2777
2789
اره از این انگشترهای یک گرمی هم بود ولی میگم اینقدر قیمت طلا بالا رفته که دیگه نمیشه چیز به درد بخور ...

دقیقاً عزیزم همین گرون شدن تلنگری واسه ماها که ب فکر آینده بچه هامون باشیم ی عروسی حداقلی ساده ،، کم کم ۲میلیارد میخواد 

وقتشه جدی تر ب پس انداز توجه کنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیار شوهر 😁😁😁😁آره راس میگی واقعا حالا یه نوشابه 40 تومنی هست بگیر بخور دیگه سیو کردنش چیه آخه ؟� ...

عزیزم من موندم  شما ک وضع ات خوبه و نیازی ب پس انداز نداری و میری تاپیک های دیکه این تاپیک رو مسخره میکنی چرا اینجا موندی؟!!!

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️متاسفانه همینطوره 😔😔منم هی میخونم هی تذکر نمیدم هی هیچی نمیگم ببینم بالاخره این صح ...

نفرمایید نفرمایید 

بحث های دورهمی خیلی اقتصادی تر و کارآمد ترن 💃💃💃💃 

اینم تاوان تحقیرهایی که دورهمی رو میکردین😁😁😁😁😁  

ما در دورهمی طرح بحث میکنیم 

نظرات کارشناسی رو ابراز میکنیم 

در نهایت بحث رو با نتیجه گیری مقبول، جمع می‌نماییم. 

هل ندین. هل ندین. 

دونه دونه با رزومه قوی قبولتون میکنیم

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
عزیزم من موندم شما ک وضع ات خوبه و نیازی ب پس انداز نداری و میری تاپیک های دیکه این تاپیک رو مسخره ...

دلم خواسته عزیزم اتفاقا محض اطلاعتون  همیشه هم میخونمش چون علاوه بر چیزایی که اصلااا مورد پسندم نیست و خنده م میگیره که خب طبیعیه همه با هم نظرمون یکی نیست 😌 موضوعات خوبم این وسط پیدا میشه  که یاد بگیرم 🥰🥰باید از شما اجازه می‌گرفتم مگه برا خوندنش ؟🙄🙄🙄🙄

من کجا گفتم وضعم خوبه ؟🙄🙄🙄🙄

ماشالا کارآگاهی هستی برای خودتا 🤣🤣🤣🤣🤣

سلام دوستان ، مثل همیشه ممنون از بودنتون ، اینجا مثل یه دانشگاه بلکه کاربردی تر هست و به لطف خدا همه ...

عزیزم این وام تعلق میگیره فقط شرایط خاص خودشو داره 

مثلاً بعد از انجام یه مرحله ی مشخص از ساخت خونه یه مقدار از پولو واریز میکنن

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
میشه منم راهنمایی کنیخوابم عمیق نیس شکمم ورم میکنه و دفع ندارم بیحالوخستم انگیزه و شوق ندارم گاهی ان ...

عزیزم دوست من عطاری داره و برای یبوست راه حل اینو میگه

روغن کرچک رو هر شب دور ناف موافق عقربه های ساعت ماساژ اروم بدید هر چقدر حوصلتون کشید

خیلی موثره

دلیل جهت عقربه هم بدلیل اینه جهت روده ها اون سمتیه.

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
عزیزم میشه بجای خصوصی تو دورهمی بفرمایین ک من و بقیه ام استفاده کنیم ...ممنون❤

سلام خانوم ها برای سوال سودا بیاید تاپیک دورهمی تگم کنید  من حقیقتا باردارم ماه های آخر

خیلی کم میام سایت 

برای هر دردی کتابی وجود داره:

-اگر از صحبت کردن تو جمع خجالت میکشین

📚هنر سخنرانی در جمع رو بخونین.

- اگر میخواین عزت نفس‌تونو‌ افزایش بدین

📚شش ستون عزت نفس رو بخونین.

- اگر نمیتونین برنامه ریزی کنین

📚برنامه ریزی به روش بولت ژورنال رو بخونین.

- اگر کارهارو به بعد موکول میکنین

📚قانون 5 ثانیه رو بخونین.

- اگر عادت های بد دارین

📚عادت های اتمی رو بخونین.

- اگر صبح زود بیدار شدن براتون سخته

📚باشگاه پنج صبحی ها رو بخونین.

- اگه تو مهارت روابط اجتماعی مشکل دارین

📚افسانه کاریزما رو بخونین.

- اگه نیاز به انگیزه دارین

📚بهتر از قبل رو بخونین.

- اگه اطلاعات میخواین از سرمایه گذاری و اقتصاد

📚حرف هایی با دخترم درباره اقتصاد رو بخونین

- اگه مدیریت زمان برات سخت و مشکله

📚چرا میخوابیم رو بخون.

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
عزیزم انشالله با دل خوش و تن سالم بشینید تو خونه جدیدتون

فدای شما مهرلونا بسم من 

ایشالله قسمت تمام بچه های تاپیکمون🤩🤲🏻🤲🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام عزیزم🥰شهزنان جان دلم برای راهنمایی هات تنگ شده بود از وقتی مدارس باز شده زیاد وقت نمیکنم بیام ...

قربونت برم منم دلتنگتون میشم زود به زود

تا وسطای هفته صبر کن اگه پایین نیومد خرید کن 

مطمئن باش بالاترم میره و سود میکنی

حتما بدون اجرت بگیر پولت حیف نشه

2810