قربونت برممم قرار نیست هر روز از خرید هامون و سیو پولامون بگیم الان یعنی هممون همه ی نکات مالی و اقتصادی و مدیریتی رو میدونیم ؟؟و حرفی برای گفتن نداریم ؟؟!!
که اگر اینطوره بگید اینجارو هم مثل دو تاپیک دیگمون ببندیم و به دونسته هامون بسنده کنیم ،یه تاپیک هم بزنیم و دور هم گل بگیم و گل بشنفیم به خدا که منم میام پیشتونو کیف میکنیم ☺️😉
ببین عزیزززم همونطور که از اسم تاپیک هم مشخصه تاپیک ،تاپیک مدیریت مخارج هست مایی که از معصومه جون انتظار داریم هر روز برامون مطالب جدید، نکات مفید خانه داری ،بودجه بندی، همسر داری ،ایده های اقتصادی ،انواع چالش ها تجربه های اطرافیانش رو برامون بگه
مایی که انتظار داریم هر روز یک داستانک و تجربه ی عینی رو بازنویسی کنه
آیا شده هر کدوم از ما فقط دو تا نکته، ولوووووو،،،، تکراری !ولی مفید بگیم ؟؟!!🤔گاهی وقت ها تکرار مکررات چه برای خودمون چه برای تازه وارد هاااا میتونه خیلی مفیدتر و کاربردی تر واقع بشه
شما میفرمایید صحبت در مورد مسایل مربوط به فرزندانمون که سرمایه های اصلی ما هستند خیلی هم میتونه مفید باشه
بله
درسته بنده هم این موضوع رو کتمان یا رد نمیکنم ولی اینکه بیام بگم بچم کدوم مدرسه میره چه امکاناتی دارن یا این قبلیل مسائل چه سود و زیانی به حال شما و بقیه داره ؟؟؟اینکه بدونی شهریه ی مدرسه ی بچه من چقدره آیا کمکی به تربیت یا آموزش فرزند شما داره؟؟؟!
درسته
حالا اگر مثل @تیتان5   یا @masumehjoon   یا بسیاری کاربران دیگه که الان حضور ذهن ندارم در مورد مسایل تربیتی و برخورد با فرزندانمون ،نحوه ی آموزش دادن هامون بگیم خیلیم عالی و همه مشتاق شنیدنش میشیم ولی اگر منصفانه و بدون تعصب به مباحث نگاه بندازیم میبینیم اونطور هم که فکرشو میکردیم درمورد مسئله مهم و قابل تاملی تو این صفحات آخر صحبت نشده
یا دوست عزیز دیگمون البته قصد جسارت ندارم خدایی ناکرده دلخور نشن صحبت پیش اومد میگم که البته کسب اجازه هم کردن ولی مطرح کردن یه سری موضوعات تو تاپیک اقتصادی ممکنه به مذاق خیلیا خوش نیاد
ایده زدن تاپیک دورهمی مون هم از همینجا ها و با پیش اومدن همین موضاعات به سرمون زده شد
چقدر بهتر میشه اگر خودمونو گاهی جای بعضی کاربرایی که ممکنه بچه کوچیک داشته باشن ،ممکنه شاغل باشن ،ممکنه مشغله زیاد داشته باشن و خیلی نتونن به تاپیک سر بزنن فقط فرصت اینو داشته باشن که بیان مسائل و نکات مهم رو بخونن و آموزش ببینن و بهره ببرن بذاریم
به هر حال اگر تذکری میدم، اگر گوشزدی میکنم ،اگر برخوردی دارم از من دلگیر نشین بچه هااا🥺 تنها قصدم هرچه مفید و کاربردی پیش بردن تاپیک هست
مرسی از درک و همراهی تک تک شما عشقاااا🙏🏻🙏🏻😘