم رو کم می کردم بعلاوه اینکه هزینه تحصیل هم اضافه میشد 

پس اولین کار این بود که تمام خرج های غیر ضروری رو حذف کنم مثل بیرون غذا خوردن کافه رفتن خریدهای هیجانی 

و قطعا در هر شرایطی من باید پس انداز داشته باشم هم به صورت نقد هم به صورت طلا حالا ممکن پس اندازم کمتر میشد ولی پس انداز داشتم 

همیشه به اندازه شهریه ترم بعد دانشگاهت پس انداز نقدی داشته باش یعنی حتما یک ترم به صورت نقدی جلو باش 

بعد پس اندازت رو با خیال راحت میتونی تبدیل به طلا بکنی 

به هر حال تصمیمی که گرفتی چالش داره و باید براش سختی بکشی و یه کم شیوه زندگیت رو تغییر بدی

سلام دوستان میشه لطفا یکی زحمت بکشه بگه این طلا رو چند درصد با من حساب کردن ؟ 

طلا دست دوم هست و امروز گرفتم که قیمت هر گرم ۴۱۰۰ 

وزن هم که ۸ گرم ۶۵۰ سوت نوشته مثل اینکه 

پیشاپیش خیلی خیلی ممنون 

اون زمان سامانه بام نبود. این الان میگه بزن تو بام ببینیم چی بوده یادت نیست؟ بعد من میخوام مخفی کنم ...

خب برید خرید مثلا شال میخری ۵۰۰ ب فروشنده بگو ۱ بکشه بقیشو بهت نقد بده  یا میوه ۲۰۰بکشه بقیشو بهت نقد بدن 

خب برید خرید مثلا شال میخری ۵۰۰ ب فروشنده بگو ۱ بکشه بقیشو بهت نقد بده یا میوه ۲۰۰بکشه بقیشو بهت نق ...

چنین کاری میکنن؟ خودمم خجالتی ام روم نمیشه میترسم بگم بگه نه. ولی ازین ببعد سعی میکنم اینکارو کنم و خجالتمو بذارم کنار. 

اون زمان سامانه بام نبود. این الان میگه بزن تو بام ببینیم چی بوده یادت نیست؟ بعد من میخوام مخفی کنم ...

عزیزم ببخشید شمارو ریپلای میکنم یهویی پیامتونو دیدم فکر کنم کار شما از نظر شرعی مشکل داره

این پول مال شماست یا همسرت؟  بهتون پول تو جیبی میده یا خرجی خونه اس؟ 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
2810