2777
2789

سلام دخترا روزتون بخیر 

من امروز با 5تومن رفتم طلا بخرم یه پلاک 1/330سوتی خریدم 5600

یه کم از خرجی روش گذاشتم 5درصد سود گرفت چون دست دوم بود 

من یه نیم ست آوا مربعی سفید دلم میخواد برای همین کم کم جمع میکنم وقتی 8گرم شد میبرم تعویض میکنم خدا بخواد🙏🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نفرمایید نفرمایید بحث های دورهمی خیلی اقتصادی تر و کارآمد ترن 💃💃💃💃 اینم تاوان تحقیرهایی که دورهم ...

اتفاقا از موقعی که تاپیک دورهمی زده شده اینجا از رونق افتاد چون خیلی از کاربرا که راهنمایی ها و تجربه های خوبی داشتن برای اینکه اینجا انتقادی وارد نشه بحث کش دار نشه یا تا حرفی میزدن میگفتن خارج از مبحث تاپیک هست همه کاربرا رفتن دورهمی

منم با اون کاربر موافقم اخه نمیشه که همش راجب خرج کردن و نکردن صحبت کنیم.اگه دیدمون رو باز کنیم میبینم که برای یه زندگی خوبو سالمو اقتصادی باید تو همه چیز بیست باشیم بقول معصومه خانوم چه اشکالی داره راجب پوست مو یا لباس یا بقیه مسائل هم صحبت بشه 

سلام عزیزم منم همین کار رو کردم الانم ماهی دو و نیم میریزم طلاسی که سر سال از این پول هم بهره برده ب ...

سلام عزیزم. میشه لطفا یه توضیح در مورد طلاسی بهم بدی؟ اولین باره اسمش رو میشنوم. مطمعنه؟ حتما سود میده ؟ 

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .
ممنونم عزیزم ،طلاسی رو یادم نبود منم همین کارو انجام میدم

من ماه پیش دو و نیم طلاسی خرید کردم شد ۶۵٠ صوت این ماه میشه ۶٠٠ صوت تا سال دیگه همینجوری حداقل یکی دو گرم به داراییم اضافه میشه بدون اینکه کار خاصی بکنم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام عزیزم. میشه لطفا یه توضیح در مورد طلاسی بهم بدی؟ اولین باره اسمش رو میشنوم. مطمعنه؟ حتما سود می ...

سلام عزیزم سود نمی‌ده

طلاسی یه اپلیکیشن خرید طلا هست که شما از ١٠٠ هزار اومد میتونی خرید کنی به قیمت روز حساب می‌کنه مبلغی که خرید کردی رو تبدیل به صوت و گرم طلا می‌کنه با بالا رفتن طلا این سرمایه شما بیشتر میشه با پایین اومدن هم کمتر

دقیقا عین خرید فیزیکی طلا

فقط فرقش با طلا اینکه پول‌های کم رو میتونی تبدیل کنی مثل زیر یک میلیون

من الان پول‌های کمی که دارم رو اینطوری تبدیل می‌کنم بعد چک می‌کنی میبینی چه زیاد شده

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
😫😫😫😫به خدا همینارو تو دورهمی هم میشه پرسید و به نتیجه رسید یا نکنه اینم نکته اقتصادی داشت😁😉

اینجاپست گذاشته بودک اطلاعات داره منم تاپیک دورهمیو نداشتم اگ دقت کرده باشی براش نوشتم لینک بده این یعنی متوجه هستم

ک بعدش شماگفتین توی پروفایلتون لینکش هست

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
سلام عزیزم سود نمی‌دهطلاسی یه اپلیکیشن خرید طلا هست که شما از ١٠٠ هزار اومد میتونی خرید کنی به قیمت ...

کدومشون مطمعنتره مخصوصا تو این جو شنیدم جمع میکنن میرن دسترسی ب پول سخته

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
2810