2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@مامان_سبحان7 سلام ببخشید میشه جواب منو بدید اگر ویپاد وام ۳_۴ تومنیش رو بگیرم تا چه مدت میتونم تسو ...

نه مبلغ هر قسط مشخصه  

عزیزم کلن چهار قسط هست ماهی یدونه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانما من دو قسط دیگم مونده از ویپاد

حالا بفکرم زده 40 تومن وام ازش بگیرم بعد بندازم رو میلی، نظرتون چیه ممکنه طلا بیاد پایین؟ بعد میلی مطمعنه؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
سلام خوب هستید ♥️♥️♥️♥️اومدم با خبرهای خوب تو این چند روز دوباره به صورت غیر مستقیم تو خونه حرف خرید ...

اجاره طلا چیه، یعنی میدین دست کسی؟ بعد مطمعنه؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
عزیزم شوهر منم همینجوری بریز بپاش و...من نمی‌دونم درآمدش چقدره چون کارش آزاده ب من نشون نمیده، همیشه ...

عزیزم میخوام بدونم جوابتو دادن؟ اگر جوابتو دادن خصوصی راهکارهارو برای منم بفرست. 

چون شوهر منم بی نهایت کنترلگره و برخلاف بقیه مردها که اصلا حواسشون نیست. این مو رو از ماست میکشه. با اینکه  بقیه حقوقش بعد از کسر اقساط رو به کارتم میزنه که مثلا خرج خونه با من! (ی بار بهم گفت فلان دوستم خیلی زرنگ بود میزد به حساب خانومش موقع طلاق گفته بود نفقه هاشو همه رو دادم) 

بعد ازین طرف من حتی ۲۰۰ تومن نمیتونم مخفیانه خرج کنم. چون مثلا میگه الان موجودیت باید ۳۷۰۰-۳۸۰۰ باشه اگر بگم نه مثلا ۳۴۰۰ هست میگه ا چی شده . چون برنامه بام هم دارم میگه بزن ببینم ریز صورتحسابتو؟! تمام ریز به ریز هست. ادم باسیاستیه. اصلا شبیه مردهای دیگه نیست. 

نمیدونم چیکار کنم. 

معصومه جان اگر پیاممو میخونی میشه به منم راهنمایی کنی؟

خانما من دو قسط دیگم مونده از ویپادحالا بفکرم زده 40 تومن وام ازش بگیرم بعد بندازم رو میلی، نظرتون چ ...

چهل میلیون از میلی خرید کنی

نه بابا برو طلای کم اجرت بگیر بذار کنار میلی به درد پول های خرد و خرید سوت سوت طلا میخوره اصلا نمیصرفه انقد پول بریزی تو. میلی همون سوت هارم ک خریدی یکی دو گرم شد سریع فروش بزن با پولش  برو طلافروشی کم اجرت بخر

عزیزم میخوام بدونم جوابتو دادن؟ اگر جوابتو دادن خصوصی راهکارهارو برای منم بفرست. چون شوهر منم بی نها ...

شوهر منم ازم خیلی حساب پس میگرفت زدم به کولی بازی گفتم شاید اصلا یجا یه چیزی خریدم و‌یادم‌نیاد‌چی‌بوده حالا بشین فکرکن اصلا ادم‌ به خودشم شک میکنه بااین‌رفتار زشت

وقتی حساب پس میگرفت از لج ده برابر خرج‌میکر‌دم‌صدامو‌میبردم‌بالا وداد وبیدار راه مینداختم که بیخود میکنی واسه یه میلیون‌دومیلیون ازمن حساب پس میگیری اعداد گنده تر بگی هنگ‌میکنه وبیشتر جواب میده 

بخدا که من همون اوایل کولی بازی درمیاوردم اینقدر اذیت نمیشدم‌دیگه جرات نداره ده میلیون هم کم بیاد بگه چی شد این‌برای کن جواب داد مرد خسیس وکنترلگر زبون خوش خالیش نیست

2810