2777
2789
الان ک طلا گرون شدهو معلوم نیست بازم میخری؟

عزیزم با این اسمت 😂

ببخشید من حواب دادم

هدف خرید طلا برای هرکسی فرق میکنه یکی  به دید  پنج ساله میخره 

یکی به دید ده ساله

یکیم سال بعد میفروشه 

یکی هم ک نوسان گیری بلده و داستانش فرق میکنه 

یکی هم فقط برای مصرف

من  به شخصه هدفم پنج سالس ولی مصرفی هم قاطیش میخزم دست دو کم اجرت 

شما ببین هدفت از خرید چیه بعد راهنمایی میشی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ، مبلغ هر قسط از یک چهارم مبلغ وام نباید کمتر باشه ولی بیشتر میتونه باشه .

و اینکه میتونم مثلا به جای ۴ قسط توی سه قسط تسویه کنم و وام بعدی رو بگیرم؟ 

ممنونم از پاسخگویی و صبر و حوصله تون

سلام برهمگی..دوستان جان عزیزای دل. صبح همگی بخیروخوشی💥💥💫...خب جونم بگه براتون...وام ویپادمن تقریب ...

وام طرح مهربانی پولمونو مسدود میکنع؟ آخه یکی گفت از بانک ملی وام گرفتم پول خودمو مسدود کرده

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
عزیزم با این اسمت 😂 ببخشید من حواب دادمهدف خرید طلا برای هرکسی فرق میکنه یکی به دید پنج ساله میخ ...

😂ممنونم عزیزم لطف کردی جواب دادی

من کاربرقدیمیم ترکوندنم دیگ این اسموگذاشتم

من دید ی ساله دارم پارسال خریدم فروختم تو6ماه 8میلیون سودکردم الان پول اضافه ندارم اگ ببازمش باختم حتی دو میلیونو

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
شوهر منم ازم خیلی حساب پس میگرفت زدم به کولی بازی گفتم شاید اصلا یجا یه چیزی خریدم و‌یادم‌نیاد‌چی‌بو ...

اون زمان سامانه بام نبود. این الان میگه بزن تو بام ببینیم چی بوده یادت نیست؟ بعد من میخوام مخفی کنم مثلا از ی کارتم ب کارت دیگه ام انتقال بدم ک ریز به ریز جمع کنم. مثلا اگر ی تومن شال بخرم چیزی نمیگه. میگه باشه یا خرج خودم کنم مشکلی نداره. من میخوام مخفی کنم برای خودم پس انداز. چون هیچکی از فرداش خبر نداره

[QUOTE=355723038][QUOTE=355514557]سلام به زنای زندگی خانومایی که مثلش پیدا نمیشه باید بگم درامد من ن ...

عاشق این تقسیم بندیتون هستم،خیلی خوب هدف رو خورد تا کم کم بهش برسه.منم راهنمایی میکنی.

۲۰۰پول پیش ی تیباهاچبک با شاید۵۰گرم طلا حالا خونه ایی که میخوام حداقل پنچ میلیارد میخواد😮‍💨😮‍💨😮‍💨البته الان سه تومن هم داشته باشیم میتونم تو اون شهری که میخوایم بخریم ولی خب نداریم . با پنج میلیارد بهترین خیابون و بهترین خونه میشه.

تا دوسال دیگه هم انقدر قسط داریم.یعنی الان فقط داریم خرج خورد خوارک میمونه من چجوری برنامه بزارم که زودتر بتونم خونه مدنظرمو بخرم،تا دوسال دیگه حتماااااااات باید خونه مد نظر رو بخریم

عزیزم با این اسمت 😂 ببخشید من حواب دادمهدف خرید طلا برای هرکسی فرق میکنه یکی به دید پنج ساله میخ ...

عزیزم ببخشید رو پیام شما ریپ زدم دیدم در مورد نوسان گیری طلا گفتید گاها دیدم تو سایت در مورد نوسان گیری دوستان میگن لازم دونستم بگم عزیزان نوسان گیری یا خرید و فروش  طلای فیزیکی نیست یه بازار آنلاین داره شبیه به بازار بورس البته با کلی تفاوت اونجا خرید و فروش طلا یا نوسان گیری انجام میدن 

عزمزمه میشه اینو بیشتر توضیح بدی من متوجه نشدمیعنی سود میاد روش؟چون من میلی خرید میکنم ولی اینجوری ن ...

نه عشقم اینجوری نیست که شما ماهانه سود کنی

با قیمت طلا می‌ره بالا

ماه پیش طلا ٣٣٠٠ بود این ماه ۴ خب این ارزش طلای شما رو بالا می‌بره

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
متشکرم عزیزم،اجرتش که زیادشده اما طلای دست دوم دوست ندارم😁دست اول وناب بمن حس خوب میده وتاهمیشه توو ...

مبارکت باشه عشقم انرژیش همیشه برات بمونه❤️

خانما من دو قسط دیگم مونده از ویپادحالا بفکرم زده 40 تومن وام ازش بگیرم بعد بندازم رو میلی، نظرتون چ ...

عزیزم ۴٠ میلیون رو طلای فیزیکی بخرین برای پس‌انداز

الان ک طلا گرون شدهو معلوم نیست بازم میخری؟

صددرصد عزیزم

به چند دلیل اول اینکه طلا هیچوقت پایین نمیاد شاید ثابت بمونه اما پایین نمیاد اونس جهانی رو به بالاست

بعد اینکه اگه تبدیل نکنم قطعا خرجش میکنم

دلیل دیگه اینکه من برنامه‌ی فروش طلا برای سه سال دیگه دارم که خونه بخرم تا اون موقع سود کرده

عزیزم میخوام بدونم جوابتو دادن؟ اگر جوابتو دادن خصوصی راهکارهارو برای منم بفرست. چون شوهر منم بی نها ...

خرید های مامان یا خواهر همکار براشون با کارت بخر بگو بزنید به کارت دیگه ات یا نقد بدن.

2810