2777
2789
و اما از مسابقه ی دخترم کوچیکه ...که چند روز پیش مسابقه ی دارت داشتن ....و به لطف و مرحمت خدا مقام د ...

سلام معصومه جون عزیزم میشه بپرسم تاالعان چند گرم طلا داری ببخشیداینوپرسیدم جهت کنجکاوی بودش و تشویق خودم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان شبتون بخیر

راستش ۱۵تومان وام گرفتم یه مقدار هم خودم دارم میخواستم یه کم طلا بخرم ولی طلا خیلی رفت بالا میترسم بخرم یهو بیاد پایین ضرر کنم 

بلا تکلیف موندم شما جای من باشید چیکار میکنید

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
سلام و صد سلام 😍چند روز پیش یک مهمانی شام 25 نفره داشتم، که از مدتها قبل براش برنامه چیده بودمتمام ...

چقدر سخت میگیری بچست دیگه چون حالا آشغال ریخته رو فرشت باهاش قطع رابطه کردی.من چون بچه دارم و ممکنه آشغال بریزه باید با همه قطع رابطه کنم.شاید مادرش حواسش نبوده جمع کنه.یکم صبورترررر شما که انقدر خوب پذیرایی میکنی و به مهمان احترام میزاری حوصله بچه کوچک هم داشته باش

سلام و صد سلام 😍چند روز پیش یک مهمانی شام 25 نفره داشتم، که از مدتها قبل براش برنامه چیده بودمتمام ...

ناراحت میشم یکی در رابطه با بچه ها  آنقدر سخت میگیره.گناه دارن.فقط بشینن خونشون چون خراب کاری میکنن.مادرها هم گاهی انقدر خسته اصلا حواسشون نیست.حالا چی میشه ما جای مادر یک شب تحمل کنیم و کمکش کنیم تمیز کنیم

رویا جان ! یعنی هرروز بیایم بگیم من امروز خیارشوهر میخواستم نخریدم چهل تومن سیو کردم امروز با غذام م ...

قربونت برممم قرار نیست هر روز از خرید هامون و سیو پولامون بگیم الان یعنی هممون همه ی نکات مالی و اقتصادی و مدیریتی رو میدونیم ؟؟و حرفی برای گفتن نداریم ؟؟!!

که اگر اینطوره بگید اینجارو هم مثل دو تاپیک  دیگمون ببندیم و به دونسته هامون بسنده کنیم ،یه تاپیک هم بزنیم و دور هم گل بگیم و گل بشنفیم به خدا که منم میام پیشتونو کیف میکنیم ☺️😉

ببین عزیزززم همونطور که از اسم تاپیک هم مشخصه تاپیک ،تاپیک مدیریت مخارج هست مایی که از معصومه جون  انتظار داریم هر روز برامون مطالب جدید، نکات مفید خانه داری ،بودجه بندی، همسر داری ،ایده های اقتصادی ،انواع چالش ها  تجربه های اطرافیانش رو برامون بگه 

مایی که انتظار  داریم هر روز یک داستانک و تجربه ی عینی رو بازنویسی کنه 

آیا شده هر کدوم از ما فقط دو تا نکته، ولوووووو،،،، تکراری !ولی مفید بگیم ؟؟!!🤔گاهی وقت ها تکرار مکررات چه برای خودمون چه برای تازه وارد هاااا میتونه خیلی ‌مفیدتر  و کاربردی تر واقع بشه 

شما میفرمایید صحبت در مورد  مسایل مربوط به فرزندانمون که سرمایه های اصلی ما هستند خیلی هم میتونه مفید باشه 

بله 

درسته بنده هم این موضوع رو کتمان یا رد نمیکنم ولی اینکه بیام بگم بچم کدوم مدرسه میره چه امکاناتی دارن یا این قبلیل  مسائل چه سود و زیانی به حال شما و بقیه داره ؟؟؟اینکه بدونی شهریه ی مدرسه ی بچه من چقدره آیا کمکی به تربیت یا آموزش فرزند شما داره؟؟؟!

درسته

حالا  اگر مثل @تیتان5    یا @masumehjoon   یا بسیاری کاربران دیگه که الان حضور ذهن ندارم در مورد مسایل تربیتی و برخورد با فرزندانمون ،نحوه ی آموزش دادن هامون بگیم خیلیم عالی و همه مشتاق شنیدنش میشیم ولی اگر منصفانه و بدون تعصب به مباحث نگاه بندازیم میبینیم اونطور هم که فکرشو میکردیم درمورد مسئله مهم و قابل تاملی تو این صفحات آخر  صحبت نشده 

یا دوست عزیز دیگمون البته قصد جسارت ندارم خدایی ناکرده دلخور نشن  صحبت پیش اومد میگم که البته کسب اجازه هم کردن ولی مطرح کردن یه سری موضوعات تو تاپیک اقتصادی ممکنه به مذاق خیلیا خوش نیاد

ایده زدن تاپیک دورهمی مون هم از همینجا ها و با پیش اومدن همین موضاعات به سرمون زده شد

چقدر بهتر میشه اگر خودمونو گاهی جای بعضی کاربرایی که ممکنه بچه کوچیک داشته باشن ،ممکنه شاغل باشن ،ممکنه مشغله زیاد داشته باشن و خیلی نتونن به تاپیک سر بزنن فقط فرصت اینو داشته باشن که بیان مسائل و نکات مهم رو بخونن و آموزش ببینن و بهره ببرن بذاریم 

به هر حال اگر تذکری میدم، اگر گوشزدی میکنم ،اگر برخوردی دارم از من دلگیر نشین بچه هااا🥺 تنها قصدم هرچه مفید و کاربردی پیش بردن تاپیک هست 

مرسی از درک و همراهی تک تک شما عشقاااا🙏🏻🙏🏻😘 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
خیار شوهر 😁😁😁😁آره راس میگی واقعا حالا یه نوشابه 40 تومنی هست بگیر بخور دیگه سیو کردنش چیه آخه ؟� ...

گلم گاهی وقت ها بحث سیو اون چهل تومن نوشابه نیست بحث ،بحث سیو سلامتی و درست کردن عادات متاسفانه بد و غلط و غذایی  یه این روزهامونه  

چه بسا با جلوگیری از این خرج کردهای غلط و سیو پولش میشه ویتامین و مواد مغذی بدنمون رو جور دیگه و جای دیگه تامین کرد 

میشه با سیو پول نوشابه و چیس و پفک یا به قول شما و دوستمون خیار شوهررر 😉☺️دو کیلو میوه و مغزی حات مفید گرفت وخورد 

آیا این بده؟؟؟

البته هر کس مختاره هر طور که دوست داره و میپسنده زندگی کنه 

هیچ اجبار و اکراهی در هیچ توصیه ای نیست اینجا مسایل فقط مطرح میشن و در نهایت این من خوانندم که تصمیم میگیرم به کدوم عمل کنم به کدوم نکنم 

مرسی از نظرت دوست عزیززز 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام یه کاربری بود راجب غلبه سودا اطلاعات داشت اسمشو یادم رفته،عزیزم اگه پیامم رو میبینی لطفا جواب ب ...

سلام

من قبلا رفتم دکتر طب سنتی

دو روز دیگه دوباره میرم

خیلی بده غلبه سودا 

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄

و امااااااا هرچه چه که بگذری سخن دوست خوش تر است♥️♥️♥️ 

برگشتمممم 🤩🤩🤩تو رو خدااااا 

همش منو تو قالب یه ناظم خط کش به دست نبینین 🥴🥴🙈

بالاخره بعد یه مدت طولانی غیبت برگشتم پیشتون😍😍😍😍

البته یک هفته هم فرصت میخوام 🥰 

خدا قسمت همه ی دوستان تاپیکم کنه خونه ی مورد علاقشون روووو🤲🏻🤲🏻🤲🏻

ایشالله قسمت همه ی مستاجر هاااا 

ایشالله قسمت اونایی قصد جابه جایی خونه دارن 🤲🏻🤲🏻

منم جابه جا شدم و یک هفته فرصت برای چیدمان ریزه کاری ها و مرتب کردن  تو کاری ها و کمد هام  میخوام 

بعد از اون میام و کلی باهاتون وقت میگذرونم 

حواسم هست

خیلی وقته چالش های دوماهه ی طلامونو اجرا نمیکنیم 

خیلی وقته جززز معصومه جون کسی داستان و تجربه نمیگه 

از این به بعد تو شبای بلند پاییز و زمستونمون قراره کلی بترکونیمو پر باررر پیش بریم 

اگه هستی و همراهی میکنی بسم الله 

بزن لایک قشنگه روووو 😍😍😍😍😍

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

سلام یه کاربری بود راجب غلبه سودا اطلاعات داشت اسمشو یادم رفته،عزیزم اگه پیامم رو میبینی لطفا جواب ب ...

سلام غلبه سودا قبل از هر چیزی روح و روانت رو آزار میده که این بدترین چیز هست 

میتونم در حدی که میدونم راهنماییتون کنم 

[QUOTE=355514557]سلام به زنای زندگی خانومایی که مثلش پیدا نمیشه باید بگم درامد من نا چیزه. چون دانشگ ...

عزیزم باید ببینی حداقل قیمتی که برای ماشین در نظر داری چقدره

مثلا پراید 200 میایونی میخوای

یا پی کی 80 میلیونی

یا ماشین گرونتر

بعد ببینی دوست داری کی بخری

مثلا اگه یکساله بخوای یک پی کی 80 میلیونی بخری، باید برای 12 ماه برنامه بریزی. ماهی 6 میلیون و 700 هزارتومن به پول الان جمع کنی

به عبارت دیگه تا مهر سال اینده باید ماهی 1.5 گرم طلا بخری. طلا بالا یره قیمت ماشین هم بالا میره. برای همین بهتره با توجه به طلا بسنجی

این وسطها وام و تشویقی و عیدی هم بهت تعلق گرفت، زودتر میتونی بخری یا ماشین گرون تر بخری. اما بهتره اول روی حقوق ثابت برنامه بریزی. بقیه اش هرچه پیش آید خوش آید. فقط هرچیز یهویی دستت اومد سریعا باهاش طلای دست دوم یا ابشده بخر. اگه ماشین اولویت اول زندگیت هست خرج های احساسی و مسافرت های گرون رو یک مدتی نباید انجام بدی. 

اگه حقوقت اونقدر بالا هست که میتونی تا سال دیگه پراید 200 میلیونی بخری بازم مبلغ ماشین رو تقسیم به مدت زمانی که میخوای بخری بکن تا ببینی ماهی چقدر طلا لازم داری

اگه 1.5 گرم طلا هم برات زیاده، میتونی مدت زمان رو بیشتر کنی

همه چیز به شرایط خودت بسنگی داره عزیزم.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خوب من طلای مصرفی و زینتی کامل داشته باشم.بعدش سکه میگیرم.یادم نیست اینجا یا تو گروه گفتم که چندین م ...

دیشب رفتم اصلا نمیشد یه النگو حتی یه باریکی تار مو بردارم میگفت ۲۰تا۲۵تومنه النگوهای ظریف .خلاصه دیگه برگشتم خونه تا بعد ببینم پولم میتونم بیشتر کنم یه انگشتر بردارم انگشتر ظزیف

2810