2777
2789
سلام دوستان شبتون بخیرراستش ۱۵تومان وام گرفتم یه مقدار هم خودم دارم میخواستم یه کم طلا بخرم ولی طلا ...

من با این وضعیت فکر نمیکنم دیگه برگرده ب قیمت قبل طلای جهانی هم همش بالا رفته این چند روز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق باشماست منم دنبال یه پلاک متوسط هستم پیدانمیکنم خواهر ۱۷،۱۸ اونم ازکم اجرت ها واقعا هرگرمی ۴۱۰۰زی ...

اره ادم ناراحت میشه واقعا ۲۰میلیون بدی یه النگو به ظریفی تار مو که اگه خورد به جایی میشکنه . زن برادرم چند وقته پولش رو میده وسیله خونه و اشپزخونه میخره. اونروز یه لباسشویی خرید ۲۵تومن گفت همین پارسال ۱۲تومن بود سال دیگه میشه ۴۰میلیون 

خانمها ممنون میشم نظرتون رو بدونم و اگر کسی تجربه مشابه داره لطفا راهنمایی کنید . من حدود ۱۸۰ تومن طلا دارم . تصمیم گرفتم یک پراید مدل ۹۰ بخرم باهاش سرویس مدرسه بردارم . قبلا سر کار میرفتم الان دیگه شرایطش رو ندارم میخام ساعت کارم دست خودم باشه . اسنپ هم اوکی هستم ولی شوهرم میگه اجازه نمیدم بری . حالا شاید بعضی وقتا مسیر نزدیک یواشکی برم . بنظرتون برای کسب درآمد راه خوبیه؟؟ 

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

اجاره طلا چیه، یعنی میدین دست کسی؟ بعد مطمعنه؟

بله میدیم به کسی به اندازه یک تا یک و نیم درصد از پول طلای بهمون سود میده 

اینکه باید مورد اطمینان باشه که بلللهههه خیلی باید مورد اطمینان باشه 

من برادرام طلافروشند میدم به اونا

خانمها ممنون میشم نظرتون رو بدونم و اگر کسی تجربه مشابه داره لطفا راهنمایی کنید . من حدود ۱۸۰ تومن ط ...

نه عزیزم کار خوبی نیست چون ماشین سرمایه نیست طلاهاتو نده پاش جدا ازون خرج داره بنزین روغن تسمه تایم 

اونم که یواشکی بخای کار کنی اصلا اصلا

طلا تا پنج خواهد رفت پس ب طلاهات دست نزن

نه عزیزم کار خوبی نیست چون ماشین سرمایه نیست طلاهاتو نده پاش جدا ازون خرج داره بنزین روغن تسمه تایم ...

خب مشکل اینجاست درآمد ندارم خیلی سخته . کار درمنزل یکی دوبار اوردم واقعا زحمتش زیاده . فروش هم روابط عمومی و اجتماعی خوب میخاد من حوصلشو ندارم . فقط سرویس مدرسه بردارم ارزش نداره؟ شوهرم با سرویس موافقه

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

خب مشکل اینجاست درآمد ندارم خیلی سخته . کار درمنزل یکی دوبار اوردم واقعا زحمتش زیاده . فروش هم روابط ...

ب نظر من که ارزش نداره با پول ات یه پراید پرخرج و پر دردسر بهت میدن به شغل های دیگه فک کن 

حالا بچه ها شاید بهتر راهنمایی کنن

وام طرح مهربانی پولمونو مسدود میکنع؟ آخه یکی گفت از بانک ملی وام گرفتم پول خودمو مسدود کرده

فکرنمیکنم مسدود کنه...مامان سبحان بهترمیتونن راهنمایی کنن...من خودم تیکه تیکه پول میریزم توحسابم..

بله عزیزم میشه این کار رو انجام بدید ، خواهش میکنم . 🌹🌹🌹

سلام مامان سبحان عزیز....

میگم که تو طرح مهربانی بانک ملی تیکه تیکه پول واریزمیکنم الان حدود پنج ملیونو پونصد واریزکردم ...سوالم اینه که طرح مهربانی باید پول خودم مسدودبشه تاوام بگیرم...مثلا ۱۰۰ملیون بزارم  پول خودمو مسدود میکنه بعدبنا به امتیازی وام میده؟

سلام ببخشید لپ تاپ ایسوس چه مدلی داشتید که راضی بودید

من فقط از مک راضی هستم 

برای کار من باقی برندها اذیت کن بودند 

شما هم باید ببینید برای چه کاری لازم دارید 

برای من وب کم مهم بود/ صدا ندادن فن مهم بود/ نپریدن وای وای مهم بود به خاطر همین مک رو انتخاب کردم 

تو دی جی کالا قیمت ها رو می تونید چک کنید 

2810