2777
2789
سلام به رویا بانوی عزیز😍میگم رویاجان مگه شمامستاجرهستید؟رویاجون اگه بدونی چقدرطلاخریدم🤩😍۸۶گرم🤑از ...

ماشاالله پرطلا باشه صندوقت🤑🤑

منم به لطف خدا هدف ۳۵گرم گذاشته بودم نمیدونم چقدرشوخریدم اما۳۵نشده

الهی ربی ومن لی غیرک💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان شبتون بخیرراستش ۱۵تومان وام گرفتم یه مقدار هم خودم دارم میخواستم یه کم طلا بخرم ولی طلا ...

عزیزم همه بلاتکلیف موندن واقعا تصمیم سخته مخصوصا برا اونایی که ریز ریز و با زحمت پولشونو پس انداز میکنن یا وام برمیدارن که عقب نیفتن از تورم

ولله الانم بری بازار تو همین شرایط طلافروشیا مردم صف کشیدن...همه میترسن جا بمونن و ضرر کنن...ولی میخرن که پولشون از دستشون نره

عزیزم همه بلاتکلیف موندن واقعا تصمیم سخته مخصوصا برا اونایی که ریز ریز و با زحمت پولشونو پس انداز می ...

سلام عزیزم🥰

شهزنان جان دلم برای راهنمایی هات تنگ شده بود 

از وقتی مدارس باز شده زیاد وقت نمیکنم بیام تاپیک 

مرسی مهربونم درست میگی هی تعلل میکنم برای خرید اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم 

ای کاش این همه استرس رو مردم نبود تا با خیال راحت خرید میکردیم 

منم فقط میخوام این کم کاریهامون که باعث شده عقب بمونیم جبران کنم که اینطوری شد

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
سلام غلبه سودا قبل از هر چیزی روح و روانت رو آزار میده که این بدترین چیز هست میتونم در حدی که میدونم ...

میشه منم راهنمایی کنی

خوابم عمیق نیس شکمم ورم میکنه و دفع ندارم بیحالوخستم انگیزه و شوق ندارم گاهی انگاراصلا جون توتنم نیست استخون درد دارم سردردگاهی جدیدا پریدمم 3قطره سیاه کل 7روز درصورتی ک من تابسته سوم میرسد استفادم ازپد

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
مرسی عزیزم از تبریک جانانه اتحقیقتا ۲۰ت وام ویپادم فعاله۲۰ ت هم جعاله بانک کارگشایی گرفتممقداری هم ا ...

عزیزم لپ تاپ بستگی به کاری داره که میخواید باهاش انجام بدید

اما برند اینهارو بگیرید:

Asus

Acer

فروشنده ها بیشتر اصرار دارن msi, hp, del بگیرید چون حاشیه سودشون تو اینا بالاتره

لنوو هم بد نیست خوبه.

بچها تواین اوضاع پول کم دستتون بیاد از اسنپ پی اقساط خرید کنید سکه پارسیان و طلا میخرید؟

طلا تو اسنپ پی خیلی خیلی بالاس بنظرم بصرفه نیست ولی کفش و موادغذایی اقساطی گرفتم خوشم اومد قیمتشم نرمال بود

راستی دوستان چرا میگین با بیست تومن نمیشه حتی یه النگوی خیلی نازک گرفت مگه میشه اخه؟ من این دستبند رو۱۸ گرفتم همین چندروزپیش

طلا تو اسنپ پی خیلی خیلی بالاس بنظرم بصرفه نیست ولی کفش و موادغذایی اقساطی گرفتم خوشم اومد قیمتشم نر ...

عزیزم سکه پارسیانش خوبه استعلامم گرفتم از طلافروش گفت خوب داده بهت

سلام دوستان من یک ماه بخاطر زایمان تاپیک دنبال نمیکنم متاسفانه دچار بواسیر و شقاق شدم خیلی اذیتم نمی ...

روغن زیتون و زردچوبه خمیردرست کن 3شب بزن اون ناحیه

ده روز صبرکن مجدد3شب بزن درمان میشی

نیاز ب ده شب دوم نمیشه همون دفعه اول خوب میشی

حتماپد استفاده کن و لباسی ک نمیخوای حتما ملحفه بذار

سلام دوستای نابم اوقات به کامتون باشه❤️من کنار شما که هستم تا جایی که در توانمه نمیذارم‌پولام هدر بر ...

عزیزم ان شاالله هر چه زودتر به خونه و زندگی دلخواهت میرسی

ما هم از صفر و زیر صفر مطلق شروع کردیم

زیر صفر به این دلیل که همسرم نه تنها هر چی درآورده بود داده بود به مادرش 

بلکه موقع عوض کردن خونه هم وام جعاله برداشته بود و داده بود دست مادر از خدا بی خبرش و بعد ازدواج یکی دو سالم وام اونو پرداخت میکرد...

و ریخت و پاشهای دیگه که تو مجردی کرده بود...

بگذریم ما خیلی لاک پشتی و کن پیشرفت کردیم چون همسرم هم بلند پرواز نبود ولی منم زیاد درگیر پس انداز نبودم هر دو مون کارمند بودیم... و سعی میکردم خیرم به همه برسه

ولی بعد سالها دقت کردم هر پیشرفتی که میکنیم با وام و دست خالی مادرشوهرم به جای اینکه خوشحال بشه عزا می‌گرفت بهونه گیری میکرد...دعوا درست میکرد

سر خرید ماشین

تعویض خونه

یه بار عاصی شدم و با زبون خوش گفتم شما چرا ناراحت میشید مگه یه قرون کمک میکنید

ما زیر بار وام میریم

حرفمو چندین بار رو سرم کوبید...

یادتون باشه اگه نزدیکترین کسانتون تنگ نظری سعی کنید چراغ خاموش پیشرفت کنید...

واقعا هستن از این آدما 

حتی از اقوام درجه یک خودمون

من با دل خودم نگاه میکردم که به خاطر پیشرفت همه خوشحال میشم چون باعث سربلندیمه و چیزی ازم کم نمیشه و خیرخواهم ته دلم...

ولی روزگار بهم ثابت کرده آدما میتونن خیلی خودخواه باشن...

رویا جان خونه جدید مبارک

ان شاالله فقط صدای شادی و خنده تو خونه هاتون بپیچه

منم مشغله م زیاده

ولی حتما روزانه به این تاپیک سر میزنم

۴۶سالمه و تجربه زیاد دارم

قبلاً هم گاهی بازگو کردم اینجا

زمان اجازه بده حتما گاهی میام و مینویسم

ولی واقعا تو این سالها به خودم اومدم

منطقه امنی که باید برای خودمون تو این سن بهش می‌رسیدم این نقطه نیست...

خدا رو شکر میکنم ولی کاش کمی از دانایی امروزم رو سالها پیش داشتم

دوستان در جهت خودسازی حتما تاپیک های آرتمیس رو هم گاهی بخونید و نت بردارید

قبلاً هم اینجا معرفی کردم

در جهت دوست داشتن خود و پرهیز از رابطه های سمی اطرافیان و خودشناسی و رابطه با همسر و اطرافیان تاپیک ها و پستهاشون از هر مشاوری کارسازتره

تاپیکهای آرتمیس

من خودم را دوست دارم

صمیمیت ممنوع

بت خانواده همسر را بشکنید

عقل و بی عقلی

خدا رو شکر میکنم نی نی سایت برای من مثل یه دانشگاه بوده در جهت یادگیری

در پناه خدا باشید...

2810